Глобальні оголошення!

УЗД - де краще робити?

УЗД - де краще робити?

Повідомлення galana » 04 квітня 2010, 23:37

Мене поразила лікар Шаман на Замковій ,коли я пішла до неї на УЗД по-талончику тобто безкоштовно, і запитала стать та попросила чи може чоловік зняти на фотоапарат вона сказала йдіть в приватну клініку там вам все скажуть і покажуть ,сказала б дай грошей так неприємно було я звичайно не піду в приватну клініку тільки шоб зробити фото чи взнати стать для чого лишній раз тривожити дитя.Але це підло і жорстоко з її сторони так себе вести і після таких слів мені відпала охота давати їй грошей хоч таке в планах було віддячити за доброту.
galana Офлайн

Re: УЗД шкідливе?

Повідомлення гра з вогнем » 08 квітня 2010, 02:02

і я б не дала! злюка та лікарка!

з одної сторони вони начебто не зобов'язані стать казати, але коли гаркають чи визвіряються ні з того ні з сього - обідно
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: УЗД - де краще робити?

Повідомлення Любов » 09 квітня 2010, 11:21

:) краще йти в приватну клініку, там і апаратура новіша і ставлення людське. свої УЗД я робила в клініці Хміля, що на вул. Митрополита Шептицького, 1Б. Ставлення класне, апарат там найновіший, ще за бажанням на диск всі рухи малючка запишуть і фотки. В кольорі дуже цікаво побачити своє малятко :yahoo:
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення tet » 19 квітня 2010, 17:10

ЧУула що в клініці Хміля роблять хороше УЗД з відео і фото, хто був? Підскажіть і розкажіть!
tet Офлайн

Повідомлення Любов » 19 квітня 2010, 18:30

Я була, всі УЗД робила там, дуже задоволена. Коли лягаєш на кушетку, то перед собою бачиш монітор і відповідно бачиш, що там твоє малятко витворяє :yahoo: . Тільки через те, що там кольорове зображення вибрала їхній апарат, ну і через його якість. Ставлення хороше, попередній запис у них. На рахунок лікаря, що робила це УЗД, то я не в курсі, який вона спеціаліст, мені нічого поганого не наговорила. Включила голосно мікрофон, щоб ми з чоловіком послухали як б'ється сердечко малятка і чути було шум, який чує дитинка за весь час перебування в животику, особливо коли рухається і в воді бурихається. Ще перед тим як робити УЗД, то потрібно сказати, що хочеш щоб записали на диск відео і фото. Правда, задоволення не з дешевих, але воно того варте :) . Бабусі з дідусями були раді передивитися все вдома, а потім і малюку в дорослому віці буде цікаво на себе такого крихітного глянути, мені було б цікаво. Може за років 30 придумають ще щось новіше :???: .
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення tet » 21 квітня 2010, 19:38

Цікаво а на якому терміні найкраще робити УЗД з записом на відео і з фотографіями.
tet Офлайн

Повідомлення TattyMummy » 22 квітня 2010, 13:40

То ,як на мене, не має значення коли робити фото і відео. Там же ж ніхто фотоапаратом не фотографує. То є просто запис зображення.
Під час моєї першої вагітності найкраще було видно повністю дитинку під час першого УЗД (11-12 тиж.)
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Melisa » 11 травня 2010, 00:45

Я робила фото три рази в різні терміни. Тепер у дит.альбомі найперші фото - фото з утроби. Так файнюньо. :)
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення IREN » 13 травня 2010, 15:26

Була 4 рази за вагітність в Помазанського- всім задоволена!І після вагітності також! Фоточки теж маємо!
IREN Офлайн

Повідомлення Alisa » 14 травня 2010, 10:43

З усіх УЗД на яких я була, найбільше мені сподобалося в клініці Хміля. Узістка дуже приємна, апарутура класна, записують диск. Ще сподобалося те, що на стіні висить монітор і ти лежачи можеш дивитися кіно про свою ляльку :D
Ще дуже приємні спогади про Малевич О.О на Замковій :rose: Теж дуже лагідна і позитивна і професійна лікарка :good:
Ще дуже запам*яталася Шаман - направили до неї на позапланове по талончику - оце гримза, ставлення таке, ніби я від її чоловіка вагітна!!! :crazy:
Ще ходила в Медікус - нічого особливого - узд, як узд, краще доплатити - і до Хміля.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість