Глобальні оголошення!

Як Ви ставитесь до свідків Єгови?

Модератори: олеся, Tajga

Re: як Ви ставитесь до свідків Єгови?

Повідомлення loljka » 12 грудня 2011, 17:42

от дівчатка відкрила я цю тему якраз тоді,коли почала ходити до мене одна жінка із свідків. пройшло вже тиждень, повідомлень на 4 сторінки, а вона далі звонить і ходить... я кілька разів не відчиняла, то часу ,кажу,бракує - а вони наполегливі.
цікаво ще, а хто їм безкоштовну роздачу книжечок із якісного паперу забезпечує та оплачує? :scare:
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення taranjka » 12 грудня 2011, 18:19

моя родичка після того, як продала свою квартиру десь чверть суми віддала туди на благодійий внесок. а коли її потім тре було кредити якісь виплачувати, то їй ніхто не допоміг
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення irinka » 12 грудня 2011, 18:29

Та то секта, ніколи не можна їм вірити :scare: виманюють гроші в чесних людей :dash: :dash: я б з ними навіть говорити не стала!
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Re: як Ви відноситесь до свідків Єгови?

Повідомлення мамуся » 12 грудня 2011, 20:00

Liza написав:це до свідків чи до іншої секти?

Liza, чесно скажу, що я толком не знаю, бабця жила в іншій області, тато розповідає, що їх там називають просто - віруючі, у тому селі дуже багато прихильників тієї віри.
мамуся Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 70 раз.
Подякували: 214 раз.
Діти: синочок і донечка

Повідомлення Перлинка » 12 грудня 2011, 20:30

віруючими переважно протестантів називають,баптисти ,пятидесятники,штунди
свідків єгови називають свідками єгови ,ще чула таку назву як бадачі

в протестантів десятину не заставляють віддавати ,а рекомендують -це по Старому Завіту було обовязково,зараз скільки не жалко,можна й більше :)
Мені навпаки дивно що в традиційних церквах по гривні -дві кидають
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 12 грудня 2011, 20:55

Перлинка гггг. мабуть традиційні церкви більше по новому завіту живуть а не по старому :grin:
loljka то скажи їм не так м'яко, як кажеш, а більш жорсткіше. Скажи - мене таке не цікавить, не ходіть більше, бо ви мені дитину будете. І закриваєш прямо перед носом і хай тебе совість навіть не гризе
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Tajga » 12 грудня 2011, 21:05

loljka написав:цікаво ще, а хто їм безкоштовну роздачу книжечок із якісного паперу забезпечує та оплачує

Вони самі за неї платять. :tipok:

мамуся написав:Дуже часто про це задумуюсь - наскільки багато уваги приділяють вони вивченню письма

Таж вони його не вивчають! Вони заучують те, що говорить про Св. Письмо їх організація і край. Якщо свідок скаже вам: ви знаєте, що з івриту "сатана" перекладається як "противник" (що випадково є правдою), то це не значить, що він про те в словнику прочитав, чи бодай зазирнув до нього... Ага, просто так в якійсь черговій статті в їхніх брошурах написано було. Чому свідки так кидають цитатами та індексами тих цитат в Біблії? Чому, коли їм задати питання, на яке вони одразу не можуть відповісти, то вони йдуть і готуються, а потім приходять знову?.. Або просто переводять розмову на інше, що вони знають?.. Бо ніхто там Біблію не вчить, а заучує "політику партії"... "Шаг вправо, шаг влево считается побегом. Прыжок на месте - провокация". Хто починає задумуватись і задавати питання, а не зазубрювати відповіді, там довго не тримається...
А взагалі, то мені їх організація нагадує мережевий маркетинг, найнижча ланка піднімається за рахунок залучення нових членів і власних коштів, потрачених на існування групи. Через то вони так і пнуться заманити чим більше людей до себе.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Tajga » 12 грудня 2011, 21:07

happymami написав:loljka то скажи їм не так м'яко, як кажеш, а більш жорсткіше. Скажи - мене таке не цікавить, не ходіть більше, бо ви мені дитину будете. І закриваєш прямо перед носом і хай тебе совість навіть не гризе

+1!
Я так одного разу і зробила. Кажу: Перепрошую, але в мене своя думка і з вашою вона аж ніяк не збігається і дверима хряпнула, причавивши зародки дискусії. ;-)
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Перлинка » 12 грудня 2011, 21:26

Tajga написав:Я так одного разу і зробила. Кажу: Перепрошую, але в мене своя думка і з вашою вона аж ніяк не збігається і дверима хряпнула, причавивши зародки дискусії. ;-)

моя мама хотіла закрити двері в них перед носом,то молодий хлопчина ногу запхав в просвіт,аби це їй не вдалось,я була в шоці від такої наглості,а маму він розізлив
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 12 грудня 2011, 21:29

happymami написав:Перлинка гггг. мабуть традиційні церкви більше по новому завіту живуть а не по старому :grin:

багато особливо ритуального,такого як кадило ,алтар,священники і багато іншого -зі старого
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей