lerumpochka написав:а тут в темі можна ще й відкриттями ділитись?
happymami написав:lerumpochka написав:а тут в темі можна ще й відкриттями ділитись?
думаю навіть варто. Якшо для тебе то стало відкриттям, може й нам очі на шось вумне відкриє. Чом би й ні ;-)
Оксанка написав:Незнаю, як можливо перечитати всю Біблію, колись мені один священник казав, що ту Велику Книгу перечитати не можливо! Може він мав щось інше на увазі... Особисто я не перевіряла, чи це можливо, але потрохи читаю, не все зрозуміло, але часто трапляються дуже зрозумілі і очевидні уривки, настанови. І справді, добре мати поряд священника, котрий би пояснив всі незрозумілі тобі речі з Бібілії.
олеся написав:Я читала в дитинстві дитячу Біблію, зараз сестра подарила моєму старшому дитячу Біблію. тому читаємол разом все зрозуміло, бо то написано для дітей. Сину подобається розповідь про Ноя і його ковчег.
Щодо "звичайної" Біблії то читала уривками але ніяк не зберусь всю перечитати, важко дається... Треба читати, а потім ще думати що то написано... Принаймі мені так... Особливо про створення світу я раніше думала що то Бог створив Адама а тоді Єву, а виявляється що є різні оповідання про створення світу і людини :oops:
Оксанка написав:lerumpochka Хочу тебе ще запитати, де ти вивчаєш Біблію, при якій церкві? (якщо не секрет).
lerumpochka написав:а щодо створення світу - то варіант тільки один - зписаний в канонічній книзі Буття)))
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей