Nastya Ch написав:Якщо в мамочки навіть на УЗД немає коштів, то певно і дитину не варто було заводити.
Нічого собі заявочка. Але тут мова йшла не про те, має мама гроші чи не має, а про те, коли вимагають неофіційно, так бм мовити.
Nastya Ch написав:Якщо в мамочки навіть на УЗД немає коштів, то певно і дитину не варто було заводити.
Nastya Ch написав:Marichka написав:Як кому,а мені сервіс в Хміля трохи задорогий
Треба вчитися впевненості в собі,знати свої права-тоді в звичайній поліклініці вас обслужать не гірше і без грошей.
Завжди по доброму заздрю тим дівчатам,які мають впевненість і не дають гроші за узд чи якісь збірки(в пологовому,наприклад)
,
Що означає давати гроші за УЗД? Якщо кабінет УЗД платний ,а я особисто краще піду в платний. Якщо в мамочки навіть на УЗД немає коштів, то певно і дитину не варто було заводити.
Про збірки - згідна.
oksana_tern написав:50 або 100 грн в кишеню )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
oksana_tern написав:так принаямні казали мені 2 роки тому, 100 грн в кишеню головному лікарю або приписуватись, вибрала друге))))
Повернутись до Жіноча консультація
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість