taranjka написав:за свободу - так і має бути, з ними теж потрібно воювати. на майдані стоїть не партія, і змінити хочуть не владу а систему, але ви вперто ігноруєте цей пункт. три апазиціонери там тому, що вони типу опозиція, за них не скандують, і їх не підносять як святих. і всі в курсі, що ця опозиція може кинути, тому від неї вимагають дій. наразі, як мінімум, вони час від часу своєю недоторканістю їх захищають...
Я не ігнорую цей факт. Але хочуть зняти уряд, президента. Країна не може бути без керівника. А кого тоді оберуть? Таких самих, а може ще й гірших. То навіщо цей цирк з майданом? Навіщо підставили цих дітей під кийки? І далі помикають людьми?
Комусь крові хочеться? Повоювати, шаблями помахати? А ті хто думають, що без крові не можливо щось змінити і готові на цю кров, типу Тягнибока і Ко, хай подумають, чи готові вони кров своїх рідних пролити? Хто з Вас з форумчанок готовий за те щоб змінилась влада, змінилась система поховати свого батька, брата , чоловіка? Чи не приведи Боже, дитину. Бо коли революція, то і часом діти попадають під роздачу.
Хто готовий? Не міфічно, а справді принести ці жертви? Хто там писав про свого знайомого , що він готовий померти за майдан? А спитайте в його мами, дружини, дітей, чи готові вони приняти такі жертви? Померти, як героїчно, дякувати Богу, ми тепер не знаємо що таке війна, що таке стріляють в твоїх рідних, і все інше. Моя бабуся це пам'ятає. І я знаю, що якби там не було, проклятий буде той, хто в нашу країну принесе війну, за що б він не воював. Хочете жити так як в Лівії? Це вже сучасна історія.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Перлинка правду пише, ніхто влади просто так не віддасть. Мирно не вийде. А через зборою, особисто я проти. Ліпше хай лишається так як є зараз.