Marichka я на УЗД була в різних спеціалістів.
1. Попадин - 4 тижні вагітність на змогла побачити чи маткова чи позаматкова ( але то певно проблема не в ній а в апараті). 14 тижнів помітила гематому в плаценті і дуже мене цим врятувала, бо перед нею Гусак не побачила гематоми і відправляли мене додому, якби вчасно не прокапали мала б викидень.
2. Гусак - не подобається категорично, не уважна, багато слів і мало діла, гематоми не помітила.
3. Помазанський. Діагнози точні, уважний. Не подобається те що мовчить, лежиш тих пару хв як на каторзі - в голові 1000 страшних думок, а він мовчить.
4. УЗД в кл. Хміля (зараз та уздистка в декреті то приймає інша) - дуже сподобалося, точний діагноз, все пояснюють, показують, безкоштовно додатково зробили мені доплер, бо була підозра гіпоксії. Є окремий екран для пацієнта, все видно. Сучасна апаратура.
5. УЗД в Малевич - була 2 рази 1 до родів - вказала невірний діагноз - не було в мене багатоводдя і сказала що дитина вражена герпесом бо дуже в неї великий живіт

- мала родилась абсолютно здорова, але нерви вона мені потріпала

. Після родів теж була в неї, в мене матка не скорочувалася то все чітко розказала, правда мене за руку привела начмед, то вона швиденько всіх з кабінету повиганяла, ато коли перший раз була то в кабінеті базар - то якісь медсестри-лікарі чай пють і по 3 жінки в кабінеті в черзі.

Скажу в її захист що начмед їй довіряє, тому можна до неї йти, але дійсно старатися щоб було поменше людей. Доречі обидва рази мені робили безплатно узд.
6. УЗД в Яреми - не побачив вагітність 4 тижні. Але він дуже хороший спеціаліст в плані гастроентерології, раніше працював в обласній дитячій лікарні. Малу воджу до нього.
7. Беднягін - теж приймає на Замковій. Мені сподобався. Ходила до нього "по підтвердження діагнозу",дуже мене заспокоїв, все гарно пояснив. Після КР 2 рази приходив до мене в реанімацію з переносним апаратом, теж дуже уважно дивився, все пояснював.
6.