Глобальні оголошення!

ТОРЧ-інфекції

Re: ТОРЧ-інфекції.

Повідомлення Перлинка » 08 січня 2011, 13:48

Я платила у нас в приватній клініці майже 400 грн за все
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення pepi » 08 січня 2011, 17:09

Останні аналізи робила в Синево , то за 5 аналізів мені вийшло 200грн
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення krasunja » 12 березня 2011, 12:19

У мене торч інфекції форми М не було, а G були - але вони практично у всіх є, тому лікарка теж нічого не призначала, лише сказала що вплив цих інфекцій на розвиток плоду дещо зараз перебільшений. Вагітні з сіл і районів взагалі їх не здають і навіть незнають що це таке. А обласних центрах на мою думку позаключають лікарі договори з лабораторіями і ганяють жіночок здавати все що душа бажає, інфекції, різні гормони і на синдром Дауна в т.ч. Аналізи ж не здешевих... Я ходила і все здавала - хотілося знати і переконувати що мене все добре. А сестра з села стояла на обліку у районому центрі нічого не здавала - її по-перше нікуди не відправляли, а по-друге, як вона казала, навіть і як би відправили то б 200 грн за ці аналізи не дала...
Зображення
krasunja Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 94 раз.

Повідомлення Sawwku » 12 березня 2011, 21:23

я теж під час вагітності не здавала торчі. правда, за рік до того мала викидень, то тоді направили на обстеження, щоб виявити причину. то по-моєму, фігня той аналіз. мені намалювали, що ніяких антитіл не виявлено. а я хворіла краснухою, в тата був герпес 2го типу, в чоловіка 1го, а в домі постійно був кіт :head: ...
і як тоді всьо могло бути від"ємним?
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення eney » 13 березня 2011, 00:33

в мене були хламідії, ше в дитинстві покупалась в рідному сереті і підхопила собачий лишай, вроді так називається. лікарка говорила, шо повністю вилічитись від того не можливо, тому як тільки мін імунітет послабився(шоб не відторгнуть малечу) вони ожили.
лічила, бо казали шо впливає на дитину, зараз жалію шо пила ту хімію, давалась на уколи. взагалі поняла шо нашим аби лічити, а чи тре чи ні,то вже не до них.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Marta » 24 травня 2011, 01:02

eney написав:лічила, бо казали шо впливає на дитину, зараз жалію шо пила ту хімію, давалась на уколи. взагалі поняла шо нашим аби лічити, а чи тре чи ні,то вже не до них.

Ну дивись, з синочком все ж добре, то чому жаліти?....
А хто зна, якби ти не пила тої хімії?
Я вважаю так- якщо є інфекція, треба її лікувати. Для профілактики то вже можна вирішувати- приймати чи ні, але щоб зменшити всі ризики для дитини інфекція має бути пролікована, бо вплив на дитину антибіотиків може бути незначний, а от інфекції хто зна..
Marta Офлайн

Повідомлення Romkivna » 13 червня 2011, 15:46

Підчас вагітності лікар-гінеколог порадила не здавати аналізи на ТОРЧ-інфекції, за її словами це викидання грошей на вітер!!!!!! На 7 місяці вагітності у дитини виявил таке захворювання як гідроцефалія :scare: :scare: :scare: Я була в шоці. В той момент не хотілось жити. Лікарі описували найгірші картини, вмовляли мене на аборт!!!Але я не дала згоди і вирішила народжувати.....У мене народився хлопчик(3 400 кг, 53 см) попереду були:лікарні, курси масажів....Дитина відставала у розвитку але це не найгірше що могло бути у цій хвробі...Зараз хлопчику 2 рочки він вміє і знає все те що можуть діти у його віці за винятком того пізно почав сидіти(10 міс), пізно почав рачкувати(1 рік 9 міс)і досі самостійно не ходить.... Ми сумлінно працюємо в цьому напрямку і лікарі дають нам хороші прогнози!!!!Я досі себе мучу через те що ні до вагітності ні під час неї я не зробила цих аналізів. Все могло бути зовсім по інакшому!!!!!!! Тому раджу всім зробіть все можливе щоб потім насолоджуватись материнством , а не бігати від лікаря до лікаря........
Romkivna Офлайн

Повідомлення TanenRom » 15 червня 2011, 01:38

Romkivna , а що лікарі кажуть, що на дитину вплинула якась ТОРЧ інфекція???
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Romkivna » 15 червня 2011, 16:01

Так! Причиною Всьому є ТОРЧ- інфекція!!!!Малому після народження робили аналізи і все підтвердилось......
Romkivna Офлайн

Повідомлення Natalinda » 21 червня 2011, 03:06

Romkivna сумно :(
Бажаю шоб все у вас складалося якнайкраще.
Та все одно не розумію шо б дав той аналіз під час вагітності? До вагітності - так, можна пролікуватися, а якшо жінка вагітна і не планує робити аборт.....

Хоча мені від герпесу шось там кололи....
Казала лікарка шо в її практиці, коли пролікований герпес, точніше проколоті якісь там вже не помню які профілактичні уколи, то менше випадків апное в діток :?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до 9 місяців здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей