Глобальні оголошення!

Страхування життя. Думаємо про пенсію для себе

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Страхування життя. Думаємо про пенсію для себе

Повідомлення Melisa » 27 червня 2011, 09:19

Дівчата, а яке ваше ставлення до страхування? До того,щоб зараз відкладати кошти заради кращого майбутнього?
Я от вчора поспілкувалась із знайомою, котра просвічувала мене в питаннях пенсійної реформи. Вона працює в деякій страховій компанії. Суть в тому, що зараз ти можеш відкладати певну суму на свій рахунок і на пенсію можеш вийти тоді, коли захочеш (в 45, в 49, в 50). Оскільки в нас все йде до того, що пенсії як такої не буде, а як і буде, то певно по 50 грн.
Я особисто не хочу зараз про це думати. І вислухавши частково людину я сказала їй напряму, що мене це не цікавить. Оскільки відчувала себе так, наче стою перед Свідками Єгови, які намагаються втовкмачити мені, що є добре, а що - погано. Не люблю тиску. Не люблю, коли мені нав"язують інформацію. Тому поспішила попрощатись з даною особою, хоча зустріч наша мала проходити зовсім не так. Але це вже інше питання.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Re: Страхування життя. Думаємо про пенсію для себе.

Повідомлення Sawwku » 27 червня 2011, 09:29

я "за" саму їдею, але "проти" її реалізації в Україні.
в нес таке просто-напросто не пройде. ану згадайте, як наші батьки клали нам гроші "на карточку". і де вони тепер?яка цінність буде в гривні, долара, євро чи тугриків через 20-30 років???
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Перлинка » 27 червня 2011, 09:39

Все що люди заощаджували за рад.влади пропало
те саме 99% може бути і тепер
немає ніяких гаоантій
кому ви віддаєте ті гроші,якійсь шарашкіній конторі,що грузить вас ніби то америк.компанія з 100 річним досвідом роботи,показують гарні фото і розповідають хто таким способом навіть збагатився?та нехай і американська,вже видно що й їхні найпотужніші банки можуть лопнути і економіка їх також досить хитка,і де тоді шукати крайнього за своїми кровними копієчками.

моя няня хотіла мене туди затягнути,підписалась на те щоб 1000 у.о в рік виплачувати,один внесок зробила,а через рік якраз як долар виріс мала інший зробити,то вона була сива від того де має взяти гроші,і не знала що краще може подарувати їм попередню тисячу ,чи далі в ту аферу топитись.

Для мене найкращий банк і страхова компанія -я сама :grin:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Lesya » 27 червня 2011, 15:40

І мій чоловік в таке влип. Навіть сам хотів займатися - ледь відмовила. Правда втратили ми тільки 2 000 грн. Не вірю я в такі речі, надто багато аферистів, та й нестабільна в нас влада.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення гра з вогнем » 27 червня 2011, 16:52

якщо це те. про що я думаю - то це звичайна піраміда, а не страхування життя а тим більше пенсія. реальні гроші з того мають лиш ті. хто на верхівці піраміди, а з таких як ми лиш гроші збирають :(

Про пенсію думаю з острахом, але поки ми ще не можемо відкладати на пенсію, це мене бентежить. Але зараз у нас основне завдання відкласти на освіту, а там може будуть кращі статки то будемо відкладати на пенсію.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: Страхування життя. Думаємо про пенсію для себе

Повідомлення Lemberg » 30 грудня 2011, 17:41

В мене 4 різних програми. Відмовляли мене всі, хто тільки міг. В результаті, коли зі мною тапився прикрий випадок, саме страхова компанія оплатила мені лікування вартістю 1500 у.о. а ті хто відмовляв, їх просто не було поруч.
Lemberg Офлайн

Повідомлення Lemberg » 30 грудня 2011, 17:43

не треба в усьому вбачати лохотрон. читайте, шукайте інформацію, задавайте питання, і повірте, ті, хто хоче вас обдурити, вони просто зникнуть, а ті, хто веде законну діяльнісь дадуть вам відповіді на всі запитання
Lemberg Офлайн

Повідомлення олеся » 30 грудня 2011, 21:37

Це з одної сторони класно, але яка суть тої страховки щоб виходити на пенсію швидше? Вони що платитимуть пенсію, а не з держ бюджету?
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення krapk@ » 30 грудня 2011, 22:18

а хто застрахує існування самої страхової компанії?? Пока я піду на пенсію вона може зникнути з лиця землі. Наші люди вміють з заробляти на пустому повітрі. Якби ми були в любій іншій країні, я ю повірила, що все основано на якихось юридичних підставах, хтось несе якусь відповідальність. А то в нашій країні про існування "дочірньої шведської страхової компанії" матір не знає. І це як правило, на жаль. Хоч можливо є і винятки. Але краще я сврї гроші вкладатиму в дитину, щоб потім на старості він, при потребі, зміг допомогти мені купити хліба з маслом.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення xtremeshammy » 27 січня 2025, 14:36

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн