Глобальні оголошення!

До кого ставати на облік

Re: УЗД - де краще робити?

Повідомлення TaniaPicaSSo » 15 вересня 2012, 21:35

Сяна написав:ой, і я в неї стояла :crazy:
не буду розписувати шо і до чого, але другий раз не хочу до неї!!! якраз вона і направляла до Помазанського (най-найкращого УЗДиста), навіть записала мене сама (шоб я даремно не ходила і не видзвонювала про запис), тому я сумніваюся, шо тут все "чисто"

Блін, і мене теж завжди сама записувала :impossible:
А що ще про неї цікавого?
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Сяна » 15 вересня 2012, 21:49

TaniaPicaSSo написав:А що ще про неї цікавого?

вона дуууууже хотіла мене в лікарню класти, сама довела (словами) до такого стану, шо живіт твердий став і давай кликати чоловіка з коридору: "Біжіть швидко по ліки, бо зараз в жінки викидень буде"! уявіть мій стан тоді!!! насправді нічого такого не було в мене, консультувалася потім з іншим лікарем. пізніше була якось з мамою в неї і мама дала їй 100 грн, то поведінка і ставлення до мене різко змінилися в кращу сторну (сама я проти таких хабарів, навіть не думала, шо мама буде так робити). а потім Шмайка лежала в лікарні на операції (так і не знаю, шо в неї було), але від липня по жовтень (коли я народила) її не було, кожен раз інший лікар був, і щоразу - ціла купа таблеток... якби те все пити, то можна було ними наїдатися
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 15 вересня 2012, 21:50

Сяна написав:ой, і я в неї стояла :crazy:
не буду розписувати шо і до чого, але другий раз не хочу до неї!!! якраз вона і направляла до Помазанського (най-найкращого УЗДиста), навіть записала мене сама (шоб я даремно не ходила і не видзвонювала про запис), тому я сумніваюся, шо тут все "чисто"

Хочеться знати, бо я ще наразі стою в неї на обліку, тому хотілося б знати про ще якісь можливі "нюанси".
Ще я подумала, що вона щось має з аналізів на торч. Бо вона мені дала направлення на всі можливі інфекції, які тільки є. І в клініці, коли глянули на моє направлення, зразу сказали: "Ну Шмайка в своєму стилі. Направляє на все". Так що, певно, з того щось таки має. Але більше за нею нічого поганого чи підозрілого не помічала.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 15 вересня 2012, 21:52

Сяна написав:
TaniaPicaSSo написав:А що ще про неї цікавого?

а потім Шмайка лежала в лікарні на операції (так і не знаю, шо в неї було), але від липня по жовтень (коли я народила) її не було, кожен раз інший лікар був

Хм... і зараз вона вже від початку липня в лікарні, і досі нема. В неї кожного року в той самий час планова операція і лікарняний, чи як...
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Сяна » 15 вересня 2012, 21:56

TaniaPicaSSo написав:Ще я подумала, що вона щось має з аналізів на торч. Бо вона мені дала направлення на всі можливі інфекції, які тільки є. І в клініці, коли глянули на моє направлення, зразу сказали: "Ну Шмайка в своєму стилі. Направляє на все"

аналогічна ситуація!!!!!!
а ше мені чогось страшно було коло її сестри (Ірини Несторівни) - та часто приводила в кабінет жіночок зі збереження чи перед пологами дивитися, якось недобре було, коли вона дивилася на мене (хоч багато в неї народжує). а ше мені не сподобалося, шо Шмайка (Н.Н.) курила в себе в кабінеті (коло відчиненого вікна, але все ж)! а в той день, коли в мене був термін, вона дзвонить і каже: "Ну, і чого ше не народила? яке вже число?"... не хочу лякати, але пишу, як було...
ой, ми трохи по-офтопили....
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Re: До кого ставати на облік?

Повідомлення irinka » 15 вересня 2012, 21:59

TaniaPicaSSo ну що тут сказати..співчуваю тобі з лікаркою не дуже повезло. Чула про Шмайку багато негативного :impossible: всі знайомі що до неї потрапляли хоча б раз, ще ніколи не були задоволені. :nea:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 15 вересня 2012, 22:04

irinka написав:TaniaPicaSSo ну що тут сказати..співчуваю тобі з лікаркою не дуже повезло. Чула про Шмайку багато негативного :impossible: всі знайомі що до неї потрапляли хоча б раз, ще ніколи не були задоволені. :nea:

А зі мною в черзі під кабінетом сиділи жіночки, які казали, що спеціально йшли до неї ставати на облік, хоча до її дільниці і не належали. :confused:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 15 вересня 2012, 22:07

Сяна написав:а ше мені не сподобалося, шо Шмайка (Н.Н.) курила в себе в кабінеті (коло відчиненого вікна, але все ж)!

В кабінеті не бачила, але було раз, що я зайшла в кабінет, вона каже: "Почекай пару хвилин, я зара прийду". І приходить через 5 хв. вся така накурена і з жуйкою в зубах :impossible:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення basya » 22 листопада 2012, 02:55

Дівчатка, хто чув щось про Ясанів Оксану Богданівну з ЖК №2????
вона моя дільнична.
читаю тут багато відгуків про Гнатюк, ніби більша половина вагітних у неї на обліку)
тому не знаю, чи проситись до неї (черги?) чи таки до своєї дільничної...
basya Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: мама двох сонечок)

Повідомлення Yummy mummy » 22 листопада 2012, 03:37

basya Про вашу дільничу нічього не чула, особисто я на обліку стояла у Гнатюк - то задоволена (доречі до неї я просилася після того як тут на форумі прочитала багато хороших відгуків і ще проконсультувавшись з однією лікаркою) але так як порівняти немаю з чим, то не знаю чи варто іти проситися саме до неї, можливо ваша дільнича також дуже хороша...
В Гнатюк дійсно дуже великі черги, таке відчуття що більша половина вагітних хoдить саме до неї....А це таки мінус, часом приходиш з самого ранку щоб бути першою, а попадаєш до неї вже під обід і це в кращому випадку...
Може дівчата хто стояв в неї (Ясанів) на обліку щось підскажуть...
А ви вже були в своєї дільничої?
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість