Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Marichka » 18 січня 2014, 10:46

СМС,не будь така наївна...Ще скажи,що в тих країнах так і приймали ті закони,як в нас.Не баламуть тут людей,не плутай праведне з грішним...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 11:29

Sms написав:
taranjka написав:народи трьох дітей і тоді вільно ними "прикривайся"

Дякую, поки що в планах такого не маю. Однак, ти ж народжувала їх в радість, то чого ж зараз прикриваєшся ними, кажучи, що не на все відписуєш через зайнятість. Однак ти ж сама кажеш, що відписуєш тільки тут. Тільки чомусь не на всі питання відповідаєш. Може тому, що нема що сказати. :rose:

радості в мене від дітей достатньо, і не мені її ніяк не затьмарює те, що не можу відписати на всі твої пости :pardon: в тебе питань багато - відповідала на те, що перше попало чи запамяталося

мені сумно, що ти вважаєш, що прийняті закони - верх демократії, і не бачиш в них нічого поганого. але як написала Скай, найбільша проблема наших законів, що їх можна трактувати на будь який лад. але ж нє, в нас такі чесні органи і суди, шо нам нема що боятися

в презумпцію невинності я перестала вірити після того, як подивилася судові засідання "вязнів банкової" і "васильківських терористів".
закони перестаю коментувати - я не юрист. а в законах має значення кожна буква. те, що ти в неті найшла - нічого, бо щоб порівнювати, потрібно мати оригінали текстів тих законів.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Marichka » 18 січня 2014, 12:10

Ага...Сніжку кунув-замах на життя;Побили журналістку до безтями-хуліганство Оце я розумію,демократія "папіків" :new:
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Marichka » 18 січня 2014, 12:14

Про побиття беркутом і їх амністію-оце теж :new: супер країна!!! А те,що дитину розбудили сигналом -о ,то безпредєл
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Тадей 3.07.2013

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 13:12

Sms написав:
Галина написав:Я так розумію, що для тебе та анархія, яка творилася в сесійній залі під час прийняття законів, штовханина, голосування підняттям рук (цікаво хто їх рахував) без спікера це правильно???
По твоєму прийняті вони законно???

Згідно конституції України та закону України про регламент Верховної Ради України:
1. голосування народних депутатів України під час прийняття рішень можуть бути різними, але важливим при цьому є дотримання вимог, передбачених статтями 84, 91 Конституції України, а саме для того, щоб рішення Верховної Ради України вважалось прийнятим, "в голосуванні
особисто має взяти участь принаймні
така кількість народних депутатів України, яка необхідна згідно з вимогами Конституції
України ( 254к/96-ВР ) для прийняття рішень Верховною Радою України - 226 . В пленармосу засіданні взяли участь 236 депутатів:32 від КПУ , 203 від ПР та 1 позафракційний.
2. У разі, якщо за пропоноване рішення проголосувала визначена Конституцією України ( 254к/96-ВР ) більшість, воно є прийнятим
незалежно від того, скільки народних депутатів України не брали участі у голосуванні.
Неучасть певної кількості народних депутатів
України в голосуванні не є складовою процесу прийняття рішень Верховною Радою України. Всі поправки були прийняті 235 депутатами, що є достатньо. Щодо присутності спікера в Конституції нічого не сказано про його обов'язковысть.... :pardon: Сказано наступне:
3.Лічильна комісія обирається для організації голосувань Верховної Ради і визначення їх результатів. Лічильна комісія підраховує голоси під час голосування, за дорученням Верховної Ради в разі необхідності встановлює присутність народних депутатів на пленарному засіданні. Контроль за використанням електронної системи на пленарних засіданнях Верховної Ради здійснює Лічильна комісія, яка має право безперешкодного доступу до всієї інформації, необхідної для здійснення контролю, та право на залучення експертів і фахівців до роботи з перевірки електронної системи. Тобто основний в голосуванні є Лічильна комісія на чолі з її головою, які були присутні на засіданні і готові для підрахунку голосів, про що свідчить протокол пленарного засідання.
4. Рішення Верховної Ради приймаються відкритим або таємним голосуванням у порядку, визначеному цим Регламентом. Відкрите голосування здійснюється: 2) шляхом підняття руки (у разі відсутності технічної можливості голосування за допомогою електронної системи). . Оскілики опозиція блокувала трибуну, рішення були прийняті згідно конституційних норм, шляхом відкритого голосування. :pardon:

