Глобальні оголошення!

Як Ви ставитесь до свідків Єгови?

Модератори: олеся, Tajga

Re: як Ви відноситесь до свідків Єгови?

Повідомлення Lesya » 09 грудня 2011, 10:43

А в мене няня свідок. За пів року в нас ця тема один раз сплила - і то я спитала, що робити, бо приходять і хочуть мене вчити, а я не хочу. То вона сказала просто пояснити їм що мене це не цікавить і вони більше не прийдуть. Ще розказала, що вони ніколи не агітують дітей, неповнолітніх і неадекватних.
Як людина вона мені подобається - і Ігорчик її любить. Не лукава, чесна, відповідальна.

А на вулиці я активно уникаю таких людей з їх навчально-пізнавальною літературою.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення flower » 09 грудня 2011, 16:09

Уникаю, кажу що немаю часу, бо до них тільки заговори то всьо як почнеться.... Мій тато дуже вічливий завжди до всіх і не міг ніяк їм шось сказати, шоб вони ішли, то вони довший час приходили і питали чи є пан Петро дома (тато в мене на Сибір їздив на роботу) і ніколи його дома не заставали. і ходили і ходили. Вже мені надоїдало пояснювати шо його нема.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Liljondr » 10 грудня 2011, 12:18

В мене чоловік любить із свідками говорити - він дуже багато про них знає - про їх доктрину і історію. Хоче їм донести що вони помиляються . Та все на разі марно :(
Перлинка вже казала що вони не визнають Ісуса Богом - отже дівчата - вони не християни !!!!!! будьте обережні
всіх християн вони вважають безбожними людьми і такими що йдуть за дияволом. Вони вам в очі це не скажуть - збрешуть. Але то дійсно так - маю інформацію безпосередньо від свідків

в їхніх пророцтвах є лжепророцтва про кінець світу. А про таких Ісус Христос говорив
А між людом були й неправдиві пророки, як і будуть між вас учителі неправдиві, що впровадять згубні єресі, відречуться від Владики, що викупив їх, і стягнуть на себе самі скору погибіль.
(2Петр.2:1)

Якщо хто хоче знати більше про свідків питайте - чоловік може багато чого про них розповісти
Багато свідків то дійсно бідні зазомбовані люди - яким навішали на вуха багато неправди і прикривають багато правди про їхню організацію.
А сама верхівка знає що це все зроблено задля поживи :(
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення mari » 10 грудня 2011, 12:20

Абсолютно згідна!!!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення гра з вогнем » 10 грудня 2011, 16:48

будь_яка соціальна спільнота рано 4и пізно, з ентузіазістів перетворюється на споживачів.
на одному етнузіазмі далеко не заїдеш.

так шо не вони одні ;-) :tipok: :men:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Liljondr » 10 грудня 2011, 21:35

гра з вогнем вони з самого початку створилися щоб заробити
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення happymami » 10 грудня 2011, 22:34

десь колись читала в Біблії, шо з такими людьми не треба навіть вітатися. От як згадаю де - дам цитатку ;) Але я вітаюся. Маю сусідів свідків, то шо? Вже не вітатися чи шо? Колись пробувала з ними балакати. Я десь тут писала вже як то було. Ну шо скажу - вони фрази виривають з контексту і луплять по самих больових точках, які наші люди, котрі просто ходять до церкви по неділях, пояснити не можуть. Ну гаприклад, чому ми хрестимося в малому віці, а не як Ісус - в дорослому. Ну і всяке таке. Крім того в них є купа завчених фраз, якими вони зазвичай оперують...
ну шо скажу, один наш священик приколіст казав, шо вітатися з ними треба. А може раптом їм такки Бог відкриє очі і вони по крайній мірі знатимуть, до кого звернутися за поміччю. Крім того казав, шоб журнали у них їхні брати. Бодай для того шоб порвати і викинути в смітник, шоб вони не дісталися комусь іншому, темному ще і сліпому. Ну то він так звичайно жартував. Але казав. шо журналів у них просить максимально. А потім просто або в хазяйстві використовує, або в смітник кидає
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення мешканка » 11 грудня 2011, 10:31

Liljondr згідна 1000%
В видавництві Свічадо є гарна книжка "Біблія заперечує навчання Свідків Єгови", хто любить з ними поблакати, або сумнівається-буде дуже корисно почитати.
Свідкі Єгови-це секта, вони- НЕ ХРИСТИЯНИ. Колись намагалась з ними розмовляти, тепер кажу: "вибачте, але я греко-католичка і САМА читаю Святе Письмо".
Зовні все виглядає дуже "безобідно", але, насправді, як і всі секти, це дуже небезпечно.
А вся біда в тому, що з католиків чи православних-одиниці читають Біблію, одиниці знають доктрини Церкви, одиниці знають катехизм в цьому вся наша біда, тому нас так легко звести, переконати, нарозказувати нам всякого різно ... :cry:
[youtube_code]http://www.youtube.com/watch?v=zUzLgQtLrKI[/youtube_code]
[youtube_code]http://www.youtube.com/watch?v=Nrj57HIca5g&feature=related[/youtube_code]
[youtube_code]http://www.youtube.com/watch?v=kzBezdY4Dpo&feature=related[/youtube_code]
[youtube_code]http://www.youtube.com/watch?v=5qKA3LrVQ5w&feature=related[/youtube_code]
А самих тих людей мені трохи шкода: вони самі не знають як глибоко їх затягнули...
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення мамуся » 12 грудня 2011, 01:43

Lesya написав:А в мене няня свідок. За пів року в нас ця тема один раз сплила.

Навіть би не подумала, що твоя няня свідок.
А на рахунок того, як з ними розмовляти - ніколи не беру літературу яку пропонують, і відразу кажу що я християнка і мене це не цікавить.
Не знаю як там все у них насправді, але я завжди була переконана, що секти створені для заробітку. В мене бабуся на старості до них собі надумала перейти, то мала 10% доходу їм віддавати.
мешканка написав:А вся біда в тому, що з католиків чи православних-одиниці читають Біблію, одиниці знають доктрини Церкви, одиниці знають катехизм в цьому вся наша біда, тому нас так легко звести, переконати, нарозказувати нам всякого різно ... :cry:

Дуже часто про це задумуюсь - наскільки багато уваги приділяють вони вивченню письма, і чому у нас це опущено. Так ми йдемо до церкви, ми слухаємо богослужіння, але і справді одиниці розуміють глибокий зміст письма, бо його мало читати, його важливо розуміти.
мамуся Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 70 раз.
Подякували: 214 раз.
Діти: синочок і донечка

Повідомлення Liza » 12 грудня 2011, 17:29

мамуся написав: Не знаю як там все у них насправді, але я завжди була переконана, що секти створені для заробітку. В мене бабуся на старості до них собі надумала перейти, то мала 10% доходу їм віддавати.

це до свідків чи до іншої секти?
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей