Глобальні оголошення!

Про віруючих, стиль життя, погляди і т.д.: офтоп

Модератори: олеся, Tajga

Re: Забобони - від незнання?

Повідомлення Перлинка » 07 лютого 2012, 21:55

happymami написав:Бо якшо я слухаю священика раз в тиждень, а далі вихожу і через себе всеодно пропускаю всі його слова, або навіть і не пропускаю взагалі, то це одне. До Бога ж також не всі приходять.

Ти почала читати Слово ,через яке Він тобі відкрився і стала прагнути більшого,тому й потрапила до харизматів.

А ті хто лиш священника слухає і не читає так як ти кажеш,в одне вухо влітає,а з другого вилітає .

видається мені ти чомусь надто бурно проти католицької церкви налаштована

я б не сказала що бурно,а швидше обурено,бо шкода мені що церква заохочує людей вірити в гіпсового Ісуса ,все би добре,якби справжній при цьому в сторні не лишався
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Забобони і правда про хресних батьків

Повідомлення Lusik » 08 лютого 2012, 00:33

я б не сказала що бурно,а швидше обурено,бо шкода мені що церква заохочує людей вірити в гіпсового Ісуса ,все би добре,якби справжній при цьому в сторні не лишався

Перлинка , якщо я написала історію в якій Ісус був зображений саме таким чином - гіпсовий, то це не означає , що я не вірю в те , що він Живий. Я знаю і повсякчас памятаю про те, що Ісус живий і Господь Бог живий і страх в мене перед ними є. І я кожен день намагаюся пізнати їх ближче. Так, правильно я не можу з тобою сперечатися і не хочу, бо не вважаю , що я так багато знаю щоб засуджувати людей і церкву за те, що хтось хреститься чи не хреститься, цілує хрест чи не цілує.
Я намагаюсь жити за Заповіддями Божими. Я вірю в Єдиного Бога, в Єдину християнську Церкву і не визнаю більше ніяких вірувань. А людей які десь загубилися на шляху до пізнання Господа я не засуджує-це їх право і їх життя . Їм же ж за це відповідати перед Богом на Великому Суді!!!!!
А я цілую хрест, молюсь до ікон, цілую їх і лише Бог вирішить чи правильно я робила чи ні, коли прийде час.
А витягування окремих слів з загального контексту і перекручування їх на свій манер в мене особисто починає відбивати будь-яке бажання робити дописи в темах і висловлювати свою думку стосовно певного питання чи проблеми. :-(
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення Перлинка » 08 лютого 2012, 00:42

А я цілую хрест, молюсь до ікон, цілую їх і лише Бог вирішить чи правильно я робила чи ні, коли прийде час.

ти маєш можливість знати правильно це чи -ні вже тепер ,бо Бог не залишив нас напризволяще як сліпих котят аби ми жили навманя ,а дав інструкцію,де ясно ,зрозуміло сказано що правильно,а що -ні
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lusik » 08 лютого 2012, 00:50

ти маєш можливість знати правильно це чи -ні вже тепер ,бо Бог не залишив нас напризволяще як сліпих котят аби ми жили навманя ,а дав інструкцію,де ясно ,зрозуміло сказано що правильно,а що -ні

Я чесно, щиро вдячна тобі за пораду, але дозволь мені з цим розібратися самій.
Для мене особисто тема релігії на якомусь етапі обговорення є досить інтимною.
А за порадою я завжди можу звернутися до Біблії і свого пастиря, якого я все ж таки вважаю посередником між Богом і людьми.
Ще раз дякую і вибач якщо можливо десь тебе образила.:)
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення Перлинка » 08 лютого 2012, 00:59

чому інтимною,що тут такого таємничого?

Якби ти читала Біблію, в чому бажаю тобі мати успіх то знала б що Бог хоче з нами спілкуватись без посередників,і нікого ,ніяких перешкод та барєрів між собою і нами не ставив
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 08 лютого 2012, 01:07

Lusik

а ще цікаво,як ти думаєш для чого потрібні посередники між нами і Богом?бо я особисто не знаю :хм:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Re: Забобони - від незнання?

Повідомлення о.Мартин » 08 лютого 2012, 01:49

Перлинка написав:в Біблії взагалі не згадується щоб хтось хрестив немовлят,тільки усвідомлено це робилось

погано читаєш Біблію 8-)
о.Мартин Офлайн

Наш татко

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 94 раз.
Подякували: 1058 раз.

Повідомлення о.Мартин » 08 лютого 2012, 01:50

Перлинка написав:Lusik

а ще цікаво,як ти думаєш для чого потрібні посередники між нами і Богом?бо я особисто не знаю :хм:

А сам Ісус Христос не став посередником?? :-Х
о.Мартин Офлайн

Наш татко

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 94 раз.
Подякували: 1058 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 08 лютого 2012, 02:06

хто такі харизмати?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення happymami » 08 лютого 2012, 02:15

гра з вогнем написав:хто такі харизмати?

шось типу такого http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0% ... 1%83%D1%85
Але в Україні це все має трохи не такий вигляд, як в Америці чи Європі
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей