Marta написав:Я не знаю справжніх причин, проте неодноразово переконувалась, що коли ти щось так яро неприємлиш, відкидаєш, недопускаєш, то воно приходить для чогось в твоє життя. Для чого, не знаю, напевне, щоб показати, що все в житті відносно, що є дві сторони медалі, що насправді може бути не так, як ти думаєш, що, якщо подивитись з іншого боку, то можна побачити іншу картинку. Так що я стараюсь не бути категоричною..)
А до субкультури сатаністів чи скінхедів у тебе категоричне відношення чи ні?
ну тут я згідна з тим, що дитину треба виховувати в любові, в любові до Бога, закладати з раннього дитинства якісь моральні цінності, щоб вона вміла відрізнити "зерно від сміття". Але не категорично забороняти і міняти місце проживання чи локації. Бо таких людей, на твою думку, поганих, субкультури, вона знайде всюди, в тому числі і в інтернеті.
Якщо у тебе буде можливість відати в школу де пів класу готів чи наркоманів і в християнську школу де навчаються морально здорові діти,ти зробиш вибір на користь якоїсь?Чи байдуже,просто куди ближче?
гра он навіть садок обирає як прискіпливо,і шось дуже сумніваюсь,що віддала б свою дитину до виховательки емо панка чи чи їм подібних ,або якби батьки більшості дітей в групі були представниками субкультур (які наводила хеппімамі)
ну, якщо в школу не хоче ходити чи п"яна валяється- я б приймала міри. Які? Так далеко не думала,але були б розмови......
А на рахунок черепа чи дірок- то все після 18 років. Стукне 18-19, подивимось, чи тоді вона захоче дірки чи оголити череп. А навіть, як захоче- будь-ласка, доросла людина, хай спробує. Звичайно, перед тим буде розмова про те ж, чим це чревато (що дірки потім може бути видно, як вона не захоче носити кульчики, т.д.)
Гарно написано,але можу запевнити,що якщо дитина вже на цьому шляху ,та ще й так далеко,то тут просто пагаваріть не поможе -це не в пісочниці дворічній дитині розтолкувати чия лопатка ,пожурити ньо-ньо і вона послухає.І чому ти думаєш ,що вона питатиме дозволу і чекатиме повноліття?бунтувати так бунтувати :niger: .
От власне,задумайся і зрозумієш ,що не так все просто як ти про це говориш.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
почитай про дитячий алкоголізм
а про маму і доньок...
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Кризиси спочатку 3, 5 , 7 років, а потім 14, 30, 45.....)) Періоди життя, коли людина себе шукає, перестроюється, змінюється, бунтує....
Я вважаю, просто дитині треба давати максимум правдивої інформації, от і все. Якщо вона розумна, а вона не може бути дурна в таких батьків)), то вона все зрозуміє правильно. Максимум інформації про різні субкультури, розжовування, що і до чого, ненав"язливе скерування в добре русло, т.д. Мені основне, це те, що в душі в дитини. Тобто навіть от приналежність до якоїсь субкультури- це таки переважно мода і "крутість", а не справжня якась філософія. Бритий череп ще нічого не означає.
А от коли це по-справжньому, то це десь глибоко, просила б пояснити її бачення, а також би пояснила своє...
Я про те що людина ,народжена доброю та життєрадісною(що ми бачимо в дитячому віці),не може самовиражатись як представники субкультур про які ми говоримо.Це не самовираження,а наслідування,чому 100 років тому ніхто так не самовиражався,коли не було кого наслідувати?
Я згідна,що більшість тусять ,толком не вникаючи в суть ,як і я свого часу,і мабуть ти,тому то ми так лєгко отделались.
Бо для мене особисто в шкільні роки то був лиш шмот,продвинутість,наслідування західній моді і бажання шокувати,а у музику і філософію вникала поверхово.
І що ти думаєш,якби пояснила дитині своє бачення,то вона будучи глибоко у цій субкультурі моментально б прислухалась і навернулась?
А я тобі скажу,що коли час вже втрачений,то дуже важко пробити цю стіну,у дитини вже є свої авторитети,вона тебе навіть може любити,страждати від тогощо завдає тобі болю,але робити своє,бо потрапила в залежність,в полон цього свого нового світогляду.
І, якщо чесно, я не знаю, чому ви кажете, що зараз багато чорноти, я бачу зі всіх своїх знайомих дітей-підлітків, вони ходять в Козу на концерти, п"ють чай там в чайничках (сама бачила), ходять в театр, багато подорожують, люблять читати і здоровий спосіб життя.... Люблять позитив...В наш час такого не було)))) Було модно голосно сміятися, пити пиво і дзобати сємки....)))) гопота))))
Я завжди любила позитив,навть коли сємки жувала на лавочці,і зараз би з задоволенням голосно поржала :P
а шо
пити чай з чайничка,то да-це показник,і не дивно ,якщо ти говориш про представників нової суб
культури ,як би там не було ,але культура є культура