жувала моркву, гречку, аж поки мене не просвітили, що "ренні" вагітним можна. Відтоді пила лише його. За водичку не чула. Дівчатоньки, дякую. На наступну вагітність знатиму.
Допомагало їсти часто маленькими порціями, молоко, халва, соняшникове насіння. А ось чомусь Ренні, яке до вагітності знімало печію, при вагітності - зовсім не допомагало :? А ще, коли лежати чи спати на правому боці, печія посилюється. Тому сплю переважно на лівому боці на високій подушці :)
А я до вагітності навіть і не знала, що то таке та печія. Навіть в першу не здогадувалась, що то в мене печія... А в другу вже мені по симптомам добра душа просвітила, а до того страждала, бідося, і не знала, від чого... :? Ну тепер вже піду ваші рецепти перевіряти, може, і мені щось допоможе, бо часом просто капець. :(
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)
Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
І в мене під час вагітності була страшенна печія десь із шостого місяця, навіть від простої води. Так я пробувала гречку, але потім перейшла на Ренні -допомагало дуже . Я брала навіть не цілу таблетку, а ділила її на чотири ;-)
Як мене замучила та печія!!! Їм і сиру гречку(перемелену в комбайні),і сиру моркву,і Рені,і Гавіскон.В понеділок лікарка порадила Поляну.У вівторок чоловік купив,то вже два дні не пам"ятаю,як то було погано.Помогло дуже!!!
ооо...у мене там дракончик волосатий ріс, то так пекло аж до горла...... 1) перестала їсти печенько....від нього взагалі жесть. 2) вичитала пару рекомендацій перепробувала все і найбільш допомагало холодне або молоко, то чоловік пильнував щоб у морозилці завжди було морозиво
я п"ю її мало і якось ніби відразо помогло "на два дні".Не знаю чи так буде і надалі.Мені ще б тих 5 тижнів пережити... А ви що справді вірите,що печія від росту волосся?! :) Мені на теперішній час такий аргумент смішний збоку