Перлинка » 19 березня 2012, 10:23
Якщо б такі вчинки як в Миколаєві не були забороненими та не засуджувались суспільством,якщо б за них не було кримінальної відповідальності,переконана на тисячу відсотків що дуже б скоро подібних випадків стало б незрівнянно більше.Отже ,звісно б,хотілось аби від таких злочинів людей стримували Божі заповіді,любов до Нього та до людей,але так як ми незважаючи на те що маємо так зване християнське суспільство спостерігаємо грубу зневагу до них ,тоді напевно виправдовують себе інші методи ,те саме можна вжити й до прикладу легальності та заборони абортів.
Зауваж ,я не виступаю за побиття камінням чи смертну кару за той чи інший злочин,бо знаю що Бог милостивий і кожен хто приходить до нього ,та готовий зріктися грішної сутності може кардинально змінитись.Я чула історію про християнина який до того як стати ним, був вбивцею-рецидивістом ,який різав людей просто так ,бо на нього криво подивились,який народився заново,духовно,звернувшись до Бога ,і хоч я з ним особисто не знайома ,вважаю своїм братом,зауваж при тому що він колишній вбивця я називаю його цим словом не з метою засудити,а тому що так воно і є,це констатація факту,ми не можемо при всьому бажанні не судити назвати вбивцю чєловєколюбцем,бо це буде неправдою.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)