Глобальні оголошення!

До кого ставати на облік

Re: До кого ставати на облік

Повідомлення Тиха » 20 березня 2015, 14:11

Amélie написав:саме лікар - це та компетентна людина, порадам якої хочеться довіряти

на жаль, це те, чого мен дуже не вистачало під час вагітності, і зараз не вистачає в питаннях здоров"я дитини :nea:
Тиха Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 397 раз.
Подякували: 277 раз.
Діти: Хлопченя

Повідомлення Amélie » 20 березня 2015, 14:19

Тому я за платну медицину. На прийомі приватного лікаря увага гарантована. Коли ще спеціаліст хороший, то взагалі чудово. А в державних нічого не змінюється - увага тим, за кого замовили слово, і тим, хто гарно "дякує". То краще хай встаноили би прейскурант на послуги, і ставлення до всіх було б однакове. Чи то я така наївна :dreams: Вибачте за флуд в темі)
Amélie Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 1 раз.

Повідомлення ІРЦЯ » 20 березня 2015, 16:09

Я от замітила не тільки по собі,але по знайомих і тут на форумі,що при першій вагітності хочеться щоб до тебе були уважною,все розпитували і т.д.(я теж була така сама :wink: ) а з кожною наступною вагітністю хочеться щоб тебе менше "напрягали", особливо тими аналізами і різними "страшилками" ::Р:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення nelly » 23 березня 2015, 00:57

Просто в нас то більше робиться для того щоб якщо не дай Бог якась перевірка о в мене всьо чотко 15 аналізів вклеєно, все як книжка пише, а в загальному то дійсно вважають як хворобу і ще стараються тебе добити. Не хочу наганяти зараз на лікарів, але коли зі Златою ставили мені загрозу і ще купу всього то прийшовши в денний стаціонар вичекалася на огляд на тому твердому стільці певно з годину а то і більше і ніхто там сильно не переживав що може бути зле чи загроза, але коли тобі це каже лікар в консультації то таке відчуття що всьо так страшно, що тре зараз на носілках в той стаціонар їхати :crazy:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення lenor » 08 травня 2015, 09:45

Дівчатка хто має мобільний до Ясеник о.б. з жк2? Напишіть будь-ласка в приват.
lenor Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 28 раз.

Повідомлення Маргарита » 17 липня 2015, 21:20

У мене перша вагітність, стала на облік за рекомендацією родички до Левенець Л.М. (на замковій). Хоча радили, як дуже хорошого спеціаліста, я нічого хорошого сказати не можу. Як тут писали раніше, що у неї зіркова хвороба, я погоджуюсь на всі 100%. Відношення взагалі ніяке, навіть ніякого огляду не проводить, не питає нічого,ні про самопочуття , ні про що, на скарги шось там бурмотить собі під ніс і відповіді толкової не дає. Під час прийому може розмовляти по мобільному і виясняти свої домашні проблеми, хто який і т.д., незнаю чи вагітній жінці на прийомі таке цікаво і потрібно слухати. Головне, що кожного разу каже на що ще потрібно здати гроші і купити в кабінет, цього там не забувають. А черги до неї величезні, попри те що без черги заходить чоловік 10. Так що чекати деколи потрібно від 8 ранку до обіду (12-13), а потім все бігом, бо в них вже нема часу.
Маргарита Офлайн

Повідомлення Solyaya » 30 липня 2015, 11:16

Дівчата, порадьте, будь ласка хорошого лікаря до кого можна стати на облік на Сихові, Львів
Solyaya Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: планую

Повідомлення Palpada » 04 серпня 2015, 23:45

всі вони дуже хороші і на всіх треба добре вичикатись
Palpada Офлайн

Тільки роззираюся

Подякували: 1 раз.

Повідомлення Тиндик Юля » 07 серпня 2015, 17:29

Хто народжував в Шадріни В.С., що можете про неї сказати?
Тиндик Юля Офлайн

Привіт, а ось і я!

Подякували: 0 раз.
Діти: Донечка - Богданка

Повідомлення Галина » 07 серпня 2015, 17:45

Тиндик Юля, в мене подружка родила в неї 8 років назад. То дуже хотіла в свою зміну її розродити. Почала стимулювати, а дитина ще не опкстилася добре, в подружки з тиском проблеми були всю вагітність, то як підскочив догори, лікарка вийшла, прийшов інший лікар і витискав їй малу, в результаті дитина мала вивихи.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість