Mary Awa написав:Я стала на облік на 12тиж. На 2-гу вагітність,напевно, стану раніше. Мені взагалі здається чим раніше, тим краще :)
а раніше, здається, не беруть.
Mary Awa написав:Я стала на облік на 12тиж. На 2-гу вагітність,напевно, стану раніше. Мені взагалі здається чим раніше, тим краще :)

Mary Awa написав: Мені взагалі здається чим раніше, тим краще :)
Маю на руках 11 (!!!!
) направлень до усіляких аналізів. Як пощастить, то в четвер буду мати вже картку і список лікарів до проходження (такі підозри, що кількості направлень їх кількість не поступиться :omg: ). І після того мне ще питають з притиском: ну як це ти раніше на облік не стала, що ти собі думаєш? :niger: А мені від однієї думки про лікарську бюрократію починається токсикоз, куди спішити?...
І теж 2 тижні гуляю! "Слава, слава Айболиту! Слава добрым докторам!" :girl_hospital:Natalinda написав:Я приходила раніше, а мене "послали" і сказали прийти пізніше ;-)
Marta написав:Я б не змогла доходити до 30 тижнів, не звертаючись до спеціалістів
Але, якщо є якісь хронічні захворювання чи підозри, то, звичайно, треба звертатись до спеціалістів і чим раніше, тим краще. Бажано проконсультуватись ще ДО вагітності.Повернутись до Жіноча консультація
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість