Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Sms » 19 січня 2014, 00:36

Перлинка написав:Точно Микола Янович.

::Р:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2014, 12:03

Кожен з тих, що закликають братись за вила, чомусь думають, що , власне , їх пронесе.
Інакше який сенс міняти низький рівень ,і то порівняно з провідними країнами світу, життя на хорошу смерть?
А якщо порівнювати з тим як люди жили 25, 50, 150 і т.д.років тому , то ми взагалі розкошествуєм.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення flower » 19 січня 2014, 12:36

Перлинка то тобі зараз добре при нинішній владі?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення taranjka » 19 січня 2014, 12:47

я ніде до вил не закликала, і крові чиєї я теж не хочу. але й жити в країні васалі росії я не буду. тікати з країни теж не планую, тому залишається боротися мирними методами. нехай вони й менш ефективні і в часі триваліші.
хз, я як і ше кілька мільйонів - романтики, і є надія, що змінити щось ми зможемо. радіти від того, шо ми живемо краще ніж 150 років я не збираюся. за цією логікою через ен років мої діти мають радіти, що вони живуть краще ніж 500 років тому?
оце порівняння про роки, мені на тебе взагалі не схоже :confused: ти ж звикла вимагати більшого, і добиватись більшого? так чому не потрібно вимагати більшого від держави?
хочети ви того чи ні, але те, що почалося вже не спинити. все не так гарно склалося як думали на початку, і революційно-помпезного виграшу майдану не буде. але наступні пару років - кризові в всіх серах. не лише через майдан.
чим я готова жертвувати? хз. наразі стабільним життям і "регіоналівським" пакращенням. по можливості буду приймати участь у акціях чи мітингах. чи організовувати їх. фінансувати. час покаже :pardon:

ось тут цікавий блог
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2014, 12:51

flower написав:Перлинка то тобі зараз добре при нинішній владі?

хто б говорив
а ти хочеш хату більшу,чи альпійську гірку вищу ,чи в Буковель і Єгипет не двічі на рік,а щомісяця?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2014, 12:52

мені добре ,і влада тут ні до чого ,я ще в школі зрозуміла ,що нема чого сподіватись на владу
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2014, 12:56

taranjka написав:тому залишається боротися мирними методами. нехай вони й менш ефективні і в часі триваліші

вони не те ,що менш ефективні ,а взагалі безефективні
Щось мирно вимагати в озброєного бандита просто смішно і якось по-дитячому наївно.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2014, 13:01

taranjka написав:оце порівняння про роки, мені на тебе взагалі не схоже :confused: ти ж звикла вимагати більшого, і добиватись більшого? так чому не потрібно вимагати більшого від держави?

Я не ввязуюсь ,якщо абсолютно очевидно ,що шансу на виграш нема.
Ну от до прикладу , як терорист озброєний захопив літак,а ти така смілива,борець за справедливість встаєш і починаєш втирати цьому неадеквату ,що так не можна ,що він не порядний.
Востаннє редагувалось Перлинка в 19 січня 2014, 13:03, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 19 січня 2014, 13:01

можливо, все залежить від масовості і наполегливості. коли більшість зрозуміє, що те, що відбувається стосується їх також, справа рушиться. а ні, то матимемо не білорусію, а гірше. бо в білорусії є стабільність - в нас такого не буде
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення taranjka » 19 січня 2014, 13:04

Перлинка написав:ти така смілива,борець за справедливість встаєш і починаєш втирати цьому неадеквату ,що він непорядний,що так не можна .

хз, може тоді інші люди в літаку надихнуться і теж встануть? серед них знайдеться якийсь майстер спорту, який зможе його обеззброїти.
це краще, ніж сидіти на місці і слідкувати, щоб моє місце лишилось чистим і не закаканим - бо починати потрібно з себе :pardon:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей