Глобальні оголошення!

Золотистий стафілокок

Золотистий стафілокок

Повідомлення Перлинка » 16 січня 2011, 22:25

щось я не зрозуміла у вікіпедії написано таке

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0% ... 0%BE%D0%BA
Але зараз зустрічаються штами стійкі і до метіциліну, у зв'язку з чим штами золотистого стафілокока ділять на метіцилін-чутливих і метіцилін-стійких (MRSA [1]), також виділяються ще стійкіші штами: ванкоміцин-резистентний (VRSA) і глікопептид-резистентний (GISA). Серед пацієнтів, заражених метіцилін-стійкими штамами, смертність складає 31 %. Бактерія має близько 2600 генів і 2,8 мільйона пар основ в своєму геномі, довжина 0,5-1,0 мкм.

А мій лікар так спокійнесенько ,без паніки назначила масляний хлорофіліпт розведений з оливковим маслом,на ватку пхати до носа.На інших форумах також пишуть,шо фігня,головне до пологів вивести його.

Ще цікаво чому лікування назначили лиш мені,а іншим членам сімї -ні?(забула лікаря запитати)Наскільки мені відомо в пологових його бояться ,бо він заразний.

Ну і ще на форумах пишуть,що часто по ньому результати аналізів хибні,краще перездати в кількох лабораторіях,що я й завтра буду робити.

В кого був це проблема чи ні?
Памятаю у родичів чоловіка малий був заражений ще в пологовому,то мали біду,дуже намучились з лікуванням ще й пригадую,що ліки були дуже дорогі,але я сильно не цікавилась,то не памтаю,власне як він проявлявся і чим такий небезпечний.І ще не знаю точно чи то був золотистий,чи який інший,чи може іншого не буває :head:
Востаннє редагувалось Перлинка в 16 січня 2011, 22:34, всього редагувалось 2 разів.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Золотистий стафілокок

Повідомлення Alisa » 16 січня 2011, 22:32

Я знаю жінку, в якої в грудному молоці знайшли той стафілок. Вона була вимушена перев*язати груди і припинити ГВ.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Natalinda » 16 січня 2011, 22:56

Перлинка, ти цю тему читала http://mamusi.org.ua/forum/viewtopic.php?f=38&t=2356
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 16 січня 2011, 23:49

Раніше не читала,тільки поки що для себе там нічого не знайшла,я ж іще не годую.А там саме це питання розглядалось.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення TanenRom » 17 січня 2011, 00:03

Alisa написав:Я знаю жінку, в якої в грудному молоці знайшли той стафілок. Вона була вимушена перев*язати груди і припинити ГВ.

у мене в подруги також знайшли, ніхто нічого не перев"язував - тільки лікувались і вона і дитина!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Natalinda » 17 січня 2011, 00:34

Перлинка написав:Раніше не читала,тільки поки що для себе там нічого не знайшла,я ж іще не годую.А там саме це питання розглядалось.

Ну це я більше до того що не все так страшно.
Мені моя лікар сама казала перездавати, причому в тій таки ЖК, аж допоки аналіз не став добрим. І взагалі сказала мені шо там був стафілокок аж після доброго аналізу, а так я не могла допитатися шо там таке понаписували.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Alisa » 17 січня 2011, 00:42

TanenRom написав:
Alisa написав:Я знаю жінку, в якої в грудному молоці знайшли той стафілок. Вона була вимушена перев*язати груди і припинити ГВ.

у мене в подруги також знайшли, ніхто нічого не перев"язував - тільки лікувались і вона і дитина!!!

Молодець твоя подруга.
Може, й не треба було моїй знайомій так радикально. Я в це не вникала.
Але її немовляха постійно мала від того молочного стафілокока, каже, 39 температуру.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повернутись до 9 місяців здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість