Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Sms » 20 січня 2014, 01:12

Хто там розказував, що на Банковій були провокатори від влади? Самі ж у всьому призналися. Це теж провокація?
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 01:29

TaniaPicaSSo написав:Нарешті почали щось робити і зрозуміли, що так звані лідери опозиції не на боці народу. А то досі думали, що танцями під Руслану вони налякають Вітю з бандою.

Таранька,не зрозуміла твою подяку під цим дописом ,то ти таки закликала до мирного проесту ,чи так само як і таняпікассо ,тішишся з того, що відбувається на даний момент?
я це читаю приблзно так:

нарешті хтось почав калічиись і вмирати заради мого ймовірного добробуту
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Sms » 20 січня 2014, 02:09

Без коментарів, просто читайте стіну...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення nadusha » 20 січня 2014, 13:40

Журналістам стали відомі п'ять вимог, з якими опозиція піде на переговори з владою.

При цьому, навіть програма мінімум опозиції вже не передбачає компрмісів з Януковичем, адже, після вчорашнього її просто не зрозуміє Майдан, повідомляє Еспресо.TV.

«Події на Грушевського чітко засвідчили перед опозицією і Януковичем, що маси на Майдані вже радикалізовані настільки, що вже готові навіть до громадянської війни. Це добре усвідомлюють в опозиції і, як стало відомо, опозиціонери не обмежаться, як у минулий раз «амністією», а готують радикальний «пакет пропозицій» для Віктора Федоровича», – повідомляють в опозиції.

Відтак, на переговори підготували наступний перелік вимог:

Негайні дострокові вибори президента та парламенту.
Зміни до закону про вибори Президента (найболючіша норма - три члени дільничної комісії можуть підписати протокол і він стає легітимним ) та переформатування ЦВК.
Відставка Кабміну Азарова і формування перехідного уряду. Зміна Генпрокурора та спікера ВР.
Покарання Захарченка не лише відставкою.
Скасування усіх ручних законів та повна амністія усіх учасників революційного протистояння.

Від себе: як на мене - нереально... Про вчорашні події: цілком поділяю думку з цієї статті

Тупикова ситуація... Влада не хоче йти на необхідні зміни, а народ не хоче жити по-старому. Може бути біда, у вигляді кривавої революції... Не вірю, що влада поступиться настільки, наскільки хоче опозиція. Вихід бачу в самозгортанні майдану (як би це страшно не звучало ), і роботі на місцях на перспективу (вибори 15 року), громадські організації, обговорення і внесення змін до законів, збирання підписів, скарги і апеляції в міжнародні суди по конкретних випадках і т.д. - тобто законні чіткі злагодженні дії опозиції на майбутнє.

Ще на рахунок полеміки на форумі - в суперечці нарожується істина, люди "всякие нужны", лиди "всякие важны" - комусь місце на барикадах, а хтось робить порядок у своєму кутку, і цим теж долучається до розбудови держави. Якби кожен на роботі і вдома викладався хоча б на 90%, то були б зміни на краще.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення taranjka » 20 січня 2014, 13:53

Перлинка, кому хочу, тому й дякую

СМС, років через 20, ти не згадаєш, що ти робила в ці дні, але вони будуть записані в історію. яка країна нас чекає вирішується зараз. якщо влада переможе, то - Сирія - диктатура, влада кількох олігархів, сила спецслужб, бідність населення і неможливість захистити свої права. нам навіть до Білорусії буде далеко - там хоч дороги рівні, чи до Росії - там за ЗП напитись нормально можна

от відео про Білорусію
phpBB [video]
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 14:10

taranjka написав:СМС, років через 20, ти не згадаєш, що ти робила в ці дні, але вони будуть записані в історію

Для чого ці записи мертвим чи покаліченим ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 14:11

taranjka написав:яка країна нас чекає вирішується зараз. якщо влада переможе, то - Сирія - диктатура, влада кількох олігархів, сила спецслужб, бідність населення і неможливість захистити свої права. нам навіть до Білорусії буде далеко - там хоч дороги рівні, чи до Росії - там за ЗП напитись нормально можна

досіі все було не так,мається на увазі до майданів
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 14:16

taranjka написав:Перлинка, кому хочу, тому й дякую

ти поїдеш ,як обіцяла ?чи далі писатимеш ,виходьте,їдьте нарешті щось робіть ,не стійе осторонь ,це ганебно ,коли моя хата скраю ,в той час ,як є шанс ввійти в історію
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 20 січня 2014, 14:40

Моя думка така: тут або взагалі не треба було починати, а як почали, то йти до кінця, бо залишати все на півшляху - тільки гірше буде. Вже гірше й так зробили, нарвалися на нові закони і репресії, якщо поступитися, буде ще гірше. Мирним шляхом ще ні один народ нічого не отримав - все, що мають теперішні європейські нації, вони здобули своєю кров"ю. І навіть зараз тільки що не подобається - виходять на вулиці.
А казати, що у нас все добре, і ми не хочемо нічого змінювати, прийнято в Білорусії та Північній Кореї.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Перлинка » 20 січня 2014, 14:45

Ну а кров ти чию готова проилвати свою,чи чужу?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість