Глобальні оголошення!

На якому терміні вагітності краще ставати на облік?

Re: На якому терміні вагітності краще ставати на облік?

Повідомлення Vika » 30 квітня 2010, 21:23

На 11 здається , раніше не брали . Але з наступною , думаю , теж відтягувати не буду . Мені так спокійніше .
Vika Офлайн

Повідомлення Natalinda » 13 травня 2010, 16:34

Я перший раз прийшла дуже швидко, а на облік поставили десь на 10-11 тижні. Якщо буду вагітна знову, то піду також відразу, не зможу пережити якщо щось станеться не те що треба через якісь там мої заморочки. Одна знайома не йшла на облік ставати до тих пір, поки не стався самоаборт :cry: , а вона себе дуже добре до того часу почувала.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 26 вересня 2010, 22:44

Дівчата, скоро переїжджаю до Тернополя,порадьте будь-ласка,до якого лікаря краще стати на облік(ще важливо щоб у нього акушерка була привітна ,бо там де я зараз стою на обліку лікар супер-пупер спціалст,а акушерка мене так дратує,що я навіть ходити не хочу до них))і в якому пологовому будинку краще народжувати,та у якого лікаря.І ще,якщо можна тариф в особисту скриньку,якщо у вас на форумі є така.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Marta » 27 вересня 2010, 00:39

Я прийшла на 5 тижні, сказали стати на облік на 12. Не жалію, і другу вагітність теж так зроблю- мені важливо знати, що все ок)
Marta Офлайн

Повідомлення krapk@ » 27 вересня 2010, 10:15

дасть Бог 2 раз взагалі не буду ставати на облік. Я і так вже знаю все що треба. Хіба якщо будуть якісь пролеми. А так ноги моєї в жк не буде. Можливо лиш перше узі зроблю, щоб виключити позаматкову.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення happymami » 27 вересня 2010, 10:20

krapk@ написав:дасть Бог 2 раз взагалі не буду ставати на облік. Я і так вже знаю все що треба. Хіба якщо будуть якісь пролеми. А так ноги моєї в жк не буде. Можливо лиш перше узі зроблю, щоб виключити позаматкову.

Ой, крапочко, і я так казала, коли вперше родила. І тягнула зі ставанням на облік при другій вагітності. Але якби не стала вчасно, то би не жила би вже ні моя дитинка. ні я сама. оже то звучить банально, старомодно і заюзано, але мабуть не дарма придумали то ставання на обліки. Не зарікайтеся, прошу
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 27 вересня 2010, 12:46

Мені також туди не дуже хочеться ходити ,особливо в чергах вистоюватись,але все-таки якось спокійніше,коли все під яким не яким контролем.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Lilia » 30 листопада 2010, 11:44

Ото виявляється, шо затягувати таки не треба. З тими чутками про збільшення виплат після народження дитини, пішли чутки про збільшення вимог до документів по веденню вагітності, якраз і те, шо на облік бажано стати до 12 тижня...
Чула вчора, як моя дільнича говорила пацієнтці: "Домовляємося так - в тебе чотирнадцятий тиждень, але я пишу шо 12,аби проблем не було ні в тебе, ні в мене. Чого ти раніше не прийшла? І бігом мені завтра всі аналізи поздавати, я на всіх направлення пишу - 12 тижнів, добре?" Вона погодилася :)
Lilia Офлайн

Добре орієнтуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 282 раз.
Подякували: 137 раз.

Повідомлення мешканка » 30 листопада 2010, 12:13

і в нас така ж халепа. думали стати пізніше-а вже вимагають, щоб до 12-крайній термін. Може, якщо йти дільничого-то можна трохи затягнути...правда, потім все наздоганяти треба буде. А так, як я прошусь до не моєї лікарки-то не хочу їй зайвих проблем створювати.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення happymami » 30 листопада 2010, 12:53

Ого. То тепер такі стандарти? Вав. Я й не в курсі була. Тобто стати тре ДО 12-го? А якшо пізніше, то зменшуються виплати чи шо? А якісь є вийнятки типу через переїзд, чи далеко добиратися чи ше шось? Киньте хтось лінком якимось чи шо :shock: будьласочка
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість