Глобальні оголошення!

УЗД - де краще робити?

Re: УЗД - де краще робити?

Повідомлення basya » 24 січня 2013, 21:36

Дівчатка, як потрапити на УЗД до Малевич? я стою на обліку в ЖК №2....
до неї лише жива черга? може, вона десь приватно приймає?
basya Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: мама двох сонечок)

Повідомлення Marichka » 25 січня 2013, 11:57

А як записатись до Яремчука в Медікус?Має хтось телефон?Чи краще йти до Малевич?Так,щоб в понеділок і щоб не довго чекати по чергах.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Dribchuk » 25 січня 2013, 12:03

Marichka з вагітністю краще до Малевич, напевно, Яремчук хороший уздист в плані захворювань органів черевної порожнини.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Marichka » 25 січня 2013, 14:05

А в неї жива черга,чи по запису і де конкретно вона приймає.Я на Суворова взагалі нічого не знаю.То приватно?Які ціни?Якщо жива черга,то в які години краще під"їхати,щоб менше,але щоб попасти.Буду в Тернополі в понеділок і трошки вівторка.Дякую!
З першою вагітністю була в Попадин завжди,сподобалось.Але,якщо,все добре,то на облік не планую ще ставати і не хочу появлятися там в жін.конс.:) І хотіла б думку ще іншого спеціаліста цього разу.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Тадей 3.07.2013

Повідомлення mariana » 25 січня 2013, 14:38

В неї жива черга. Приймає на першому поверсі, як заходите то наліво в кінець коридора. Але ще запитаєте в реєстратурі, може що помінялось. Людей звичайно в неї дуже багато, багато їдуть з району. Якщо зранку. то вона з 9 приймала колись, але черга була вже з 8. В деякі дні вона приймада ще після обіду, то черги були значно менші. 2 роки назад УЗД коштувало в неї 40 грн, тепер не знаю.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення mariana » 25 січня 2013, 14:40

Я би її радила, вона дуже хороший спеціаліст, мені дуже допомогла під час вагітності!
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення basya » 25 січня 2013, 14:43

я вже записалась до Малевич. скільки цікавилась хорошим спеціалістом щодо обстеження вагітних, то всі, і знайомі лікарі радять саме її.у вівторок буду на прийомі, то вж зможу щось сказати про цю лікарку.
basya Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: мама двох сонечок)

Повідомлення Dribchuk » 25 січня 2013, 15:59

Marichka я на УЗД була в різних спеціалістів.
1. Попадин - 4 тижні вагітність на змогла побачити чи маткова чи позаматкова ( але то певно проблема не в ній а в апараті). 14 тижнів помітила гематому в плаценті і дуже мене цим врятувала, бо перед нею Гусак не побачила гематоми і відправляли мене додому, якби вчасно не прокапали мала б викидень.
2. Гусак - не подобається категорично, не уважна, багато слів і мало діла, гематоми не помітила.
3. Помазанський. Діагнози точні, уважний. Не подобається те що мовчить, лежиш тих пару хв як на каторзі - в голові 1000 страшних думок, а він мовчить. :crazy:
4. УЗД в кл. Хміля (зараз та уздистка в декреті то приймає інша) - дуже сподобалося, точний діагноз, все пояснюють, показують, безкоштовно додатково зробили мені доплер, бо була підозра гіпоксії. Є окремий екран для пацієнта, все видно. Сучасна апаратура.
5. УЗД в Малевич - була 2 рази 1 до родів - вказала невірний діагноз - не було в мене багатоводдя і сказала що дитина вражена герпесом бо дуже в неї великий живіт :scare: - мала родилась абсолютно здорова, але нерви вона мені потріпала :ireful: . Після родів теж була в неї, в мене матка не скорочувалася то все чітко розказала, правда мене за руку привела начмед, то вона швиденько всіх з кабінету повиганяла, ато коли перший раз була то в кабінеті базар - то якісь медсестри-лікарі чай пють і по 3 жінки в кабінеті в черзі. :crazy: Скажу в її захист що начмед їй довіряє, тому можна до неї йти, але дійсно старатися щоб було поменше людей. Доречі обидва рази мені робили безплатно узд.
6. УЗД в Яреми - не побачив вагітність 4 тижні. Але він дуже хороший спеціаліст в плані гастроентерології, раніше працював в обласній дитячій лікарні. Малу воджу до нього.
7. Беднягін - теж приймає на Замковій. Мені сподобався. Ходила до нього "по підтвердження діагнозу",дуже мене заспокоїв, все гарно пояснив. Після КР 2 рази приходив до мене в реанімацію з переносним апаратом, теж дуже уважно дивився, все пояснював.
6.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Оксанютка » 25 січня 2013, 16:08

Я всю вагітність спостерігалась у Малевич за порадою дуже авторитетного лікаря, яка їй довіряє. Вона мені дуже сподобалась і як спеціаліст, і як людина.
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення Marichka » 11 лютого 2013, 22:39

ходила два тижні тому на УЗД,думала-гадала до кого і все таки пішла до Попадин.Як дивилась,то все ніби добре.Я питала-вона казала,що все нормально.А у висновку написала,шо помірне багатоводдя і низька планцентація.І заохочувала стати на облік(ми на початку сказали,що ще не стоїмо),бо термін 18 тижнів.А з таким висновком для всіх дільничних лише в лікарню,правда?
На облік прийшла через тиждень,то на столі під шклом вже стояли мої дані.Попадин "настукала",що я така є,а не хочу ще ставати і вже мене мали "розшукувати".Для мене трохи дивно...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Тадей 3.07.2013

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість