о.Мартин написав:Перлинка написав:в Біблії взагалі не згадується щоб хтось хрестив немовлят,тільки усвідомлено це робилось
погано читаєш Біблію
Мат 19,13-1513 Тоді привели Йому діток, щоб поклав на них руки, і за них помолився, учні ж їм докоряли.
14 Ісус же сказав: Пустіть діток, і не бороніть їм приходити до Мене, бо Царство Небесне належить таким.
о.Мартин написав:Перлинка написав:Lusik
а ще цікаво,як ти думаєш для чого потрібні посередники між нами і Богом?бо я особисто не знаю
А сам Ісус Христос не став посередником?? :-Х
1-е Тим.2,5-7Один бо є Бог, і один Посередник між Богом та людьми, людина Христос Ісус,
6 що дав Самого Себе на викуп за всіх. Таке було свідоцтво часу свого,
7 на що я поставлений був за проповідника та за апостола, правду кажу, не обманюю, за вчителя поганів у вірі та в правді.
Lusik написав:Перлинка , якщо я написала історію в якій Ісус був зображений саме таким чином - гіпсовий, то це не означає , що я не вірю в те , що він Живий.
Lusik написав:Так, правильно я не можу з тобою сперечатися і не хочу, бо не вважаю , що я так багато знаю щоб засуджувати людей і церкву за те, що хтось хреститься чи не хреститься, цілує хрест чи не цілує.
Я вірю в Єдиного Бога, в Єдину християнську Церкву і не визнаю більше ніяких вірувань.
А людей які десь загубилися на шляху до пізнання Господа я не засуджує-це їх право і їх життя . Їм же ж за це відповідати перед Богом на Великому Суді!!!!!
Він не просто гіпсовий в твоїй історії,а ще й говорящий ,ворушився і руку здіймав.
Якщо поряд з тобою є живі твої близькі, ,ти часто незважаючи на їх присутність береш до рук їх зображення чи то фото ,чи то якісь статуетки або інші неодухотворені предмети і спілкуєшся з тими речами?Цікаво якщо таке відбувається що залишається робити тим живим ,які поряд і яких не помічають.
Ні Перлинка, мої рідні не обмеженні в моїй увазі, а їх фото для мене можливість зберегти наочно найцінніші моменти життя і переглядаючи фотоальбоми пригадати те, що можливо було вже досить давно!!!!
А молитися я можу і перед іконою, і просто буь-якому місці, де і немає ікон, коли є така потреба - та все одно я знаю , що Ісус Христос і господь Бог завжди присутній в моєму житті, бо вірю в них і в їхню силу.а ще цікаво,як ти думаєш для чого потрібні посередники між нами і Богом?бо я особисто не знаю
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей