Глобальні оголошення!

Глава УГКЦ закликав ВР заборонити аборти

Модератори: олеся, Tajga

Re: Глава УГКЦ закликав ВР заборонити аборти

Повідомлення Shalimar » 18 березня 2012, 20:23

Перлинка написав:на думку спадає що насправді справане в причинах та нерівних для всіх обставинах ,а в пріоритетах

да, так и есть, это очень распространенная причина
- не хочу от этого мч
- не хочу, потому что карьера
- не хочу, потому что фигура
- не хочу, потому что достаточно имеющихся
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 18 березня 2012, 20:32

Natalinda написав:
mari написав:Пропагування материнства йде вже роками, ще з Радянського союзу, щось не видно результатів що аборти перестали робити

Хоча в Україні аборти є частими явищами, все ж їх кількість в останні роки невпинно зменшується. Відбувся перелом. У 90-х роках відбувалося щось страшне: так, 1995 року на 100 народжень було... 150 абортів. Зараз (дані на 2009 рік) на 100 живонароджених — 38 переривань вагітності. Ми бачимо дуже позитивні тенденції.

http://www.day.kiev.ua/225109 - з лінку що давала хепімамі

Чи то не офіційна статистика? Тенденції ж позитивні вроді.

Як ти думаєш чому вони позитивні?сумніваюсь що через пропаганду материнства.Швидше за все через ріст мат. благополуччя,а також через дотації держави на дітей .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 18 березня 2012, 20:39

Shalimar написав:
Перлинка написав:на думку спадає що насправді справане в причинах та нерівних для всіх обставинах ,а в пріоритетах

да, так и есть, это очень распространенная причина
- не хочу от этого мч
- не хочу, потому что карьера
- не хочу, потому что фигура
- не хочу, потому что достаточно имеющихся

нє нам хтось тут завзято намагався доказати що саме від безвиході ,значить, насправді, більшість тих хто робить аборт таки з голоду не вмирають?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 18 березня 2012, 20:46

Перлинка написав:
нє нам хтось тут завзято намагався доказати що саме від безвиході ,значить, насправді, більшість тих хто робить аборт таки з голоду не вмирають?

ну, может, доказывали, исходя из имеющихся каких-то данных?..
у меня информация другого плана
в историях, которые слышу, чаще указывается одна из пересичленных мною выше причин
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Natalinda » 18 березня 2012, 23:44

Tiger_Sofia написав:Якщо на випускних, дискотеках чи інших п'янках дівчата напиваються, потім займаються сексом і вагітніють - то хто їм винен???? Де тобі була їхня голова???? Хіба такі мають право вбивати абсолютно незахищених дітей????
Це 1.

Якщо вагітніють 14-річні, які свідомо займалися тим, чим займалися - то хто винен їм???? А де були батьки??? А чого не говорили з ними про наслідки???? Хто ж тоді вирішує за аборт??? Та дитина, чи її батьки????
Це 2.

Коли жінка, маючи кілька дітей, вагітніє знову, але більше дітей нехоче. Вибачте, а вона не знає про засоби контрацепції??? Абсолютно усіх видів??? Чому тоді вона має право вирішувати, що може вбити, бо треба забезпечувати інших. А не простіше було засоби контрацепції використати????
Це 3.

Тайгеа, а ситуація в Миколаєві то як?
Дівчина сама собі винна?

Напевне прсто в кожного свій досвід і кожен судить зі своєї колокольні, я знаю більше випадків підсипання чогось, і застосування сили, дівчат/жінок які провокують знаю особисто я меньше, але звісно і такі є
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 19 березня 2012, 09:47

Natalinda

от цікаво ти щойно навела Миколаївський приклад ,і так і не відповіла я вже тебе раз питала як відносишся до цього вчинку?Ти в цих хлопцях також бачиш хороше?і вважаєш що суспільство не має права їх судити,треба відпустити ,най собі гуляють і надалі продовжують таким чином розважатись?Вони вбивці гвалтівники,чи хто?чи ми може будучи християнами незалежно від того читали чи не читали Біблію,не маємо права так їх називати?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Tiger_Sofia » 19 березня 2012, 10:04

Natalinda написав:
Tiger_Sofia написав:Якщо на випускних, дискотеках чи інших п'янках дівчата напиваються, потім займаються сексом і вагітніють - то хто їм винен???? Де тобі була їхня голова???? Хіба такі мають право вбивати абсолютно незахищених дітей????
Це 1.
Якщо вагітніють 14-річні, які свідомо займалися тим, чим займалися - то хто винен їм???? А де були батьки??? А чого не говорили з ними про наслідки???? Хто ж тоді вирішує за аборт??? Та дитина, чи її батьки????
Це 2.
Коли жінка, маючи кілька дітей, вагітніє знову, але більше дітей нехоче. Вибачте, а вона не знає про засоби контрацепції??? Абсолютно усіх видів??? Чому тоді вона має право вирішувати, що може вбити, бо треба забезпечувати інших. А не простіше було засоби контрацепції використати????
Це 3.

Тайгеа, а ситуація в Миколаєві то як?
Дівчина сама собі винна?
Напевне просто в кожного свій досвід і кожен судить зі своєї колокольні, я знаю більше випадків підсипання чогось, і застосування сили, дівчат/жінок які провокують знаю особисто я меньше, але звісно і такі є

А за Миколаїв - то не з того, що ти процитувала, а з того вище.... Винні ті троє... Стосовно підсипання чогось і т.п. - то до вини дівчат не відноситься.
В тому, що я описав я не судив всіх і все... Я писав про переважну більшість (90%) випадків. Бо є і такі, де ніколи толком не розберешся, з чого почалося.
Я не вигороджую чоловіків, але та кількість дівчат на дискотеках, які курять не менше хлопців, а пють стільки, що часто гидко дивитися - то це просто ********. І після таких "коктейлів" вони ще щось соображатимуть? Тут і підсипань не треба.
А їм дітей родити... І потім виховувати... Дико це все. І боляче.
Впусти Бога в своє серце, і дозволь Любові керувати своїм життям. І тоді ти побачиш Всесвіт.®
І зрозумієш, що щастя завжди було поруч ©
Зображення
Tiger_Sofia Офлайн

Примара форуму...

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 32 раз.
Подякували: 140 раз.
Діти: Всі форумчани :)))

Повідомлення Перлинка » 19 березня 2012, 10:23

Якщо б такі вчинки як в Миколаєві не були забороненими та не засуджувались суспільством,якщо б за них не було кримінальної відповідальності,переконана на тисячу відсотків що дуже б скоро подібних випадків стало б незрівнянно більше.Отже ,звісно б,хотілось аби від таких злочинів людей стримували Божі заповіді,любов до Нього та до людей,але так як ми незважаючи на те що маємо так зване християнське суспільство спостерігаємо грубу зневагу до них ,тоді напевно виправдовують себе інші методи ,те саме можна вжити й до прикладу легальності та заборони абортів.

Зауваж ,я не виступаю за побиття камінням чи смертну кару за той чи інший злочин,бо знаю що Бог милостивий і кожен хто приходить до нього ,та готовий зріктися грішної сутності може кардинально змінитись.Я чула історію про християнина який до того як стати ним, був вбивцею-рецидивістом ,який різав людей просто так ,бо на нього криво подивились,який народився заново,духовно,звернувшись до Бога ,і хоч я з ним особисто не знайома ,вважаю своїм братом,зауваж при тому що він колишній вбивця я називаю його цим словом не з метою засудити,а тому що так воно і є,це констатація факту,ми не можемо при всьому бажанні не судити назвати вбивцю чєловєколюбцем,бо це буде неправдою.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 березня 2012, 10:31

Tiger_Sofia написав:
Natalinda написав: Бо є і такі, де ніколи толком не розберешся, з чого почалося.
Я не вигороджую чоловіків, але та кількість дівчат на дискотеках, які курять не менше хлопців, а пють стільки, що часто гидко дивитися - то це просто ********. І після таких "коктейлів" вони ще щось соображатимуть? Тут і підсипань не треба.
А їм дітей родити... І потім виховувати... Дико це все. І боляче.

Якщо на те пішло ,то починатись все має їз взаємної згоди,незалежно від кількості викуреного чи випитого жінкою ніхто не має права торкатись її без її дозволу
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 березня 2012, 10:53

Natalinda

поясни мені будь ласка різницю між осудом та між тим аби мати думку на те що правильно і що неправильно,що є добром ,а що є злом ,якби я жила сама самісінька десь в лісі ,то мене б,напевно, не хвилювало що робиться поза його межами

але я живу у суспільстві ,то хіба якщо ти бачиш що хтось готовий вчинити злочин ,не робитимеш спроби його зупинити?

для цього треба розрізняти злочин це чи -ні,хороша справа чи зла ,а як це можливо буде зробити,якщо ,як ти кажеш ,треба бачити лиш хороше,а на зле закривати очі?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей