Дякую, дівчата, за відгуки і поради. Я вже була налаштована йти до тої лікарки на Чайковського, що ви порадили, але пішла вчора знову робити ктг і потім до своєї лікарки, то сталось чудо, і вона сказала, що ктг просто ідеальне! Отже, я розслабилась, і вже нікуди не хочу йти
Але ту лікарку ще матиму на увазі, може буде ще якась ситуація, то звернуся
Tajga написав:А по суті, незрозуміло, з розповіді - чим погане кгт?
Зі слів моєї лікарки, бо сама я в тому не розбираюсь і самостійно нічого прочитати по тому ктг не можу, то коли було погане ктг, то була не дуже широка амплітуда і багато скачків вниз. Ось я сфотографувала фрагмент спочатку поганого ктг, а потім доброго. На доброму є багато скачків вгору, і саме так має бути. На трьох попередніх ктг такого не було. Наскільки компетентні її пояснення, я не знаю, але виглядає логічно.
- | +
- Погане:
Хороше:
Тільки цікаво від чого така різка зміна в ктг. Назначені таблетки встигла на той момент попити тільки напередодні ввечері та вранці, то дуже сумніваюсь, що ефект від них такий блискавичний. Чи то дитина була в той момент активніша, ніж попередні рази. Хоча, по моїх відчуттях, вона приблизно однаково рухалась всі рази під час ктг - не дуже активно, але час від часу трошки штурхалась. Одним словом, я не знаю, в чому причина, але вірю, що все добре
Лікарка сама була в шоці від того вчорашнього хорошого ктг, бо вже збиралась вести мене на консультацію до завідуючої.