у нас також немає натільного хрестика. сказати по - правді я його також не ношу,бо вважаю, що він натільний - має бути на тілі,а не виставлятись на показ усім разом з декольте!
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Ну я ношу, бо вважаю, що це захист. Тому і дитині поскоріше вдягну, але коли він вже зможе осмислити, шо тягнути не треба, тошо. В малої простий деревяний на шнурівці. Золотого боюся. Хоча тато їй подарував золотого на рочок. Лежить собі в сейфі)))) А про "на показ" то я теж проти такого.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
у мене часто декольте відкрите, ось тому і не одягаю :P але як захист завжди з собою ношу маленьку дерев"яну іконку Св. Тетяни - співробітниця привезла з Росії з жіночого монастиря!
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Мій не носить, Хресний подарува кулончик, гарний такий, але для мене то все дівчаче...незнаю я напевне не скоро буду одягати... Літом то взагалі вважаю за будь-шо зачепитися можна, тому я більше за безпеку. Як сам захоче - то будь-ласка, але думаю то не скоро буде.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
у нас нема. ми не носимо. а дитина не хрещена, тому теж не носить. бачила на фото малюків то на мотузці вдягнутий хрестик. кажуть, що звикає. а з іншого боку кажуть, що безпечніше взагалі нічого не одягати малюку на шию. я більше схиляюся до другої позиції. але зараз, коли вже підріс трішки, би одягнула якийсь медальйон чи браслет з особистими даними.
Я одягнула малій хрестик той, що хрещена з ним, в 1,5 року. На шкіряний шнурочок. Не зачіпає, не рухає, спить, купається з ним. Я теж вважаю це захистом, тим більше хрестик той, що хрестили з ним, в мене, наприклад, такого хрестика нема, бо раніше не обов"язково було мати хрестик при хрещенні. Добре, що взагалі хрестили)) Маємо ще золоту цепочку до хрестика, але, звичайно, одіну її вже коли стане доросліша.)
У нас є. Ми не носим. Я боюсь чіпляти дитині на шию цепочку. Вона ще замала. З часом, думаю за пів року-рік вчепимо. То я так собі думаю,але як воно буде покаже час.
Востаннє редагувалось Melisa в 01 лютого 2011, 23:26, всього редагувалось 1 раз.
В нас є не хрестики, а кулончики з Матір"ю Божою. Але я не прихильник того, щоб дитина таке носила...По перше, це небезпека зачепити, порвати, потягнути і т.д. Вважаю, що молитва захистить більше, ніж хрестик. Думаю, коли чуть підростуть-тоді може й вдягну, але не зараз. Самі не носимо і рідко коли носили. Якось, не звикли..Я більше люблю біжутерію, а поєднувати одне й друге-не хочу.