oksa_mal написав:Amélie ще не факт що Гнатюк захоче вас взяти до себе на облік, до неї ходить дуже багато людей, декому вона відмовляє - направляє до іншого лікаря. я в неї стояла на обліку 2 рази , то не раз таке спостерігала. Чи то під настрій тре попасти чи як, незнаю.
Гнатюк відмовляє саме через те що багато в неї людей. 5 років тому за мене просили) тодішня зав патології, бо я дуже просилася до неї.
Sam написав:Ну я б не сказала, що Ліля Богданівна Гнатюк стримана, як на мене, вона навіть досить різка і перший раз мені зовсім не сподобалася, "любов прийшла" в процесі і в порівнянні.
Як на мене Гнатюк справді досить різкувата, але мені підійшло саме це) Ще дуже великим плюсло для мене було те, що вона досить поблажливо ставилася до призначення ліків та проходження аналізів. Як щось виписувала, то я питалася чи то конче, і вона не писала нічого) як прийшла жалітися що живіт твердне, сказала меньше в черзі сидіти і більше на ліжку з ногами на телевізорі) як тепапевт понаписувала мені купу непонятного лікування і море вітамінів, казала піти на базар і купити свіжих ягід і фруктів, і взагалі казала меньше лазити по ЖК і слухати всякиі ужастіки. Іншу слово "лазити" могло б сильно зачепити, тут таке.
Я не належала до ЖК 2, то мені в перший день теж казали про 100 грн. Коли прийшла писати заяву, то сама лікарка сказала мені дати дві 50-ки і пішла підписувати. Прийшла і 50 віддала мені назад
Одна знайома носилал їй щоприйому як не гроші то пакети, то вона сама сказала що досить мол, ти що дочка міліонера чи що.
Ні і я б казала з узд не спішити, все одно при постановці на облік посилатимуть, то нащо спішити