Глобальні оголошення!

Розмова християнки з християнами )))

Модератори: олеся, Tajga

Re: розмова християнки з християнами )))

Повідомлення гра з вогнем » 11 лютого 2012, 02:36

:-D :-D :-D
я не читаю, я цитат шо перлинка наводить не можу прочитати. то шо там про Біблію говорити :)

один мій знайомий читає, а потім дівчат кадрить на біблейні цитати :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення happymami » 11 лютого 2012, 02:44

гра з вогнем написав:один мій знайомий читає, а потім дівчат кадрить на біблейні цитати :)

є в мене один дуже красиви й та талановитий знайомий, який вже понад 10 років живе христянським життям, практично щодня в церкві. Так от нещодавно почав зустрічатися з дівчиною. абсолютно далекою від Бога. Ну стандартно на паску і все. То, каже, блін, лоханувся одного разу, спробував їй кілька цитат з Біблії по пам'яті сказанути... Общім вона не поняла і хоч вона знала, шо він не звичайний, але не думала шо на стільки))))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 11 лютого 2012, 03:03

тут не статистика ,але деяка інфа про те який стан речей із вивченням Біблії у католиків

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 11 лютого 2012, 03:37

Перлинка написав:
Tajga написав:Щодо ікон та хрестів, на мій погляд, варто спочатку розрізнити для себе різницю між поклонінням і шануванням.

яка різниця шанування чи поклоніння,якщо написано

Не роби собі різьби і всякої подоби з того, що на небі вгорі, і що на землі долі, і що у воді під землею. Не вклоняйся їм і не служи їм, [b]бо Я Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що карає за провину батьків на синах, на третіх і на четвертих поколіннях тих, хто ненавидить Мене, і що чинить милість тисячам поколінь тих, хто любить Мене, і хто держиться Моїх заповідей.

тобто те що не треба поклонятись тайга ви визнаєте,а те що не треба робити ні різьби ні подоби -ні?

(Поклонение - как культ)

Буквализм..........

Немного по-другому глянула на цитату.
Никто же не говорит, что Бог - не их бог. Никто не делает статуэток/ изображений птички, или вымышленного персонажа, и не поклоняются им. Служат БОГУ. И делают резьбу/изображение/истуканов ЕГО, или Иисуса, или Богоматери, или каких-то Святых... а не Перуна.

Про Отцов.
8 А вы не называйтесь учителями, ибо один у вас Учитель - Христос, все же вы - братья;
9 и отцом себе не называйте никого на земле, ибо один у вас Отец, Который на небесах;
10 и не называйтесь наставниками, ибо один у вас Наставник - Христос.

"Если мы называем человека отцом, то оказываем ему честь, соответственную его возрасту, а не считаем его виновником своей жизни. <....> Поэтому Христос не говорит: не будьте, но – не называйтесь учителями. "Христос, следовательно, запрещает не <ученые степени>, а гордость и тщеславие по поводу получения этой степени, высокомерие и спесь, когда лицо, получившее степень доктора, считает себя выше других, ходит надувшись и презирает других, как будто имеет знание и учение от себя, а не от Христа"

"слова Христа нельзя понимать в совершенно буквальном смысле, например, в том, что дитя не должно произносить слов отец или мать" ?????
"Христос опять имеет в виду только книжников и фарисеев с их чванством"
"Это не то значит, чтобы они никого не называли отцом, но чтобы знали, кого собственно должно называть отцом. Как учитель не есть учитель в собственном смысле, так и отец. Один Бог есть виновник всех - и учителей, и отцов."

"эта заповедь отменяет старшинство. Она, конечно, оставляет отцовство Бога, но лишает всякого человека права "архонтизировать", "старейшинничать". Это - анархия в самом точном смысле слове. Не хочешь никого называть отцом? Не называй. А другого этому не учи - уча, ты берёшь на себя функцию отца."

"А если Бога называют солнцем правды, перестать называть Солнце - Солнцем? Правду - правдой? "

"В стихе со словами "отцом ... не называйте никого на земле" наш Господь обличает некоторых современных Ему фарисейских учителей, которые использовали эти специальные обращения для достижения собственных целей."

"Абсолютным Отцом для всех является Бог, Он создает каждого человека, но родители при этом становятся соработниками Бога, потому что Он благ и дает возможность и людям почувствовать радость отцовства и материнства. В том же смысле человек может быть и духовным отцом, как соработником Бога в деле духовного рождения человека. И, конечно, никакой священник не может сказать, что только он и есть духовный отец, не мог так сказать и апостол Павел, потому что абсолютным Духовным Отцом является Бог. Но Господь по Своей великой любви и снисхождению к человеческому роду дает прочувствовать эту радость христианам. Потому в православных общинах священников называют отцами, в том смысле, что они как и апостолы, являются соработниками Бога в деле возрождения людей в жизнь вечную."

Евр.13:7 Поминайте наставников ваших, которые проповедывали вам слово Божие, и, взирая на кончину их жизни, подражайте вере их.

Прокомментируйте, пожалуйста:

"В Евангелии Фомы есть такое изречение: "Иисус сказал: Когда вы увидите того, который не рожден женщиной, падите ниц (и) почитайте его; он - ваш Отец".
Но нельзя преклоняться перед кем-либо, никого нельзя почитать. Иисус тоже ведь "рождён женщиной". Что же, Иисусу не поклоняться? Не называть Его "Отец"?" 8-o
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення мешканка » 11 лютого 2012, 10:41

Перлинка написав:яка різниця шанування чи поклоніння,якщо написано

Не роби собі різьби і всякої подоби з того, що на небі вгорі, і що на землі долі, і що у воді під землею. Не вклоняйся їм і не служи їм, бо Я Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що карає за провину батьків на синах, на третіх і на четвертих поколіннях тих, хто ненавидить Мене, і що чинить милість тисячам поколінь тих, хто любить Мене, і хто держиться Моїх заповідей.

тобто те що не треба поклонятись тайга ви визнаєте,а те що не треба робити ні різьби ні подоби -ні?

І знову виходимо до початку. Можливо, мої пояснення в іншій темібули не надто переконливими. Отже, наведу ще одну статтю, можливо більш зрозумілу:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення мешканка » 11 лютого 2012, 10:53

Якщо справді цікаво зрозуміти, а не тупо сперечатись, рекомендую прочитати книжку
А, оскільки, навряд чи будете скачувати і читати, то наведу маленький уривок
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mari » 11 лютого 2012, 11:10

Перлинка, а чому ти завжди говориш про одне і теж, на що між іншим вже відписували. Вас там у вашій вірі вчать лише про це? І чи взагалі є для тебе якась постать яку б ти почула, а не сперечалась, навіть якщо це твоїм поглядам суперечить?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 11 лютого 2012, 11:20

Якщо ти хочеш порівняти католиків і протестантів, тобто навіть не так, якщо ти хочеш вивищити і зробити праведними і спасенними лише свою віру, що ти постійно тут і робиш, і для чого й буде твоя тема називатись :дискусія з протестантами, то останні певно змушені її читати набагато частіше, але чи впливає це на духовність і спасіння? І добрі католики які щотижня ходять до церкви, сповідаються і причащаються, хрестять дітей і вінчаються- ні трохи не стають менш духовними, тому що можливо менше читають Біблію ,аніж інші віруючі християни, бо читання Письма не єдине що потрібно робити щоб спастись.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mari » 11 лютого 2012, 11:23

Перлинка написав:На рахунок того що я когось образила,

Я наводила цитату про образу Католицької Церкви, невже ти забула? між іншим, я не навела їх всіх, а в тебе такого було чимало в адресу проти католиків. Та я не буду займатись їх збором, ти і так знаєш що це робила!
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Перлинка » 11 лютого 2012, 13:03

марі ,Сніжинка і мешканка прошу вибачення перед вами за образу вашої церкви та вас як добрих католиків

цікаво ,а решту зареєстрованих біля 700 форумчан ,швидше за все християн ,бо ймовірно були хрещеними в немовляцтві і швидше за все католиків ,бо такою є статистика нашого краю не ображені мною?

Я просила цитати де я писала неправду на католицьку церкву ,я розумію що вам може бути це неприємно,бо не завжди приємно чути гірку правду ,звичніше закривати очі замовчувати та приховувати,але чи я зводила наклепи чи писала щось таке що не мало місця?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей