Глобальні оголошення!

ТОРЧ-інфекції

Re: ТОРЧ-інфекції.

Повідомлення tet » 23 квітня 2010, 19:42

Я здавала аналізи на ТОРЧінфекції до і під час вагітності. До - мала і токсоплазмоз і герпес і цитомегаловірус і під час вагітності виявили ті самі інфекції.Мене напрвили до інфекціоніста (хоча в мене вже є імунітет до цих заразючок) і лікар призначив мені Протефлазід (курс 1 місяць) і контроль УЗД. Якраз пропила ліки десь за 2 тижні йду на УЗД. Думаю і впевнена що в нас все гуд.
tet Офлайн

Повідомлення pepi » 05 січня 2011, 14:10

Чула , що в нас є інфекціоніст Васільєва Т.А в 1 міській. Дівчата , хтось звертався до неї ?
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення Oksana » 05 січня 2011, 14:39

Чула про неї багато хороших відгуків. Дівчатка, які мали проблеми з виношуванням, через інфекції, звертались до неї, лікувались, і потім виношували і народжували здорових діток. Але сама була в неї лише на косультації, будуи вагітної. Лежала в гінекології, і направляли просто на консультацію. то нічо толеом від себе сказати не можу, поки просто все в мене розпитала, що до чого і як, як лікувалась, як протікає вагітність, і відпустила :hz: Але черга знаю до неї велииикаааа
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Marta » 05 січня 2011, 15:01

Я мала тільки герпес в хронічній формі.
(хоча ніколи в мене герпесу не було ні на губах, ніде).
Більше нічого не виявили.
Хоча герпес все одно пролікували, бо було помірне багатоводдя, мутні води-казали, що то від того може бути.
Це означає, що в мене нема антитіл до тих всіх інших інфекцій?
І ще- ТОРЧ-інфекцій, по-моєму, більше, ніж ті, що тут представлені?..
Marta Офлайн

Повідомлення мешканка » 05 січня 2011, 15:05

Marta написав:І ще- ТОРЧ-інфекцій, по-моєму, більше, ніж ті, що тут представлені?..

Расшифровывается аббревиатура TORCH следующим образом:

Т - токсоплазмоз (toxoplasmosis)

О - другие инфекции (others)

R - краснуха (rubella)

С – цитомегаловирусная инфекция (cytomegalovirus)

H - герпес (herpes simplex virus)
Загадочная буква О – others (другие) – подразумевает такие влияющие на плод инфекции, как гепатит В и гепатит С, сифилис, хламидиоз, гонококковая инфекция, листериоз. Недавно в этот перечень включили ВИЧ-инфекцию, ветряную оспу, энтеровирусную инфекцию.

Однако, как правило, в группу ТОРЧ-инфекций включают только четыре перечисленных заболевания: токсоплазмоз, краснуха, цитомегаловирус и герпес. При этом варианте буква О аббревиатуры расшифровывается как вторая буква слова toxoplasmosis.

Особенность ТОРЧ-инфекций в том, что при первичном заражении ими во время беременности они могут оказывать пагубное действие на все системы и органы плода, особенно на его центральную нервную систему, повышая риск выкидыша, мертворождения и врожденных уродств ребенка, формирования пороков его развития, вплоть до инвалидности.

Часто поражение беременной женщины инфекциями торч-комплекса является прямым показанием к прерыванию беременности.

Кровь на наличие антител к TORCH-инфекциям правильнее всего сдавать еще до наступления беременности, при ее планировании.

Повторим, что наиболее опасным для плода является первичное заражение торч-инфекциями на фоне беременности, особенно на ранних ее сроках, поэтому если при обследовании на torch-инфекции до беременности в крови женщины обнаруживаются антитела к этим инфекциями, то женщина может спокойно беременеть – ее ребенку с этой стороны ничто не угрожает. Если же перед беременностью антител к инфекциям ТОРЧ-комплекса не обнаруживается, значит, беременной женщине необходимо будет принимать дополнительные меры для того, чтобы обезопасить то них себя и своего будущего малыша.

Если же до наступления беременности анализы на торч-инфекции сданы не были, это совершенно необходимо сделать на как можно более ранних сроках беременности. Причем анализы на ТОРЧ-инфекции нужно сдать вне зависимости от самочувствия беременной женщины, так как большинство инфекций TORCH-комплекса протекают бессимптомно, и до появления серьезных осложнений со стороны плода, беременная женщина может даже не догадываться об их существовании.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення pepi » 05 січня 2011, 23:49

А якщо я мала ті антитіла до вагітності , а тепер ця зараза знов вилізла ( в сумнівній формі ), тоді як ?
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення мешканка » 06 січня 2011, 10:41

pepi написав:А якщо я мала ті антитіла до вагітності , а тепер ця зараза знов вилізла ( в сумнівній формі ), тоді як ?

тут думки розбігаються. Одні лікарі кажуть, що дитина в такому разі захищена мамою, а інші, що той вірус, який в організмі зараз активний, може спричинити шкоду дитині і, після народження, можуть бути проблеми зі здоров"ям, пневмонії, затяжні жовтяниці, народження з низькою вагою, передчасні пологи і т.д.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)

Повідомлення Oksana » 07 січня 2011, 23:50

мала проблеми завжди з герпесом. При першій вагітності ще й як вплинуло...тому при другій срашенно того всього боялась. На 13 тижні таки знов зявився, але тьфу-тьфу-тьфу все нормально. Правда всю вагітність перідично проліковувала багатоводдя і мутність...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)

Повідомлення мешканка » 08 січня 2011, 10:39

От мене цікавить, чи знаєте різницю в ціні на ті аналізи на Острозького і на Петлюри?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Oksana » 08 січня 2011, 13:22

я здавала в морфологічному корпусі мед. академії,то платила 35 грн.за один аналіз, але то було 2 роки тому...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до 9 місяців здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей