гра з вогнем написав:я стою на позиціях, що біблія писана людьми
ти відхиляєш факт, що переписці привносили своє.
але тим не менше вважаєш, що навіть якщо так і було, то це було угодно Богу.
твоя цитата є вище по темі.
хай це буде перша суперечність. яку ти не хочеш бачити в своїх словах.
Я не писала що навіть якщо так і було ,то це вгодно Богові ,прошу не перекручувати,я писала що незначні дослівні розбіжності в різних перекладах не міняють змісту

і я Вірю що Господь Всесильний та контролює аби його діти мали доступ до оригінальної версії досконалої версії Слова
ті хто схибили переписують йог на свій лад, підлаштовуючи під себе ,як свідки чи Мормони
18 Поправді ж кажу вам: доки небо й земля не минеться, ані йота єдина, ані жаден значок із Закону не минеться, аж поки не збудеться все.
19 Хто ж порушить одну з найменших цих заповідей, та й людей так навчить, той буде найменшим у Царстві Небеснім; а хто виконає та й навчить, той стане великим у Царстві Небеснім.
Мат.5,18-19
Гра ,я це не пишу ,до тебе і цитати не для тебе наводжу,тому що писала вже,що спілкування з тобою на духовні теми ,на жаль, вважаю марним(хоч ти собі це по звичці перекрутила ніби я припиняю дискусію) ,в першу чергу тому що ти не віриш що істина в Слові Божому,я пишу для тих хто читає,може не сьогодні,не зараз ,але я вірю що знайдуться люди які задумаються.
Я не закликаю нікого кидати свою улюблену католицьку чи православну церкву і бігти до протестантів ,я прошу ,благаю для вашої ж користі тих хто не читає почати читати Слово Боже ,що може буде спочатку не легко,не зрозуміло,може навіть буде дратувати цей процес як мене свого часу,коли пробувала робити це вперше.
Але ви не уявляєте собі яка це благодать коли Бог тобі його відкриває ,і ти починаєш бачити те що раніше читав і не бачив,ніби був сліпим.Тоді читаєш і начитатись не можеш ,відчуваєш як Бог тобі говорить в саме серце.І якщо ви читатимете,то матимете можливість самі пізнавати істину ,ніякою людиною,яка по природі грішна вам не навязану.
І все що говорять вам люди,духовні вчителі ,наставники,свщенники,пастора звіряти по ньому.
16 Але не всі послухались Євангелії. Бо Ісая каже: Господи, хто повірив тому, що почув був від нас?
17 Тож віра від слухання, а слухання через Слово Христове.
Рим 10,16-17
Ти права гра,багато з чого написаного тут сказано мною в першу чергу до себе,але не через та що я сумнівалась в цьому,а через те що через свою людську гріховну сутність сама перестала читати і призабула
тому я не прошу слухати мене ,грішну людину ,а прошу слухати того що в Слові написано,для того й цитую його
напевно як це вже не раз крізь рядки і в натяках і прямим текстом проглядалось багато хто може мені дорікнути яка я погана чи не добра чи не мила і не чуйна ,може й так ,я знаю що маю прикрий характер,і ніколи цього не заперечувала ,тому прошу пробачити мене тих кого коли чим образила.
Сказати що більше так не буду не можу :( ,але постараюсь :)
Якшо чесно я не маю на меті ніколи нікого образити,просто через те що сама образи довго не ношу ,не ставлю людям тавра незважаючи на їх вчинки і слова завжди вірю що з Божою допомогою кожен може змінитись на краще
27 Ісус же поглянув на них і промовив: Неможливе це людям, а не Богові. Бо для Бога можливе все!
Мар.10,27
До речі Слово я почала читати будучи грекокатоличкою ,у діяннях апостолів гарно описано якою має бути церква ,але на жаль чи на щастя (бо такі або дуже наближені церкви існують і в наші часи) це було далеким від того що я звикла бачити.
коли ви думаєте що краще бути не християнином ,або взагалі не віруючим , або не читати Божого Слова але бути добрим-ви помиляєтесь
найкраще,звісно,бути добрим християнином
Але без слова ми не знаємо досконало що є добре,часто те що в людських очах вважається добрим-для Бога гидота,і навпаки.Тому без Бога добрими ви будете лиш самі для себе.