В чому суть анархії? В тому, що опозиція блокувала трибуну? З цим згідна. А рішення приймались згідно конституції :pardon: Якщо будуть заперечення прошу підкріплювати їх посиланнями на нормативні акти і конституцію України, а не незрозумілими коментарями і промайданівськими статтями в ЗМІ :wink:

порахуй до 235 за 20 секунд, і я тобі повірю :clapping:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 13:37

сайт верховної ради останнім часом просто мега інтерсний для читання!!!
| +
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про внесення змін до ст. 146 Сімейного кодексу України (щодо визначення імені дитини)

Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:

1. Внести до Сімейного кодексу України (Відомості Верховної Ради України, 2002 р., N 21, ст. 135) такі зміни:

1) частину другу статті 146 викласти в такій редакції:
«2. Дитині може бути дано не більше двох імен, якщо інше не випливає із звичаю національної меншини, до якої належать мати і (або) батько. Ім’я дитини повинно відповідати її статі. Дитині не може бути дано ім’я, що складається з назв неживих предметів, вигаданих персонажів, географічних назв, флори та фауни, титулів, хвороб, одночасним поєднанням букв, символів або (та) цифр, абревіатур.»

2) статтю 146 доповнити частиною 4 такого змісту:
«4. В разі відмови органів реєстрації актів цивільного стану в присвоєнні дитині імені, що не відповідає вимогам ч. 2 цієї статті, батьками (або одним з батьків) може бути подана скарга до органу вищого рівня або до суду.»

2. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.

Голова Верховної Ради В.Рибак

Щоб назвати дитину Ліля, Маргарита, Квітка... через суд!! цікаво, чи приймуть таке :)
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 18 січня 2014, 13:58

Marichka написав:Ще скажи,що в тих країнах так і приймали ті закони,як в нас.Не баламуть тут людей,не плутай праведне з грішним...

А як в нас приймали? Я описала процедуру голосування згідно конституції та закону про ВР. В чому ти не згідна? На які статті закону ти опираєшся, звинувачуючи мене , що я людей баламучу? :wink:

taranjka написав:найбільша проблема наших законів, що їх можна трактувати на будь який лад. але ж нє, в нас такі чесні органи і суди, шо нам нема що боятися

Виходячи з цього, в мене до тебе питання: Як на твою думку можна змінити це? Я з цим погоджуюсь на 100%. Тому хочу почути конкретику. Що нам потрібно робити, щоб поміняти нашу так звану "демократію"? Стояти на майдані? Громити пам'ятники радянським військовим? Захоплювати державні структури? Ломитися в будинки нардепів? Це на твою думку дійсно допоможе щось змінити? "Демократію" "демократією" (читати анархією) будем будувати? Чи ти дійсно віриш, що усунення від влади Януковича призведе до істиної демократії в країни і судді перестануть брати хабарі і вирішувати питання "як треба".? Напиши по пунктрам конкретно без водички і агітзаяв, що чутно від опозиції. Як ти бачиш обудову демократії в країні?

taranjka написав:щоб порівнювати, потрібно мати оригінали текстів тих законів.

Згідна. Наведи приклади, де закони різняться від того, що прийняли в нас. :rose:

taranjka написав:порахуй до 235 за 20 секунд, і я тобі повірю

Опозиція вимагає поїменного голосування щодо цих законів. Дай Бог, щоб таки це зробили. Тоді побачим справжню картину. Я не дивилась в онлайні засідання, прочитала про все пост-фактум. Тому будемо чекати. Не виключаю, що саме так воно і було :pardon: В нашій країні не можна нічого брати на віру. Однак, сама процедура голосування була проведена згідно з Конституцією, погодься. Щоб стверджувати інше - потрібні докази, а не лише гучні заяви.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Sms » 18 січня 2014, 14:04

taranjka написав:Щоб назвати дитину Ліля, Маргарита, Квітка... через суд!! цікаво, чи приймуть таке :)

На розгляд подано цей закон? Не думаю, що за нього проголосують... Однак, іноді мене просто смішить як називають діток. З останнього що чула:
Віагра (жін), Янукович (чол), Салат -Латук (чол)...Шкода таких діток.... :impossible:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Inna » 18 січня 2014, 14:11

Дівчата,Маргарита- це не квітка і т.п., а церковне імя. Свою дитину назвали на честь святої Маргарити(Марини),память якої Церква вшановує 30 липня.
Inna Офлайн

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 14:14

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

як називати дітей - справа батьків. як і те скільки імен давати
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей