Глобальні оголошення!

До кого ставати на облік

Re: До кого ставати на облік

Повідомлення TYulia » 03 лютого 2016, 22:02

Ольга, то ці всі аналізи і повторні аналізи входять в ту цифру - 6000 за триместр, чи треба ще доплачувати?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення !OLGA! » 03 лютого 2016, 22:34

TYulia написав:Ольга, то ці всі аналізи і повторні аналізи входять в ту цифру - 6000 за триместр, чи треба ще доплачувати?

TYulia, ви мене мабуть не зрозуміли :wink: Я не вагітна, в клініці робили прижигання ерозії, але через тиждень в мене було кровотеча.... (це вже в іншу тему). Я вела до того, що не завжди і в Хміля все досконало... І хоча явний факт що перші результати лабороторії помилкові, я знову платила за повторні. :confused: Хоча якщо би була потреба, то я би там ставала на облік, невраховуючи той нюанс з аналізами.
Зображення
!OLGA! Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 289 раз.
Подякували: 162 раз.
Діти: Синочок

Повідомлення TattyMummy » 03 лютого 2016, 22:38

oksana_tern написав:В мене за всю вагітність на узд, аналізи і їхні вітаміни і таблетки пішло 12000, в майбутньому я б сама ставала на облік до Хміля. А на Суворова то була на обліку в Левенець.

Цікаво, а в ту суму ведення вагітності входить ціна за всі можливі аналізи? Не думаю. Думаю, що тільки якийсь певний стандартний набір аналізів.
А додаткові аналізи напевне треба оплачувати ;) Та й в ціну таблетки і вітаміни також напевне не входять.
Я вважаю, що для нормальної вагітності це дорого. Якщо є якісь серйозні проблеми, що потребують постійного контролю, то напевне це виправдано.
Та й звичайно, якщо жінка може це собі без проблем дозволити, то чому б і ні ;)
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення oksana_tern » 04 лютого 2016, 00:25

Не думаю що в цю суму входять додаткові аналізи, я робила багато додаткових аналізів - відправляли по лабораторіях - то лейкоцитів багато то ще щось їм там не подобається але аналізи завжди були в нормі, просто лікарі мають з лабораторій свій великий відсоток. І ще + стоїш по пів дня в чергах. А в Хміля дорого бо і обслуговування якісне і не стоїш в чергах, і умови людські.
oksana_tern Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 327 раз.
Подякували: 222 раз.
Діти: Донечка Катруся

Повідомлення TattyMummy » 04 лютого 2016, 00:40

oksana_tern, ну в даному випадку добре стати на облік до адекватного лікаря, який не буде посилати по -надцять разів робити аналізи за відкати. Хоча тут розібратись чи насправді проблема чи лікар посилається, важко :impossible:
Думаю, що далеко не кожна жінка в Тернополі має можливість платити такі суми просто, щоб не стояти в чергах і мати якісне обслуговування. ДВсе таки ціни могли б бути трошки більше спрямовані на тернопільських жінок, а не на, наприклад, київських.
І ще мене цікавить, які там лікарі в Хміля? Задоволені їх роботою хто ходив туди? Бо ж правильна постановка діагнозу, призначення лікування чи не найважливіше в даному випадку.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Dribchuk » 04 лютого 2016, 09:13

TattyMummy я на обліку в них не стояла, але до вагітності там лікувалася і після пологів ходжу туди на огляд, коли мені потрібно. Роботою лікарів з якими я стикалася я дуже задоволена. Колись там була лікарка Давид Л.В. вона мені дуже грамотно призначила лікування, знаю людей які робили в неї ЕКЗ, теж мають позитивний результат, задоволені. Зараз я ходжу до Ірини Ігорівни, знаю її ще як вона була в інтернеатурі, так склалося що мої не легкі пологи припали на її зміну, а потім як я взнала що вона в Хміля працює, то почала до неї ходити. Впринципі, я всім задоволена, в першу чергу тим що там все на місці, нікуди на аналізи не посилають, в черзі стояти не треба, на узі чекати не треба, якщо воно потрібне лікар веде на узі і робить, ніхто не гавкає до тебе, нічого з собою носити не треба, там все дають стерильне запечатане. Ліки мені призначали відносно не дорогі, ну і без всіляких там фуфломіцинів типу бактерій від дизбактеріозу, які дуже люблять тепер гінекологи виписувати, аналізів лишніх теж ніколи не призначали. Єдине що ціна відносно висока, але то є вибір кожного.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Тиха » 05 лютого 2016, 01:31

Я теж до вагітності лікувалась в Хміля, і після вагітності ходила на огляди. Вибрала ту клініку в основному через сервіс, бо про лікарку не знала нічого. Була задоволена послугами до останнього візиту кілька місяців тому. В черзі простояла добрих пів години, на огляді лікарка спішила, бо в цей час в іншому кабінеті на неї чекала інша пацієнтка на узд. Ну і після мене були люди, тому вона намагалась "нагнати" час. На око сказала, що в мене "страшна молочниця", хоча в мене - жодного дискомфорту. Аналізи те підтвердили, і вона призначила лікування, найдорожчими ліками з якого був, як каже Дрібчик, фуфломіцин. Насторожило ще й те, що лікування було призначене тільки мені. А щодо основної проблеми, з якою прийшла, то я не відчула впевненості, що лікар знає, як те лікувати. Вирішила звернутись до іншого лікаря. Подзвонила на рецепцію з проханням роздрукувати результати узд і аналізів. Через хвилину отримала дзвінок від лікарки, яка не приховувала свого обурення моїм "нахабством". В результаті візиту до іншого лікаря і повторно зданих аналізів молочниці не було, а щодо іншої проблеми - наразі тільки спостереження, лікування не потрібне.
Тиха Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 397 раз.
Подякували: 277 раз.
Діти: Хлопченя

Повідомлення Ulkanet » 05 лютого 2016, 03:48

людський фактор - присутній всюди. на те ми і люди :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Marichka » 05 лютого 2016, 09:46

Як кому,а мені сервіс в Хміля трохи задорогий
Треба вчитися впевненості в собі,знати свої права-тоді в звичайній поліклініці вас обслужать не гірше і без грошей.
Завжди по доброму заздрю тим дівчатам,які мають впевненість і не дають гроші за узд чи якісь збірки(в пологовому,наприклад)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення taranjka » 06 лютого 2016, 19:14

Marichka написав:Як кому,а мені сервіс в Хміля трохи задорогий
Треба вчитися впевненості в собі,знати свої права-тоді в звичайній поліклініці вас обслужать не гірше і без грошей.
Завжди по доброму заздрю тим дівчатам,які мають впевненість і не дають гроші за узд чи якісь збірки(в пологовому,наприклад)

відстоюючи свої права можна добре попсувати собі нерви, кажу з досвіду. і не факт, що отримаєш якісний сервіс, якщо ще й в того лікаря настрій зіпсутий.
Щодо хміля в мене двояке враження. Кожну вагітність там робила УЗД, а останню вагітність, то мені такого понаписувала, такі діагнози поставила :dash: лікарка дивувалася, як то я до того часу доносила. при тому, що мені на ухд казали, що все добре, а в карточку таку фігню вписали. правда лікарки не памятаю вже
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість