Глобальні оголошення!

На якому терміні вагітності краще ставати на облік?

Re: На якому терміні вагітності краще ставати на облік?

Повідомлення Nymydora » 20 липня 2011, 15:26

Mary Awa написав:Я стала на облік на 12тиж. На 2-гу вагітність,напевно, стану раніше. Мені взагалі здається чим раніше, тим краще :)

а раніше, здається, не беруть.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення taranjka » 20 липня 2011, 15:27

Nymydora беруть-беруть)))) з 8 беруть, а яшо прийшла то й раніше - шоб ше верталося, а то візьме і пропаде)))
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Natalinda » 20 липня 2011, 16:39

Я приходила раніше, а мене "послали" і сказали прийти пізніше ;-)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення pan_kotskyy » 20 липня 2011, 17:32

я як стояла на обліку, якось попало мені в черзі чекати з одною дівчиною десь на середньому терміні. То вона спокійно так розповіла, що пішла на початку вагітності, домовилась з лікаркою, що прийде посередині вагітності і перед родами, частіше ходити не буде, бо овна звідкись доїжджає і вообще, частіше не тре :).
Як, як вона так домовилась? Лікарі на таке погоджуються?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Tajga » 21 липня 2011, 18:35

Mary Awa написав: Мені взагалі здається чим раніше, тим краще :)

А чому так гадаєш? Цікаво. Мені здавалося, що, навпаки, після першої дитинки менше спішать на облік, за умови, звісно, що стан здоров'я мами дозволяє. Ще думаю, мамі майбутніх погодок не дуже того хочеться, бо маленька дитина займає весь час, а бігати з баночками сечі з ранку те ще задоволення. :girl_hospital:
А взагалі, вітайте мене, я теж устрягла від сьогодні у "лікарські тенета". :lol: Маю на руках 11 (!!!! :scare: ) направлень до усіляких аналізів. Як пощастить, то в четвер буду мати вже картку і список лікарів до проходження (такі підозри, що кількості направлень їх кількість не поступиться :omg: ). І після того мне ще питають з притиском: ну як це ти раніше на облік не стала, що ти собі думаєш? :niger: А мені від однієї думки про лікарську бюрократію починається токсикоз, куди спішити?...
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення taranjka » 21 липня 2011, 18:41

Tajga я теж сьоня стала!!!!! але я шустро всіх пройшла і здала всі аналізи, такшо через 2 тижні прийду дивитись результати і брати дєкрет))))
доречі, прийшлося ставати за місцем прописки - за місцем проживання папйорів і нервів забагато, за місцем прописки мужа - дохторка ужос.... а приїхала в "родниє места", зустріла знайому медсестру і за 2 години всьо чотко :tipok:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Tajga » 28 липня 2011, 17:19

taranjka, от кльово! Ну я вже теж після тижня ходіння до поліклініки як на роботу, нарешті, нарешті отримала обмінну карту на руки! :dance: І теж 2 тижні гуляю! "Слава, слава Айболиту! Слава добрым докторам!" :girl_hospital:

Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення irinka » 06 грудня 2011, 15:54

Natalinda написав:Я приходила раніше, а мене "послали" і сказали прийти пізніше ;-)

Я теж прийшла ставати наоблік в 4 тижні. Моя лікарка сказала "ще встигнеш" і відправила мене додому сказала прийти в 10 тижнів. З другою вагітністю я б теж не затягувала, щоб знати що все в порядку :)
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Marta » 06 грудня 2011, 19:13

Друга вагітність- на облік стала в 8 тижнів.
Як і казала, мені так спокійніше. Я хочу здавати мочу, кров, знати, який в мене гемоглобін, пройти лікарів, робити УЗД, і все, що потрібно.
Я б не змогла доходити до 30 тижнів, не звертаючись до спеціалістів, хоча я також досить багато знаю, багато читаю, розумію, дещо відфільтровую, сказане лікарями, проте, коли ти "на обліку", зареєстрована, маєш карточку зі всіма аналізами, якось спокійніше дійсно.
Marta Офлайн

Повідомлення Tajga » 10 грудня 2011, 02:01

Marta написав:Я б не змогла доходити до 30 тижнів, не звертаючись до спеціалістів

Напевне, мало б хто зміг... Я особисто в 20 тижнів була на узд у знайомих спеціалістів, якби закортіло здати кров чи там що, теж є до кого звернутися... А на облік стала біля 30 тижня, так само і з другою вагітністю: на узд була в 12 тижнів, преконалася, що все ок, догуляла до 30 тижня і пішла на облік. Просто особисто мені дуже важко дається ота залежність від системи, де без папірця ти ніхто... :!: Але, якщо є якісь хронічні захворювання чи підозри, то, звичайно, треба звертатись до спеціалістів і чим раніше, тим краще. Бажано проконсультуватись ще ДО вагітності.

Tajga Офлайн

Я тут живу

Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей