Глобальні оголошення!

До кого ставати на облік

Re: До кого ставати на облік

Повідомлення nelly » 19 березня 2015, 11:32

на смак і колір фломастери різні :pardon:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення TattyMummy » 19 березня 2015, 12:08

nelly, і я про те.
Amélie, шкода, що до вас таке ставлення :(
Хоча мені Мальчевська якраз і сподобалась за свою небагатослівність, але то все таки третя вагітність була - мені й не треба було особливої уваги.
Але й я три рази стояла у різних лікарів і жодного разу ніхто не ставився до вагітності як до щасливого стану, а швидше як до хвороби. Не знаю чи варто чекати від когось з лікарів якогось особливого ставлення. Для них це буденність.
Правда хочу сказати про одну чудову людину - Світлану Валеріївну (на жаль прізвища не пам"ятаю) з патології з пологового №2. От від неї якраз дууууже приємні враження. Завжди посміхнена. Навіть як у тебе якісь проблеми, то намагається підбадьорити, налаштовує на задоволення від вагітності, якою б важкою вона не була. А як слухає дитинку в животику, то все до неї щось скаже :love: Одним словом - лікар від якої лише позитивні спогади!!!
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Галина » 19 березня 2015, 13:21

TattyMummy,
TattyMummy написав:Правда хочу сказати про одну чудову людину - Світлану Валеріївну

вона така молода, правда? В мене подружка з першою вагітністю теж в патології в неї лежала, потім родила в неї двічі. Дуже задоволена.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення TattyMummy » 19 березня 2015, 14:37

Галина,
Так, так. Молоденька.
Зі мною в патології лежала дівчина, в якої стались передчасні пологи. То вона їй страшенно вдячна. Лікар їй і дитині врятувала життя.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Галина » 19 березня 2015, 15:19

ЇЇ прізвище Кравець.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Параїл Юля » 19 березня 2015, 17:08

Я стояла на обліку в поліклініці від СБУ. Лікарку звати Галина Федорівна, а прізвища не знаю. В мене від неї залишились одні позитивні враження. Поперше там не має довжелезних черг, лікарка всіх своїх пацієнток добре знає, нічого лишнього не виписувала, завжди можна позвонити і запитати якщо щось турбує, а якщо щось погане з аналізами вона сама передзвонювала. Все детально пояснювала і ніколи не робила поспішних висновків і не лякала без потреби. Я навіть як зараз до неї приходжу просто на огляд, завжди запитує за малого, памятає як я родила, що малий родився маленький.
Зображення
Параїл Юля Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 133 раз.
Подякували: 242 раз.
Діти: Хлопчик Назар

Повідомлення Галина » 19 березня 2015, 17:31

Параїл Юля, а як туди попала?
Галина Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Vikibee » 19 березня 2015, 17:43

Параїл Юля, Бриль прізвище, теж колись зверталася.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Параїл Юля » 19 березня 2015, 17:54

Галина Попала випадково. На роботі потрібно було кожного року проходити гінеколога і флюрографію. Я не місцева і взагалі з іншої області і нікого з лікарів тут не знала. А наші лікарі не дуже добре ставляться до тернопільскіх я вже мовчу за іногородніх. Знайома її порадила і відвела до неї. Вона виявила, що в мене були трішки проблеми і я в неї вже лікувалася. Коли я завагітніла то не дуже хотіла мене брати тому що вже мала багато дівчат, але таки погодилась. Я просто написала заяву на імя головного лікаря і все. Не потрібно було ніяких довідок з роботи, благодійних внесків і т.п.. Аналізи всі також там здавала.
Зображення
Параїл Юля Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 133 раз.
Подякували: 242 раз.
Діти: Хлопчик Назар

Повідомлення Amélie » 20 березня 2015, 14:07

TattyMummy написав:nelly, і я про те.
Amélie, шкода, що до вас таке ставлення :(
Хоча мені Мальчевська якраз і сподобалась за свою небагатослівність, але то все таки третя вагітність була - мені й не треба було особливої уваги.
Але й я три рази стояла у різних лікарів і жодного разу ніхто не ставився до вагітності як до щасливого стану, а швидше як до хвороби. Не знаю чи варто чекати від когось з лікарів якогось особливого ставлення. Для них це буденність

Та нічого, я не надто тим переймаюсь :smile: Мені теж не потрібне особливе ставлення, але вважаю, що будь-який лікар на прийомі повинен запитати, як самопочуття пацієнта, чому він прийшов - це ж елементарно. Для лікарів ЖК вагітність - це буденність, а для мене все в новинку, цікавлять деякі моменти. Просто хотілось, щоб пояснили і налаштували, як себе поводити, що за чим робити. В інтернеті пишуть багато, але саме лікар - це та компетентна людина, порадам якої хочеться довіряти.
Amélie Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 1 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість