lerumpochka написав:не те що б я хотіла долучитись до вашого цікавого діалогу, дівчатка
а чого ти боїшся щоб хто не подумав що ти хотіла долучитись?
думаю тобі також є багато чого сказати ,чи ти вваажаєш що такі розмови марні ,і не принесуть плоду?
lerumpochka написав:не те що б я хотіла долучитись до вашого цікавого діалогу, дівчатка
а твої ,які все ставлять під сумнів не лукаві?
тому складається думка шо тобі говорити аби шо ,лиш би бути в оппозиції.
lerumpochka написав:ще один цікавий факт: тексти Писання переписували не словами і реченнями, а по буквам - тобто звірялись після написання кожної окремої букви, і, мало того, якщо переписувач робив хочаб одну помилку, знищувався цілий сувій і переписували заново. думаю їм таки вдалось дотриматись істинності першоджерела ;-)
Перлинка написав:Можливо саме так Бог показував нам, що не потрібно сотворювати собі ідола? Фанатіти?
попрошу ширше,що ти маєш на увазі в даному контексті?тобто не вірити сліпо і
сумніватись в Біблії і в Бозі
шось важко тебе збагнути
то сумнівайся,то не сумнівайся
бєдну маму так і бросат :grin:
Перлинко, я у свому житті керуюся іншими принципами і не вивірюю кожен свій вчинок з Писанням)
Можливо саме так Бог показував нам, що не потрібно сотворювати собі ідола? Фанатіти?
гра з вогнем написав:не говорячи вже про сенси.
Перлинка написав:я ніколи не піддавала критиці ні Господні діла ні Слова
спілкування різними мовами не перешкоджає бути єдиними в вірі ,цьому є підтвердження ,що люди які читають Слово Боже і вірять в нього,здебільшого вірять однаково незалежно від мови та національності ,за виключенням певних розбіжностей в трактуванні що насправді не є суттєвими,тьак само як не є суттєвими різні переклади що не міняють змісту
до прикладу я будучи протестанткою можу відвідуваати будь яку протестантську церкву і бажаю їх братаами та сестрами, і католиків та православних що люблять щиро Бога такими вважаю,але належати до їхнїх конфесій мені ,якщо щиро не хочеться ,саме через значні порушення у вченні і нехтування Словом Божим
Дуже прошу ще навести суперечності в моїх словах
не може бути досконалим те звідки викинуто цілу заповідь ,що є недопустимим![]()
що призвело до того що люди вклоняються виробу рук людських,і не шукають Живого Бога,спілкування з ним,не дають діяти в своєму житті,не дають місця в серці,бо там сидить власне Я
Це серйозне,дуже серйозне порушення ,яке просто віддаляє від Бога,його Сили,Слави,Благодаті і в першу чергу шкодить самій людині
Перлинка написав:Виходить що мені та всім іншим не можна, бо це лукаві думки ,а тобі можна?
а що ти ,документально з посиланнями на серйозні джерела можеш сказааати про змістовну недостовірність,чи це лиш ля-ля?
Повернутись до Духовне спілкування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість