Глобальні оголошення!

Як ви ставитеся до різних субкультур?

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Як ви ставитеся до різних субкультур?

Повідомлення Перлинка » 22 квітня 2011, 10:02

Yummy mummy написав: і говорю за наш базар,автовокзал,або ще краще вокзал,де часом просто страшно ходити...Особливо зараз ,коли на базарі немає як пройти(бо всі закупляются перед Великим Святом),можна відчути ту "доброзичливість"людей, почути "цензурщину"від якої в"януть вуха, ще й штурхана получити(навіть коли ти з дитиною на руках)....І це все адекватні люди,які й поняття немають про якісь там субкультури...
Звідки стільки такої злості та агресивності один до одного...

я думаю,що якби їх всіх накурити,то було б точно як в Кемдені. :lol:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Marta » 22 квітня 2011, 12:38

Перлинка написав:навіщо ?ти вважаєш це ступенем еволюції?

Перлинка написав:З твоїх слів мені треба розширити кругозір і спокійно дивитись як поряд зі мною люди йдуть в пекло,тому що це їх особистий вибір ?

Я не знаю справжніх причин, проте неодноразово переконувалась, що коли ти щось так яро неприємлиш, відкидаєш, недопускаєш, то воно приходить для чогось в твоє життя. Для чого, не знаю, напевне, щоб показати, що все в житті відносно, що є дві сторони медалі, що насправді може бути не так, як ти думаєш, що, якщо подивитись з іншого боку, то можна побачити іншу картинку. Так що я стараюсь не бути категоричною..)
Перлинка написав:треба зробити все для того,аби не захотіла

ну тут я згідна з тим, що дитину треба виховувати в любові, в любові до Бога, закладати з раннього дитинства якісь моральні цінності, щоб вона вміла відрізнити "зерно від сміття". Але не категорично забороняти і міняти місце проживання чи локації. Бо таких людей, на твою думку, поганих, субкультури, вона знайде всюди, в тому числі і в інтернеті.
Перлинка написав:а якщо таки не хоче ходити в школу чи постійно пяною валяється ,що робити?або побриє соб череп як та готка чи наробить дірок на обличчі в решето?

ну, якщо в школу не хоче ходити чи п"яна валяється- я б приймала міри. Які? Так далеко не думала,але були б розмови......
А на рахунок черепа чи дірок- то все після 18 років. Стукне 18-19, подивимось, чи тоді вона захоче дірки чи оголити череп. А навіть, як захоче- будь-ласка, доросла людина, хай спробує. Звичайно, перед тим буде розмова про те ж, чим це чревато (що дірки потім може бути видно, як вона не захоче носити кульчики, т.д.)
а в старшому віці набагато легше спитися і важче зупинитися.
Перлинка написав:ну тут ти шось заговорилась

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Перлинка написав:люди приходять в цей світ чистими та світлими ,природнім самовираженням є те як вони виражаються в ранньому дитинстві,а вся оця чорнота,то вже набуте:бунт,якісь внутрішні переживання з якими дитина не справляється,вплив поганих авторитетів і.т.д.

Кризиси спочатку 3, 5 , 7 років, а потім 14, 30, 45.....)) Періоди життя, коли людина себе шукає, перестроюється, змінюється, бунтує....
Я вважаю, просто дитині треба давати максимум правдивої інформації, от і все. Якщо вона розумна, а вона не може бути дурна в таких батьків)), то вона все зрозуміє правильно. Максимум інформації про різні субкультури, розжовування, що і до чого, ненав"язливе скерування в добре русло, т.д. Мені основне, це те, що в душі в дитини. Тобто навіть от приналежність до якоїсь субкультури- це таки переважно мода і "крутість", а не справжня якась філософія. Бритий череп ще нічого не означає.
А от коли це по-справжньому, то це десь глибоко, просила б пояснити її бачення, а також би пояснила своє...
А взагалі, ми щось дійсно зациклились на готах і всяких подібних, є ж купа позитивних субкультур.
І, якщо чесно, я не знаю, чому ви кажете, що зараз багато чорноти, я бачу зі всіх своїх знайомих дітей-підлітків, вони ходять в Козу на концерти, п"ють чай там в чайничках (сама бачила), ходять в театр, багато подорожують, люблять читати і здоровий спосіб життя.... Люблять позитив...В наш час такого не було)))) Було модно голосно сміятися, пити пиво і дзобати сємки....)))) гопота))))
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 22 квітня 2011, 16:21

Marta написав:
Перлинка написав:А взагалі, ми щось дійсно зациклились на готах і всяких подібних, є ж купа позитивних субкультур.

яких?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 23 квітня 2011, 08:49

Marta написав:Я не знаю справжніх причин, проте неодноразово переконувалась, що коли ти щось так яро неприємлиш, відкидаєш, недопускаєш, то воно приходить для чогось в твоє життя. Для чого, не знаю, напевне, щоб показати, що все в житті відносно, що є дві сторони медалі, що насправді може бути не так, як ти думаєш, що, якщо подивитись з іншого боку, то можна побачити іншу картинку. Так що я стараюсь не бути категоричною..)

А до субкультури сатаністів чи скінхедів у тебе категоричне відношення чи ні?

ну тут я згідна з тим, що дитину треба виховувати в любові, в любові до Бога, закладати з раннього дитинства якісь моральні цінності, щоб вона вміла відрізнити "зерно від сміття". Але не категорично забороняти і міняти місце проживання чи локації. Бо таких людей, на твою думку, поганих, субкультури, вона знайде всюди, в тому числі і в інтернеті.

Якщо у тебе буде можливість відати в школу де пів класу готів чи наркоманів і в християнську школу де навчаються морально здорові діти,ти зробиш вибір на користь якоїсь?Чи байдуже,просто куди ближче?
гра он навіть садок обирає як прискіпливо,і шось дуже сумніваюсь,що віддала б свою дитину до виховательки емо панка чи чи їм подібних ,або якби батьки більшості дітей в групі були представниками субкультур (які наводила хеппімамі)

ну, якщо в школу не хоче ходити чи п"яна валяється- я б приймала міри. Які? Так далеко не думала,але були б розмови......
А на рахунок черепа чи дірок- то все після 18 років. Стукне 18-19, подивимось, чи тоді вона захоче дірки чи оголити череп. А навіть, як захоче- будь-ласка, доросла людина, хай спробує. Звичайно, перед тим буде розмова про те ж, чим це чревато (що дірки потім може бути видно, як вона не захоче носити кульчики, т.д.)

Гарно написано,але можу запевнити,що якщо дитина вже на цьому шляху ,та ще й так далеко,то тут просто пагаваріть не поможе -це не в пісочниці дворічній дитині розтолкувати чия лопатка ,пожурити ньо-ньо і вона послухає.І чому ти думаєш ,що вона питатиме дозволу і чекатиме повноліття?бунтувати так бунтувати :niger: .
От власне,задумайся і зрозумієш ,що не так все просто як ти про це говориш.

почитай про дитячий алкоголізм
а про маму і доньок...

Кризиси спочатку 3, 5 , 7 років, а потім 14, 30, 45.....)) Періоди життя, коли людина себе шукає, перестроюється, змінюється, бунтує....
Я вважаю, просто дитині треба давати максимум правдивої інформації, от і все. Якщо вона розумна, а вона не може бути дурна в таких батьків)), то вона все зрозуміє правильно. Максимум інформації про різні субкультури, розжовування, що і до чого, ненав"язливе скерування в добре русло, т.д. Мені основне, це те, що в душі в дитини. Тобто навіть от приналежність до якоїсь субкультури- це таки переважно мода і "крутість", а не справжня якась філософія. Бритий череп ще нічого не означає.
А от коли це по-справжньому, то це десь глибоко, просила б пояснити її бачення, а також би пояснила своє...

Я про те що людина ,народжена доброю та життєрадісною(що ми бачимо в дитячому віці),не може самовиражатись як представники субкультур про які ми говоримо.Це не самовираження,а наслідування,чому 100 років тому ніхто так не самовиражався,коли не було кого наслідувати?
Я згідна,що більшість тусять ,толком не вникаючи в суть ,як і я свого часу,і мабуть ти,тому то ми так лєгко отделались.
Бо для мене особисто в шкільні роки то був лиш шмот,продвинутість,наслідування західній моді і бажання шокувати,а у музику і філософію вникала поверхово.
І що ти думаєш,якби пояснила дитині своє бачення,то вона будучи глибоко у цій субкультурі моментально б прислухалась і навернулась?
А я тобі скажу,що коли час вже втрачений,то дуже важко пробити цю стіну,у дитини вже є свої авторитети,вона тебе навіть може любити,страждати від тогощо завдає тобі болю,але робити своє,бо потрапила в залежність,в полон цього свого нового світогляду.

І, якщо чесно, я не знаю, чому ви кажете, що зараз багато чорноти, я бачу зі всіх своїх знайомих дітей-підлітків, вони ходять в Козу на концерти, п"ють чай там в чайничках (сама бачила), ходять в театр, багато подорожують, люблять читати і здоровий спосіб життя.... Люблять позитив...В наш час такого не було)))) Було модно голосно сміятися, пити пиво і дзобати сємки....)))) гопота))))

Я завжди любила позитив,навть коли сємки жувала на лавочці,і зараз би з задоволенням голосно поржала :P
а шо пити чай з чайничка,то да-це показник,і не дивно ,якщо ти говориш про представників нової субкультури ,як би там не було ,але культура є культура :lol:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 23 квітня 2011, 10:05

Перлинка, і 100 років тому люди самовиражалися і були субкультури. я наводила кілька прикладів. то не всі. було більше. і кожна з них відіграла свою роль в історії.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Marta » 23 квітня 2011, 16:15

Перлинка написав:.І чому ти думаєш ,що вона питатиме дозволу і чекатиме повноліття?

я свого часу хотіла зробити з себе решето.))) Якщо нормальні стосунки в сім"ї, то дитина радиться з мамою, бо вона від неї залежна. Мама мені дозволила тільки пару дирок лишніх в вусі в 16 років. Потім вже з настанням повноліття я нічого не захтіла пробивати (ні брову, ні ще щось), а от після народження дитини пішла і пробила собі пупок. (моє давнє бажання). Але маму вже не питала.)
Перлинка написав:а шо пити чай з чайничка,

Я тут мала на увазі не саме чай з чайничка, це не важливо,з чайничка чи з блюдечка, чи з чашки..)) я мала на увазі НЕ пиво, не ром-колу якусь, а ЧАЙ.
А які субкультури позитивні?
Погуглила і те, що впало в очі- "кенти"-это позитивная субкультура. Они не позеры. И не эмо. Просто весёлые человечки(отныне все веселые человечки- кенти). Любят всё цветное, яркое, весёлое. Обожают есть конфетки(такое чувство, что это хиппи, которые травку заменили на конфеты). Они поднимают им настроение. Всегда шутят и прикалываются. Готовы всем помочь. Много смеются. Всегда находят позитивную сторону чего-то. Слушают рок и всё, под что можно танцевать и беситься(А под А.Пугачеву они "бесЮтся"). Очень любят розовый, зелёный, жёлтый и голубой цвета. Носят значки с милыми зверюшками и смайликами. Не любят чёрные чёлки(это уже субсубсубкультура :)). Волосы коричневые и все все все, кроме чёрных. Одежду для кенти можно найти в любых магазинах, главное, чтобы она была разноцветная. Кенти – это дети позитива.,

також є "позитивні люди", "субкультура оптимістів", і ті, що книжками захоплюються (гра писала), та ще багато, просто лінь шукати, а взагалі, прочитала одну цікаву думку, що в даному жорстокому і брудному (забрудненому) світі скоро бунтом молодих людей буде саме культура позитивна, бо наше життя з кожним днем все більше складається з негативних емоцій, от дітки і будуть протестувати позитивом. Я на це надіюсь...)
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 23 квітня 2011, 19:35

Marta написав:
Перлинка написав:Погуглила і те, що впало в очі- "кенти"-это позитивная субкультура.

а в Тернополі є представники?хтось знає хоч одного з них?і яке кількісне співвідношення їх зі всіма іншими,підозрюю-капля в морі.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 30 червня 2011, 21:04

Яка цікава тема...
І де я була? :?

Ось тут були фотки з весілля готів. Але я схиляюся до думки, що хоч вони і були в готичних нарядах, навряд чи вважають себе приналежними до цієї субкультури. Просто стилізована вечірка. Не більше.
Інакше, навіщо їм було вінчатися в церкві???
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення taranjka » 30 червня 2011, 21:26

вони таки справжні готи :) хлопчина кажися єден з перших представників у тернополі.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sawwku » 30 червня 2011, 21:28

готи, персонально з ними не знайома (вроді :? ), але знайомі готи розказували
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість