Dolorosa » 09 жовтня 2016, 19:25
дівчата-атеїстки, розкажіть, як ви сприймаєте себе і своє життя в проекції існування як одного з елементів еволюції, представника розумної раси, тобто ви живете суто сьогодні і зараз? ви не вірите в бога, вселенський розум, енергетичний згусток, а в існування душі? на вашу думку людина - суто тіло, шматок мяса, що існує, поки живиться, і поки не зноситься? мені справді дуже цікава ваша точка зору. я знаю щирих віруючих людей, не так багато, я знаю традиційно віруючих, найбільше - умовно віруючих. але от ви по-чесному для себе знаєте, що не вірите ні в що, як воно так жити? (ви ж справді атеїсти, а не релігійні пофігісти? ну тобто жодна з вас не почне молитись в надії на чудо, коли близька людина буде на грані життя і смерті чи топу подібне?). я не можу похвалитись, що є щирою християнкою, коли краще, коли гірше в мене виходить такою бути, але я от не можу сказати, що ні в що не вірю... я не говорю про належність до церкви, виконання обрядів, але от як жити ні в що не вірячи - не розумію і все. мені все здається, що по-справжньому ні в що не вірити - дуже страшно і безнадійно.