Перлинка написав:наскільки мені відомо
православні ,євангелісти і протестанти(що є одне і те ж) -не викинули
у православних є ікони :?
Перлинка написав:наскільки мені відомо
Shalimar написав:Перлинка написав:думаю не варто викидати,просто вклонятись і цілувати не треба
но если сказано "Не делай себе кумира и никакого изображения "??! тут однозначно, вроде бы, не?..
гра з вогнем написав:Перлинка написав:наскільки мені відомо
у православних є ікони :?
гра з вогнем написав:Оце Перлинка у вас пристрасті розгоряються.
Я не цілую хрест і не хрещуся, але ніхто з моїх домашніх через це не плаче :)
Я знаю, що у Біблії є спірні питання і спірні трактування тих чи інших постулатів віри. Але як я вже писала, я вважаю, що віра має йти від серця, розбиратися у тому всьому - це вже сумнів. А сумнів, як відомо, від лукавого)))
я вважаю, що ікони виконують роль наочності. а нас ще в школі вчили, що наочність повинна бути для ілюстрації думок, переконань. наочність вплаває краще за слова, доповнює їх дозволяє не втрачати зв'язок.
тут нема зв'язку з поганськими ідолами. просто людям потрібний образ (в смислі символ), видимий. який можна побачити, доторкнутися відчути, поговорити. з матеріальним образом легше говорити і легше його прийняти ніж щось уявне. яке уже за визначенням незрозуміле і аморфне.
Перлинка написав:православні ,євангелісти і протестанти(що є одне і те ж) -не викинули
гра з вогнем написав:Перлинка тому що всі ми різні. тобі не потрібно, а комусь потрібно
не можуть бути всі такі як ти.
якщо комусь підвласно грати у футбол, то не означа, що це може зробити людина у інвалідному візку
якщо комусь підвласно літати щороку у теплі краї ніжитися під сонцем, то цього не зробить середньостатичтична людина.
можливо не означає доступно.
Yummy mummy написав:Сорі, малий проснувся і я не дописала...
А я думала це різні речі, точніше подібні, що євангелісти це напрям (течія) протестантизму, так як і баптисти :? ....
Перлинка Може маєш де про це почитати, тикни носом пліс...
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість