Shalimar написав:А если ты знаешь - и все равно одеваешь капронки - то что это???
Гріх. Бо ти це робиш свідомо ;) Значить ти лібо Бога ставиш нижче, ніж своє бажання бути модною. Лібо ти просто з мозгами не дружиш))))) Ну тобто - в любому випадку, мені важко протистояти спокусі одягати капронки в мороз. Образно кажучи. Я ше раз повторю, ми ж не говоримо про монахів, чи людей, які згіднго певних обставин живуть супер пупер правильно по заповідях. Я писала про пересічних християн. Мала на увазі, шо їм важко дотримуватися заповідей, бо для пересічних християн, таких як от ми з тобою, то надто ідеальні правила. Нє, ну ми то канєшно прагнемо до вищого. Но ж не всьо зразу.
Про солодкий заборонений плід? Шаааалімаааар. А Адам і Єва? То развє не приклад? ;)
Блін. Дуже цікаво. Але роботи више криші.
Нє. Ну надо воно і в Африці надо. Але особисто я так не можу як ти)))) Якшо я люблю шоколад. А мені по заповідях тоеба від нього відмовитися, то я його починаю любити ще більше)))))) До прикладу))) в мене навпаки характер такий, шо то шо ніззя, то найбільше і хочеться))) Ну це так - не серйозно. А якшо серйозно, то не всі такі кльові, як ти ;)