а-які_то_священники_православні_4и_грекокатолицькі-перераховують_гріхи-і_питають_4и_таке_було?
я_4ула_шо_одні-питають.-а_інші-кажуть_самому_розповідати
то-ото_як-итають_мали_б_питати_і_про_оральний_секс_пра?_і_розповісти_потім-як_мона-як_ні
грекокатолицькі-перераховують_гріхи-і_питають_4и_таке_було
Читати далі тутГосподь Бог створив людину особою, істотою розумною, що має свободу, а значить здатним принести себе самого в дар. Тому усе тілесне, що є в людині, тільки тоді буде істинно людським, коли набуде особового виміру, виміру свободи і любові. Людська любов виражається в різних сферах нашого людського єства, тобто не лише у сексуальній сфері, але і в психологічній, соціальній, економічній і т. п., але по відношенню до усіх цих сфер вона трансцендентна.
Такому розумінню любові в корені суперечить застосування контрацептивних засобів
Подробиці.Контрацепция объявлена смертным грехом
Римская католическая церковь дополнила список семи смертных грехов, сообщает официальная газета католической церкви «L'Osservatore Romano».
Tajga написав:Контрацепция объявлена смертным грехом
Римская католическая церковь дополнила список семи смертных грехов, сообщает официальная газета католической церкви «L'Osservatore Romano».
Перлинка написав:То гріх смертний ,а переважна більшість католиків про це досі чомусь не знає
Tajga написав:Загалом, за відсутністю статистики, я б не стала так радикально заявляти...
Tajga написав:Ну.. "розум, здатний породжувати думки, не здатен зробити свого власника щасливим"...
Лада_Ладочка написав:Такі думки в голову приходиь погані, типу я сама винна, треба було шукати собі чоловіка, віруючого, практикуючого християнина, а не такого який ходить до церкви і до Сповіді для годиться.
А чи не можна було б якось посприяти чоловікові в наверненні?.. Звісно, то не справа одного дня, але ви ж його дружина і іншої йому Бог не дав.
Наразі бачу для вас і чоловіка хороший шанс щось змінити в своєму житті. Якщо вже вас так сильно зачепило питання контрацепції і ви про стали думати, значить, можливо, така ситуація і той вихід, який є зараз вас не влаштовує і потрібно шукати інших шляхів.
Моя скромна думка, вам треба-таки сходити до сповіді, поговорити зі священником. Адже зріє в вас якась певна настанова на зміну ситуації... І саме тепер потрібна підтримка та Божа благодать. Господь милосердний і ніколи не вимагає від людини більше, ніж вона в силах зробити, головне, не закриватись на його милосердя.
мешканка написав:Лада_Ладочка написав:[mod]Тема прейменовується. Бажаючих дізнатись більше про ППС, тощо загляньте в Розділ "Архів" . Для того, щоб підняти тему з Архіву зверніться до модератора. Дякую[/mod]
Я зрозуміла що питати далі щось не сильно варто, щоб необразити нікого (хоча ніяк не розумію чим я могла образити віруючих людей, невже тим що хотіла більше дізнатися) та все ж скажіть будьте добрі, де той архів, щоб можна було б бодай почитати
а чо образити? Тему перейменувала бо тут вже не тільки про сповідь, а й про багато-багато іншого. В архіві в нас містяться багато цікавих тем про проблему ППС. Архів в нас на першій сторінці форуму в самому низу. (клацаєте на список форумів і гортаєте вниз)
І не сприймайте все так близько до серця тай на власний рахунок. Якщо ви почнете чимось когось ображати вам модератори про це повідомлять.
Спілкуйтесь собі на здоров"я!
Lusik написав:Я коментувати усі повідомлення не буду і нічого писати більше не буду, просто на власному досвіді вам пораджу , все-таки , звернутися до священника з такими питаннями. В мене є свій духівник і тому мені легше. І немає однієї універсальної відповіді для всіх жінок, тому що кожен випадок по-своєму індивідуальний.
Моліться Богу щоб він просвітив ваш розум і серце і Ви знайшли відповідь на своє питання, а не дивилися як це роблять інші, бо Ваше життя і Вам за нього відповідати.
о.Мартин написав:Якщо з чоловіком жити в шлюбі і жити статевим життям використовуючи методи контрацепції і від них не відмовлятися, НЕ можна в такому випадку йти до Сповіді.
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей