Вже думала про Львів, але то і дорога і час, а коли вже є дитина собі так не можеш позволити розїжати. Тим більше не хочу вірити що в 21 столітті в обласному центрі немає нормального УЗД та лікаря щоб не перти за півсвіту

nelly написав:Хто останнім часом був на УЗД? Де нормальні лікарі такі, зоб не залякували більше ніж тре...![]()
![]()
![]()
три тижні назад В ЖК2 було більш-менш, хоча води як завжди мутні, а минулого тижня в Помазанського виявили стільки проблєм що я воопше в шоці я по світі ходжу, хоча почуваю себе ідеально. І вже почалося антибіотики капання і ще йде мова про підшиванння..![]()
Куди йти? як там зараз Малевич дивиться?
Тиха написав:TYulia написав:хто знає як і де приймає Малевич(УЗД)? Чи то треба до неї записуватись? і хто ще гарно узд в жк 1 гарно робить? Сестрі потрібно.
0673533092 - номер телефону,за яким можна записатись на узд до малевич. вона приймає у 3 кабінеті. хоча, чесно кажучи,переваг її узд я не побачила
Ameli написав:в мене була особливість що 2 судини замість 3 в кровотоці пуповини
LaScala написав:Цього тижня з деякими питаннями по здоровя попала ось в цю клініку
Повернутись до Жіноча консультація
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість