Флешка, теперішню банду без війни не прогнати, а я не готова щоб моя дитина лишилась сиротою чи напівсиротою, і так само більшість хто читає цю тему і не відписує. Звісно можна допомогти грошима чи одягом і тп тим хто на майдані, але воно все одно нічого не дасть, люди мають за щось кормити сімї і заробляти, тому рано чи піздно це все скінчиться.
А щоб змінити владу - потрібна війна, війна народу між собою!!!!, щоб зігнати 400 з лишнім людисьок з правління державою. Вони не воюватимуть, воюватимуть люди між собою ті що за ідею і ті що на службі, в ітозі півкраїни лишиться сирот і ніхто м не допоможе і не згадає про них що їхні батьки, брати і сестри загинули за "повторно" вільну Україну.
Я не на майдані в мене дитина, ти також я думаю по тій же причині, а чоловік мій ще перед Новим роком якось збирався, але я спитала хто годуватиме дитину якщо з ним щось станеться?....і в тебе я думаю що чоловік також не на майдані

.
Тверезий розум говорить, що зміни потрібні, але не скаліченою долею наших дітей!!!
Флешка, Таранька, я в більшості дописів з вами згідна, проте оцінюючи реально ситуацію ми нічого не змінемо, на майдані лише мільйон чи два людей, а де ще хоч би 25 мільйонів? Вдома, бережуть свій сімейний очаг - як давали клятву:
і в горі , і в радості разом!!!