Глобальні оголошення!

Подача милостині

Модератори: олеся, Tajga

Re: Подача милостині

Повідомлення Радмила » 08 квітня 2011, 17:39

Мене теж оте цікавить, що просять з дітьми і де ж та ювінальна юстиція і соціальні служби?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення happymami » 08 квітня 2011, 17:42

Радмила написав:Мене теж оте цікавить, що просять з дітьми і де ж та ювінальна юстиція і соціальні служби?

я думаю. шо соцслужби туди ні ногою, бо типу ті всі люди - без приписки і взувати їх не мають права... ХЗ. То я так собі чисто подумала. знаю, як то в нашій державі робиться. Кажуть - то не наша парфія і хай мастить собі голову хтось інший... Хто хоче возитися з якимись циганами смердючими?

Коли з малим лягали в лікарню, то якраз з нами поступили цигани. То там половина медперсоналу повтікала в іншу кімнату і мене попросили перейти в інше приміщення, поки вони там то всьо послухають. І я чула, як медсестрички переживали, шо буде. якшо їх класти прийдеться, давайте може ми напишемо шо здорові, і все в такому руслі
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення гра з вогнем » 08 квітня 2011, 17:52

це найбідбше лякає. що возитися не хочуть, ні міліція, ні соц служби.
я зараз більше схильна допомагати дит будинкам. хоча тут теж палка з двома кінцями. ай, важка тема...
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Руженка » 08 квітня 2011, 22:25

А я даю милостиню, хоч і нечасто.((((((( Вважаю, що в житті різне може трапитися з кожною людиною, і я не можу знати хто стоїть переді мною людина в якої справді біда чи шахрай. Але то не мені про то думати, просто як можу то даю. Я даю просто від щирості, а як вони ними розпорядяться - їхня справа. Ісус теж ходив бідно. коли прийшов на Землю і більшість йому не вірили - вважали божевільним і богохульником........... А ось зараз, ЯКБИ ІСУС ПРИЙШОВ ЗНОВУ, ВИ Б ПОВІРИЛИ??????????? Мабуть, ні.......ІМХО.

Я хотіла сказати про те, що ми справді не знаємо, хто насправді перед нами в обідраних речах.........
Я роблю так як мені говорить серце, а інше мене не стосується(я про те куди підуть мої гроші).
А тут хтось писав, про те, що чим більше ми будем давати - тим більше буде жебраків???? НУ А ЯК ТОДІ ПРО ТИХ, ХТО ВИКИДАЄ СВОЇХ ДІТЕЙ???????????Вони ж ВСЕОДНО Є!!!!!! Хоча їм за це не платять................Ладно...то вже філософія.
Руженка Офлайн

Повідомлення pan_kotskyy » 08 квітня 2011, 22:53

В більшості випадків перед тобою шахрай. А коли ти подаєш жінці з сплячою дитиною, придивись уважніше до дитини, подумай,чому вона ПОСТІЙНО спить і подумай ще раз чи тобі так байдуже куди піде твоя милостиня?
Цією гривнею ти підтримуєш цей жах і цей страшний бізнес.

Я не кажу не допомагати і не бути милосердним, але чому вам байдуже, на що підуть ваші гроші? Та навіть справа не в тому, що ту гривну пробухають, а в тому, про що я писала вище.
Допомагайте, куском хліба, одягом, добрим словом... і викличте міліцію як бачите
дитину, яка постійно спить на руках в жебрачки!

Я більше не писатиму одне і те ж в цю темку, це насправді дуже важко, важко повірити в те, що на людській доброті заробляються шалені гроші, що є нелюди які цим користають, що ми не такі вже й милосердні (гривна туди-сюди нам особисто нічого не вирішує), але скорше байдужі, коли отак "а мені все рівно куди..."
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Руженка » 08 квітня 2011, 23:05

Я даю милостиню по різному. Коли додому приходить циганка і просить їсти і одягу - то те і даю. Якщо просить пару копійок і я бачу що вона з дитиною, то даю пару гривень і їсти дитині(якщо дитина старша). Ні разу мені не фиркали і не казали що їсти не просили. Діти переважно зразу ж наминали те, що їм давала. Як іду по місту, то якщо сидить бабця і просто мовчить, то дам булочку. Єдине, не люблю тих хто просить по маршрутках - там даю рідко.
Руженка Офлайн

Повідомлення Ірунця » 08 квітня 2011, 23:18

Для мене все це також досить не однозначно... З одного боку так - це великий бізнес, різноманітні маніпуляції дітьми, і наша фінансова підтримка всього цього діла.
А з іншого боку не наша то справа тих людей осуджувати, а давати потрібно. От Руженка гарно все написала...
Я даю милостиню. Та не завжди.
От був випадок. Сиділи ми в кав'ярні, зима була, пора ще не пізня, та вже темно. Заходить дівчинка малесенька(до 4 р з вигляду), не циганча, і просить копієчку. Чоловік питає "Що купиш собі?", а те чудо маленьке відповідає "Булоцьку" :cry: Ми ще щось про батьків питали, та вона втікла. Не знаю, та може і чекав хтось на неї на вулиці.
А от циганам з дітьми - не даю.
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення mari » 09 квітня 2011, 11:33

Я теж дітям не подаю
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Перлинка » 09 квітня 2011, 14:36

Ірунця написав:Заходить дівчинка малесенька(до 4 р з вигляду), не циганча, і просить копієчку. Чоловік питає "Що купиш собі?", а те чудо маленьке відповідає "Булоцьку" :cry:

а ти не задумувалась,що то стандарне питання і її вже навчили як відповідати,а втікла бо не знала як на інші питання правильно відповісти,а якби чогось не того наплела,то получила б ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Ірунця » 09 квітня 2011, 16:45

Перлинка написав:
Ірунця написав:Заходить дівчинка малесенька(до 4 р з вигляду), не циганча, і просить копієчку. Чоловік питає "Що купиш собі?", а те чудо маленьке відповідає "Булоцьку" :cry:

а ти не задумувалась,що то стандарне питання і її вже навчили як відповідати,а втікла бо не знала як на інші питання правильно відповісти,а якби чогось не того наплела,то получила б ?

Задумувалась. От тому й сумно. Розумію, що якби та дитина справді хотіла їсти, то просила б ту ж таки булочку, а не гроші.
Я не заохочую дитяче жебрацтво.
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей