Глобальні оголошення!

До кого ставати на облік

Re: До кого ставати на облік

Повідомлення zhuchka » 14 березня 2015, 20:16

Я стояла в Семків. Як спеціаліст, то вона не погана, але буває різка і вперта. Мене хотіла направити на збереження, бо я ні разу не лежала за всю вагітність, але коли я дала зрозуміти, що не ляжу, то вона відчепилась. У неї також дуже багато жінок, тому завжди великі черги
zhuchka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: донечка Марічка

Повідомлення Amélie » 14 березня 2015, 21:31

zhuchka
Ой, виходить, до всіх нормальних спеціалістів великі черги. Піду в понеділок, до кого потраплю, так і буде. Хоч роздивлюсь на місці, зорієнтуюсь, що до чого) А Ви не знаєте, Семків приймає щодня?
Amélie Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 1 раз.

Повідомлення TattyMummy » 14 березня 2015, 22:51

Я стояла останній раз в Мальчевської. Вона мені подобалась. До неї також великі черги. До всіх більш менш нормальних лікарів великі черги.

Усі лікарі приймають кожен день, але по пів дня. Один день до обіду, на наступний після обіду. Можна подзвонити в реєстратуру і запитати як приймає та чи інша лікар.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Marichka » 15 березня 2015, 10:08

Я з другою дитиною стояла в Ткачука Валентина Івановича
Гсрний спокійний лікар.Але як спеціаліст по вагітності слабенький.І жодного разу не можливо в нього пропустити.Дзвонив,щоб приходила.Після пологів дзвонив,чи все добре,чи потрібно прийти до мене до дому
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Marichka » 15 березня 2015, 10:17

Ще можна в розкладі подичитись,чи приймає Каріне Вагінанівна.Прізвища не памятаю.Вона була в декреті.Сподобалась.Гарна.молода привітна.Хворобу мою відразу вичислила і назначила правельне лікування.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Natalinda » 16 березня 2015, 10:58

oksa_mal написав:Amélie ще не факт що Гнатюк захоче вас взяти до себе на облік, до неї ходить дуже багато людей, декому вона відмовляє - направляє до іншого лікаря. я в неї стояла на обліку 2 рази , то не раз таке спостерігала. Чи то під настрій тре попасти чи як, незнаю.

Гнатюк відмовляє саме через те що багато в неї людей. 5 років тому за мене просили) тодішня зав патології, бо я дуже просилася до неї.
Sam написав:Ну я б не сказала, що Ліля Богданівна Гнатюк стримана, як на мене, вона навіть досить різка і перший раз мені зовсім не сподобалася, "любов прийшла" в процесі і в порівнянні.

Як на мене Гнатюк справді досить різкувата, але мені підійшло саме це) Ще дуже великим плюсло для мене було те, що вона досить поблажливо ставилася до призначення ліків та проходження аналізів. Як щось виписувала, то я питалася чи то конче, і вона не писала нічого) як прийшла жалітися що живіт твердне, сказала меньше в черзі сидіти і більше на ліжку з ногами на телевізорі) як тепапевт понаписувала мені купу непонятного лікування і море вітамінів, казала піти на базар і купити свіжих ягід і фруктів, і взагалі казала меньше лазити по ЖК і слухати всякиі ужастіки. Іншу слово "лазити" могло б сильно зачепити, тут таке.
Я не належала до ЖК 2, то мені в перший день теж казали про 100 грн. Коли прийшла писати заяву, то сама лікарка сказала мені дати дві 50-ки і пішла підписувати. Прийшла і 50 віддала мені назад :wink:
Одна знайома носилал їй щоприйому як не гроші то пакети, то вона сама сказала що досить мол, ти що дочка міліонера чи що.
Ні і я б казала з узд не спішити, все одно при постановці на облік посилатимуть, то нащо спішити
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Amélie » 17 березня 2015, 15:56

Ну що, побувала я вперше в ЖК №2, потрапила на прийом до Мальчевської. Загалом враження від ЖК очікуване - черги, багато пацієнтів заходять без черги "я тільки запитати/підписати" або їх просто заводять інші лікарі. Я до цього поставилась спокійно, оскільки все передбачувано. Сиділа собі тихенько, чекала своєї черги. Враження від лікарки однозначне - на облік до неї не буду ставати. Абсолютно байдужа, не зацікавлена в пацієнтах з вулиці, на прийомі сидить собі в планшеті та щебече по телефону з іншою пацієнткою, мабуть, "ріднішою і дорожчою" серцю. Лікар не поцікавилась ні самопочуттям, чи можливо, є якісь скарги, не подивилась на виписку УЗД, яку я принесла. Не відповіла на деякі мої запитання, так щось сказала розпливчасто, для годиться. Пийте вітаміни і до побачення. Буду далі ходити на консультації до Яросевич Наталі Іванівни, а на облік піду якомога пізніше, користі від нього, мабуть, не багато
Amélie Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 1 раз.

Повідомлення erinaceus » 19 березня 2015, 01:56

Amélie Дуже шкода, що ви з таким стикнулись на початку вагітності :sad: Мене та вся ситуація в ЖК з аналізами і чергами спочатку теж напрягала, а потім якось звиклось...
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення nelly » 19 березня 2015, 02:48

Я 2 рази на обліку була в Онуферко ЖК2. Перший раз їй перейшла по наслєдству, а вже вдруге пішла сама до неї бо вже знала що й до чого. Вона мені подобається, молода, добра, спокійна, другу вагітність можна було попроситися щоб якісь аналізи не здавати, трохи клопоче забагато але ліпше ніж замало :ha: . Класна одним словом, ну і до неї теж черги завжди.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення Marichka » 19 березня 2015, 09:32

Неля,ми з тобою в одному кабінеті.Але я ніяк би не хотіла до Онуферко.Через те і вибрала її напарника.А черги-такі як майже у всіх.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Тадей 3.07.2013

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей