Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 14:54

Бо я вважаю ,не чесно і навіть підло закликати когось до боротьби , схвалювати радикальні методи ,в той час ,коли я сама не готова на такі жертви.Іншими слвами загрібаи попіл чужими руками.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 20 січня 2014, 15:11

Перлинка написав:
taranjka написав:яка країна нас чекає вирішується зараз. якщо влада переможе, то - Сирія - диктатура, влада кількох олігархів, сила спецслужб, бідність населення і неможливість захистити свої права. нам навіть до Білорусії буде далеко - там хоч дороги рівні, чи до Росії - там за ЗП напитись нормально можна

досіі все було не так,мається на увазі до майданів

гг, так, звичайно ми жили в ідеальній країні, а тут зявилось пару мільйонів, яких щось почало не влаштовувати. вони просили владу піти на діалог, їх побили. тоді їх прийшло ще більше, але влада їх не бачить. вони стоять місяць - і тож в країні всьо чотко. під стінами кабміну воєнні дії а премєр заявляє, що врятував українські буряки. беркут відстрілює журналістів, през каже, що давайте сядемо пагаварім, але я з вами гаваріть не буду. чес слово - ідеальна країна.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 15:18

ніхо не говорив,що ідеальна,але не така,якою ти лякаєш
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 15:20

зато тепер ще краще ,невідомо як буде далі,але назад вороття нема
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 20 січня 2014, 15:29

ага, її просто по телику не показували. супер стабільна країна, де й натяку на "нестабільність" нема
2010. протестують підприємці
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

2011. пікет афганців

літо 2013. Врадіївка
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення flash-ka » 20 січня 2014, 15:33

ті, хто так ревно захищає теперішню владу, ви знайомі з новим бюджетом?
Якщо вам це до вподоби, то пакуйте валізи їдьте ... у напрямку білорусії чи росії....але там теж не так погано, як буде у нас....
певно наші люди так звикли до знищення,що вже стали садомазохістами.
Я не хочу,щоб мене з родиною за плескання на вулиці садили в тюрму! Я не хочу боятись говорити свою думку! Ще трохи і нам заборонять купувати каструлі.....
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення sky » 20 січня 2014, 15:38

Невже хтось може підтримувати те що робиться ??? Там же молодь калічиться, мерзне, там чиїсь діти, міліціонери також чиїсь діти, в них сімї (бідні їхні жінки :scare: )! А іще невідомо чим це закінчиться! А логічного завершення тому не видно!!!!!!!!!
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 15:38

taranjka

та ми все це знаємо ,і нас теж обурює,але ви так і не хочете відповіси на просте запиання ,чию кров проливати зібрались,заради того ,щоб все це змінити?я вже запиую не вперше .

Ваші чоловіки де?в Києві ,на барикадах?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 20 січня 2014, 15:42

я нікого йти проливати кров не закликала, але підтримую тих, хто на це наважився зараз. так само як ти сидячи вдома маєш іншу позицію - проти того всього, але дальше форуму її висловлювати не йдеш. тре було на Антимайдан йти, а то владі прийшлось витратитись на "прихильників"

спочатку ти писала, що всьо було чотку до майдану і ти в курсі тих подій які я навела. тобто ти це вважаєш нормальним?
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 15:44

flash-ka написав:ті, хто так ревно захищає теперішню владу

ту таких нема ,тут є люди ,які усвідомлююь,що таке війна
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість