Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 23:38

Цим ночами не спиться,поки нічого не поперевртають ,не попідпалюють і нікому пики не понабивають.
Дома напевно нема чим зайнятись ,а тут яка багата нива для руйнації та викиду агресії.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Sms » 20 січня 2014, 23:45

Дiвчата,пишу сюда,бо шось мене "терзают смутные слмнения".На ноутi курсор не слухаеться,Iде куда хоче,сама вiкна вiдкривае-закривае.Користуюся ковриком тим на ноутi i дротовою мишою.Ефект однаковий.Касперський нiчого не знайшов.В мене параноя,чи до мого компа могли прииеднатись? :crazy: Може в кого чоловiки в тому шарять?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 23:47

точно добрались-це полтергейст,або інопланетяни
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 23:48

Sms,заспокойся,зараз всім не до тебе
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення sky » 20 січня 2014, 23:49

Попробуй перезагрузити, може глюк!!!
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення гра з вогнем » 21 січня 2014, 00:08

можуть приєднатися
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 21 січня 2014, 00:09

я знаю,то гра приєдналась :ha:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 21 січня 2014, 00:21

Ладно-ладно,модератори,видалiть повiдомлення не по темi...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення nadusha » 21 січня 2014, 00:28

В Україні режим не зовсім диктаторський, у нас розвивається креольсько-окупаційний режим, щось на зразок "суверенних" бананових республік, упевнений колишній народний депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл.
Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Перефразуючи слова В'ячеслава Чорновола часів КГБістських репресій, скажу: Якщо скасування нелегітимним актом конституційних прав і свобод, війна влади проти свого народу, свавілля міліції, жорстокі побиття та прицільний відстріл журналістів і мирних громадян, судові та позасудові розправи... - це торжество української демократії за європейськими зразками, то що ж тоді ФАШИЗМ?

У дійсності в нас проблема ускладнена тим, що в Україні режим не зовсім диктаторський. Тривалий і повноцінний тоталітаризм в Україні неможливий (погоджуюся з Балою). Для цього треба, щоб влада користувалася сліпою любов'ю більшості населення, та мала ресурси й ідеї, щоб цю любов купити. Нічого подібного у Януковича немає. В Україні розвивається креольсько-окупаційний режим, щось на зразок "суверенних" бананових республік. Ці режими ненавидить увесь народ, крім корумпованого чиновництва й армії або поліції, а тримаються вони лише на силі й фінансовій та військовій підтримці метрополії, яка крок за кроком поглинає суверенітет васалів.

Дуже небезпечно те, що повалення такого режиму значно складніше, ніж просто диктаторського. Останній може впасти внаслідок бунту або двірцевого перевороту. А щоб усунути креола слід перемогти спершу його суверена - непомірно складна річ для будь-якої опозиції. Колись запитував Зеновія Красівського: Тоді в підпіллі на що ви розраховували, щоб перемогти? Він спочатку щось сказав, що очікували нападу Америки на СРСР чи чогось подібного. А потім зізнався, що ні на що не сподівалися, просто інакше поступати не могли.

Ми дуже близько від цього стану. Тоді доведеться сподіватися хіба що нападу Китаю на Рашу або, що реальніше, втручання інопланетян.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення taranjka » 21 січня 2014, 00:38

вітаю, за 30 хв всі закони вступають в силу. тепер в нас нова держава. ознайомлюйтесь, на що ви ще маєте право
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей