Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 16:00

taranjka написав:якби всі сиділи тихо, то їх би давно опублікували.

якби всі сиділи тихо ,то їх би не придумали
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 20 січня 2014, 16:35

Перлинка написав:
taranjka написав:якби всі сиділи тихо, то їх би давно опублікували.

якби всі сиділи тихо ,то їх би не придумали

неповезло нам - в конституції є таке право закріплене за кожним громадянином. таке ж як і твоє право сидіти вдома
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення sky » 20 січня 2014, 16:45

taranjka написав:
sky написав:До речі, поки що закони не опубліковані, а вступають вони в силу з моменту опублікування, і не відомо коли опублікують!!!

якби всі сиділи тихо, то їх би давно опублікували.
ти юрист. ти їх читала? хоч кілька, хоч аналізи інших юристів? ти не вважаєш, що з такими законами, таким розмитим трактуванням + корупцією в судах, прокуратурі і тд, вони можуть вважатися демократичними?

Я читала їх но не всі, щоб їх оцінити, нажаль не хватає часу, більшість з них просто смішні, і не зрозуміло як мають виконуватись!!!! А іще я вважаю що нам необхідно перш за все поміняти Конституцію, бо в 91 році її пункти копіювали з Конституцій інших держав, це було смішно (колись читала стенограму, то і смішно і грішно). Просто зараз всі обговорюють поправки до законів, а чому ніхто не говорить чому в нас знов президентсько-парламентська республіка, чому вся влада в руках президента? Чому гарант нашим прав на нас не зважає? Чому офіційно до кінця життя ми маємо утримувати колишніх президентів, спікерів, чому народні депутати мають 50% пільг на комунальні послуги (а в працівників міліції в законі вони є а на практиці немає), чому Онопрієнка, який засуджений до пожиттєвого арешту ми утримували, і таких як він, а в них повинно по закону бути кожен день свіже мясо, преса і багато іще чого? Чому мінімальна пенсія приблизно 1200грн, а мінімальна зарплата народного депутата 15000 грн, плюс машина, квартира? А чому наша опозиція дуже боялась що народного депутата можуть позбавити недоторканності і дати згоду на його арешт без розгляду профільним комітетом - одразу на пленарному засіданні ВР (для прикладу їх на взятці практично неможливо, бол треба кучу дозволів взяти), хіба вони не такі ж люди як і ми???
Востаннє редагувалось sky в 20 січня 2014, 16:51, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення taranjka » 20 січня 2014, 16:49

sky написав:Просто зараз всі обговорюють поправки до законів, а чому ніхто не говорить чому в нас знов президентсько-парламентська республіка, чому вся влада в руках президента?

одна з вимог майдану від початку - повернення до парламентсько-президентської республіки

щодо недоторканості - в даний час їх недоторканість допомагає рятувати тих невинних, яких затримували.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення sky » 20 січня 2014, 16:56

Чим допомагає?? Я вважаю що вони просто бояться за свої ж...пи!!!! В мене відношення до теперішньої влади :dash: , а опозиція така сама, вони не приймають конкретних рішень, а тільки підбурюють народ, вони ж вчора не були на Грушевського(Крім Кличка) а розводили полеміку на майдані, замість того щоб зупинити кровопролиття!!!!!
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення taranjka » 20 січня 2014, 17:28

з депутатів там не тільки гурт Тритушки, є ще кілька інших, які в епіцентрі подій - Парубій (керує самообороною майдану - Чоловіками, які стоять між протестувальниками і силовиками), ще є Оробець (вона по лікарнях і тюрмах шукає і визволяє потерпілих). то з тих, чиї прізвища запамяталися з новин. є й інші, не піарщики, але які щось роблять
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 20 січня 2014, 17:32

більше 20 поранених журналістів. є фото і відео, як беркут спецом відстрілює журналістів (вони в жилетах і касках з написом преса, тому вирізнити легко). час від часу відловлюють і забирають. в відділках їх "допитують" як свідків. як допитують видно з фото
Зображення
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 20 січня 2014, 17:44

я читала що спецом кидають гранати під виглядом шумо-щосьтам, а насправді далеко не такі безобідні
читала що спеціально стріляли в камеру журналістам и спеціално били, кажучи що це вони "відтісняють"

показово, що зустріч президента з опизицією має бути без президента, а в робочій групі по врегулюванню кризи ті хто за силовий розгін майдану
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення taranjka » 20 січня 2014, 18:16

один з можливих варіантів реформи виборчої системи

Врахувавши всі ці обставини, сформувалась наступна система виборів.

В сутності – мажоритарна система, прямого голосування у два етапи. У першому турі прийняти участь може будь-хто з бажаючих. Система забороняє кандидатам взагалі витрачати кошти на вибори, а всі вибори проходять шляхом випуску єдиного журналу, де зазначено програми всіх кандидатів. Також, онлайн виходить і відео журнал, а кожен кандидат отримує свою сторінку, де може відповідати на питання виборців, як в режимі онлайн-конференції так і в режимі форуму. Така система ставить кандидатів у рівне становище незалежно від матеріального становища кожного. Кожен виборець має три голоси, які може віддати різним кандидатам, або одному. По завершенні першого туру, до другого виходять п'ять кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 18:40

flash-ka написав:Перлинка то страх перед війною більший ніж страх жити в країні де при владі монстри?

якщ хтось забув ,чи не знає ,що таке боятись війни ,перейдіть будь-ласка за посиланнями
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Велке прохання роздивитись фотографії дуже уважно ,а не бігло ,я знаю неприємно ,і можливо ви ніколи навіть цього не робили ,тому й не усідомлюєте ...
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей