Глобальні оголошення!

Про вишиті бісером та муліне ікони (образи)

Модератори: олеся, Tajga

Про вишиті бісером та муліне ікони (образи)

Повідомлення олеся » 02 лютого 2012, 01:37

А я нарешті дійшла до такого блага цивілізації як інтернет магазин m/ Замовила бісер через інтернет, бо нема як з дому висунути носа, а вишивати і плести хочу :help:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Re: Балачки: ні про що і про все 4

Повідомлення Перлинка » 02 лютого 2012, 01:38

олеся,а кудт ти ті свої вироби потім діваєш?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення олеся » 02 лютого 2012, 01:42

Я поки тільки образи вишиваю вже шостий, два дома а решта подарила... Ще один плету на станку теж на подарунок... Хочу квіти якісь чи деревця попробувати, підбираю собі на блузку бісер, потрошки, бо як весь на купу то можна багато не потрібного вибрати... Зима велика...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Перлинка » 02 лютого 2012, 01:48

чула колись шо образи не кожному можна малювати
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 02 лютого 2012, 01:53

А я не малюю, а вишиваю... Не знаю... В свою церкву один дала, то священник не казав мені такого нічого... Але все може бути... Але в чоловіка хресний дяк в церкві, баба, дідо, тітка... при церкві кимось там є точно не скажу, то і в них дуже багато вишиваних образів. О.Мартин писав що є певні приписи, щодо вигляду самого образу, а я вишиваю, чи плету по схемах, які нічим не відрізняються від мальованих образів.
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Перлинка » 02 лютого 2012, 02:05

Ну да вишивати то ж не малювати :-D

питання не в тому за якою схемою ти вишиєш ,а чи ти достойна ?

ну мені особисто байдуже ,моя думка на рах .образів відома

виходить кожен вільний художник забухарік з дзигаром в зубах,чи злими помислами в серці може собі сісти і малювати чи вишивати(навіть коли без дзигара і не забухарік)Бога,лиш би по схемі?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 02 лютого 2012, 02:12

Нє Перлинка малювати і вишивати, якщо по техніці виконання не обовязково образ то різниця є... що ставити бусинку чи хрестик в клітинку, а що малювати то трохи інше. В книжках з яких схеми є молитви до кожного образа, які моляться перед початком роботи... А чи я достойна??? То не в мене питати треба і не нам судити...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Перлинка » 02 лютого 2012, 02:22

олеся написав:Нє Перлинка малювати і вишивати, якщо по техніці виконання не обовязково образ то різниця є... що ставити бусинку чи хрестик в клітинку, а що малювати то трохи інше. В книжках з яких схеми є молитви до кожного образа, які моляться перед початком роботи... А чи я достойна??? То не в мене питати треба і не нам судити...

ніхто тебе не судить,я шо писала шо вирішила шо ти недостойна?

просто знаю що таке діло як зображати Бога в православних ,допустимо,можна лиш монахам іто не всім ,не кожному дозволять

напевно в католиків простіше

храми ж всякі-різні розмальовують і нічьо
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 02 лютого 2012, 02:29

Перлинка написав:просто знаю що таке діло як зображати Бога в православних ,допустимо,можна лиш монахам іто не всім ,не кожному дозволять

напевно в католиків простіше

Моя знайома одружена з православним священником, то мені розказувала про те що в них вишиваних ікон трохи є в церкві, так що тут важко щось говорити як там, чи як там... Треба буде більш конкретно спитати її хто їх вишивав.
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Shalimar » 02 лютого 2012, 02:36

Перлинка написав:виходить кожен вільний художник забухарік з дзигаром в зубах,чи злими помислами в серці може собі сісти і малювати чи вишивати(навіть коли без дзигара і не забухарік)Бога,лиш би по схемі?

он не задумывается над этим
он творит ПРЕДМЕТ ИСКУССТВА
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей