Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 18:17

звичайно в Німеччині такого не може бути. Україні далеко до неї ще. там президенти не живуть в палацах. всякі міністри теж. їх не охороняє стадо охоронців і катаються не кортежами.... але ж блін, це вже наклеп :pardon:

за свободу - так і має бути, з ними теж потрібно воювати. на майдані стоїть не партія, і змінити хочуть не владу а систему, але ви вперто ігноруєте цей пункт. три апазиціонери там тому, що вони типу опозиція, за них не скандують, і їх не підносять як святих. і всі в курсі, що ця опозиція може кинути, тому від неї вимагають дій. наразі, як мінімум, вони час від часу своєю недоторканістю їх захищають....

але я вихожу з дискусії - ми з вами про різні країни дискутуємо :pardon: ви живете в якійсь іншій :pardon: в тій де я, смішно подавати в прокуратуру (я проста мама 3 дітей, без знайомих суддів, олігархів, депутатів) на суддю, в якого хата за пару мільйонів :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 18 січня 2014, 20:33

Sms написав:Я не маю про що з вами сперічатися

Точно Микола Янович.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 18 січня 2014, 20:45

До чого вся ця балаканина?

Поки ніхто не вмирає з голоду,нема репресій ,таких ,як за сталіна .Не буде дурних робити криваву ревоюцію,і я в їх числі .
Я краще житиму гірше ,зароблятиму гірше ,звалю за кордоно,ніж помиратиму за європу ,або дозволю, щоб хтось з моїх близьких поклав за неї життя.А без крові -бандити не здадуться.Це по-перше ,а по-друге ,ми всеодно програємо,бо за ними росія,а за нами нікого.
Обіцяли заморозити якісь там рахунки -навіть того не зробили.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 21:01

а ви були комсомольцями? нє? я тож, але літом маємо шанс посвяткувати :aplo: мами школярів готуйте патріотичні комсомольські вірші! :clapping:

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 21:04

Перлинка написав:звалю за кордон

тому там ті, хто валити за кордон не хоче
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 18 січня 2014, 21:09

taranjka написав:тому там ті, хто валити за кордон не хоче

траба раціонально мислити і практично ,толку там бути ,якщо толку не буде ?
Тобто за будь-яких обставин програш .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 18 січня 2014, 21:19

Україна приречена століттями на таку долю.І це неможливо змінити , ми просто не в силах.
Можливі тимчасові передишки ,і світло надії в кінці тунелю ,в моменти послаблення росії ,але ж зараз вона навпаки набирає міці,а в такі часи ,ці землі завжди повертаються до складу імперії.
Мені дуже шкода і сумно ,але я не уявляю ,і не вірю,що на це можливо вплинути ні радикальними методами ,ні тим більше мирними .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 18 січня 2014, 22:40

taranjka написав:за свободу - так і має бути, з ними теж потрібно воювати. на майдані стоїть не партія, і змінити хочуть не владу а систему, але ви вперто ігноруєте цей пункт. три апазиціонери там тому, що вони типу опозиція, за них не скандують, і їх не підносять як святих. і всі в курсі, що ця опозиція може кинути, тому від неї вимагають дій. наразі, як мінімум, вони час від часу своєю недоторканістю їх захищають...

Я не ігнорую цей факт. Але хочуть зняти уряд, президента. Країна не може бути без керівника. А кого тоді оберуть? Таких самих, а може ще й гірших. То навіщо цей цирк з майданом? Навіщо підставили цих дітей під кийки? І далі помикають людьми?
Комусь крові хочеться? Повоювати, шаблями помахати? А ті хто думають, що без крові не можливо щось змінити і готові на цю кров, типу Тягнибока і Ко, хай подумають, чи готові вони кров своїх рідних пролити? Хто з Вас з форумчанок готовий за те щоб змінилась влада, змінилась система поховати свого батька, брата , чоловіка? Чи не приведи Боже, дитину. Бо коли революція, то і часом діти попадають під роздачу.
Хто готовий? Не міфічно, а справді принести ці жертви? Хто там писав про свого знайомого , що він готовий померти за майдан? А спитайте в його мами, дружини, дітей, чи готові вони приняти такі жертви? Померти, як героїчно, дякувати Богу, ми тепер не знаємо що таке війна, що таке стріляють в твоїх рідних, і все інше. Моя бабуся це пам'ятає. І я знаю, що якби там не було, проклятий буде той, хто в нашу країну принесе війну, за що б він не воював. Хочете жити так як в Лівії? Це вже сучасна історія.

Перлинка правду пише, ніхто влади просто так не віддасть. Мирно не вийде. А через зборою, особисто я проти. Ліпше хай лишається так як є зараз.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 23:29

а скільки може тривати "так як було"? такого дерибану ще жоден президент собі не дозволяв. за рік-два країну просто за борги забере Росія

Працівники ДАІ зупинили на в'їзді в Київ машини учасників Автомайдану, які поверталися з акції у Василькові.

Співробітник ДАІ Сергій Кухаренко пояснив причину зупинки учасників руху тим, що на машині був закріплений жовто-блакитний прапор.

При цьому даішник відмовлявся спілкуватися з водієм машини в присутності інших учасників Автомайдану.

Машину біля посту ДАІ протримали близько 30 хвилин, після чого все-таки відпустили.
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 січня 2014, 00:03

taranjka написав:а скільки може тривати "так як було"? такого дерибану ще жоден президент собі не дозволяв. за рік-два країну просто за борги забере Росія

А яку ціну ти готова заплатити ,щоб щось помінялось ?
В той час коли варіант просто вийти постояти не спрацював.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість