Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення flower » 19 січня 2014, 14:43

Перлинка написав:хто б говорив
а ти хочеш хату більшу,чи альпійську гірку вищу ,чи в Буковель і Єгипет не двічі на рік,а щомісяця?

Що ти маєш наувазі? По перше 2чі на рік в Єгипет ми не їздимо і цього року взагалі на море не могли поїхати, бо не було за що. З твоїх дописів я розумію, що тобі підходить так як є. Мені ні! От зараз всім стало зрозуміло, що якщо чекати виборів 2015 то нічого не зміниться, бо наші голоси явно враховутися не будуть, на нас плюють і мають ні за що. Ти прекрасно знаєш, що таке бути підприємцем в нашій країні! Які податки і хабарі треба платити, щоб триматись на плаву. І те, що є в нас далось чоловіку не легко і не треба мені тут тикати шо ми жируєм чи ще щось!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення taranjka » 19 січня 2014, 14:52

Перлинка написав:А не відвезти в Європу -це значить підірвати?
Таранька ,не треба хитрувати ,ти ж чесна .

та я не хитрую, ми просто різних терористів уявляємо :wink:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення flower » 19 січня 2014, 14:54

Перлинка написав:
taranjka написав:ага, роки рабства даються взнаки - терпіти це в нас в крові (

якого рабства?я ніколи не була рабом і ти теж маєш таку можливість

Тобто ти податку не платиш?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2014, 14:56

я не тикаю,а навпаки нагадую,що кому кому ,а тобі чи мені ще гріх жалітись

Питання було задано конкретно до мене,чи мені добре.Так мені добре і я здивувалась ,що тобі виявляється погано.Я не впевнена ,що зможу в Європі так жити ,тому і не їду туди.
Двічі на рік мався на увазі взагалі відпочинок ,а не двічі Єгипет і двічі Буковель .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2014, 14:59

flower написав:Тобто ти податку не платиш?

То ті що платять податки виявляється раби ?Весь світ раби ?
Ти вимагаєш звільнення від рабства ,тобто від податків?А знаєш ,що в цивілізованих країнах,які тобі так подобаються,вони в рази вищі ,І навіть перебільшують у вдсотках ,те ,що можна залишити собі.Не шкода буде віддавати так тяжко кровю та потом зароблені?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 19 січня 2014, 15:01

flower написав:
Перлинка написав:
taranjka написав:ага, роки рабства даються взнаки - терпіти це в нас в крові (

якого рабства?я ніколи не була рабом і ти теж маєш таку можливість

Тобто ти податку не платиш?

податки є всюди, і це правильно. питання в тому куди вони розподіляються.
але говорячи про "рабство" я мала на увазі більше психологічний момент - не боятися виходити проти влади, усвідомлюючи, що вона порушує твої права, бо тебе можуть посадити
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2014, 15:06

taranjka написав:не боятися виходити проти влади, усвідомлюючи, що вона порушує твої права, бо тебе можуть посадити

Тобто ти не віриш ,що тебе можуть посадити ,покалічити ,до кінця цього не усвідомлюєш ,чи тобі байдуже ,що мама в тюрмі ,а діти дома плачуть ?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2014, 15:08

Як ти можеш брати на себе відповідальність закликати не боятись?
Ти гарантуєш при цьому ,що не посадять,що гірше не буде ?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 19 січня 2014, 15:20

значить через ен років будуть садити моїх дітей, чи твоїх. чи ще інших - хто схоче жити в демократичній країні. зараз боротися легше - більше підтримки, більше шансів
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2014, 15:23

Я про те,що якщо боротись за ,щось ,то до кінця .І одночасно передбачати всі можливі наслідки.
Якщо ти виходиш вагітною і з дітьми протестувати ,коли почуваєшся безпечно ,знаючи ,що ніхто вам не завдасть шкоди ,то будь готовою вийти і тоді,коли ситуація вийде з-під контролю,що цілком можливо.
Бо інакше виглядатиме,що розворохобили і поховались ,нехай йде за нас хтось інший,дурніший вмирати ,якийсь спортсмен ,чи як ти там казала.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей