Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Любов » 13 січня 2014, 12:37

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

| +
Зображення
Зображення
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Радмила » 13 січня 2014, 18:39

:bad:

Давайте , краще годувати Китай, Польщу і інші братні народи. А свої хай сидять без роботи. Нічого, що там українці працюють
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Любов » 13 січня 2014, 19:44

Радмила, не накаляй ситуацію. ніхто тут не каже годувати Китай і інших. Бо крім цих торгових марок є дуже багато достойних і конкурентних українських виробників. Запросто можна обійтися без регіоналівських. Впевнена, свої без роботи не залишаться.я вже почала розповсюджувати інфу в Тернополі про ці торгові марки, приєднуйтесь.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Радмила » 13 січня 2014, 22:06

Любов написав:Радмила, не накаляй ситуацію. ніхто тут не каже годувати Китай і інших. Бо крім цих торгових марок є дуже багато достойних і конкурентних українських виробників. Запросто можна обійтися без регіоналівських. Впевнена, свої без роботи не залишаться.я вже почала розповсюджувати інфу в Тернополі про ці торгові марки, приєднуйтесь.

Аааа, вже нас і поділили свої чужі. А я й не знала, що є свої українці, а є чужі. :scare: А ті, що на Епіцентрі тернопільському працють, це свої чи чужі? Скажіть тим людям, що вони лишаться без роботи, а їх сім'ї без засобів до існування.

Не варто піддаватись на не дуже мудрі, якщо не сказати грубше, провокації, що приведуть до погіршення економічної ситуації в Україні. Це так як рубати гілку на якій сидиш. В економіці все взаємопов'язано, і прибуток підприємств - це платежі і наповненя бюджету і зарплати українцям. Думайте не лише емоціями, а ще й розрахунком, і в першу чергу чи вигідні такі акції Україні.

А тим хто людей закликає до таких дій (не тебе конкретно Любов маю на увазі, а авторів цієї ...) варто спочатку сворити і забезпечити людям робочі місця, а потім такі кличі кидати.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення гра з вогнем » 13 січня 2014, 22:29

ПИТАННЯ: Економіка країни і так хитка, ви хочете її добити ще цим бойкотом?

Ми закликаємо відмовитись від одних товарів на користь інших. Таким чином, частина прибутків бізнесів Партії Регіонів перейдуть до їх конкурентів. Попит на товари залишається сталим, тому це не загрожує економіці загалом. Бойкот, буде відчутний тільки тим власникам бізнесу, котрі підтримують діяльність теперішньої влади. Кошти держбюджету розкрадаються у величезних сумах і це впливає на економіку значно більше.

ПИТАННЯ А як же тисячі робочих місць і люди, яких звільнять через фінансові втрати компаній?

Вплив бойкоту є поступовим, не різким. Поки що ми охопили активних користувачів Фейсбуку, але ми не зможемо швидко донести ідею до всіх мешканців України. Для великого бізнесу незначне (10-15%) падіння виручки не є приводом для звільнення. Втрати передусім будуть відчутні згори (знецінення бренду), а не знизу. Поспішні звільнення тільки погіршать репутацію компанії. Треба розуміти, що власники цих бізнесів заробляють легкі гроші на хабарях, газі та металургії, тому вони можуть собі дозволити деякий час підтримувати збитковий бізнес “на перспективу”.
Дрібні, локальні бізнеси можуть постраждати більше і почнуть частково звільняти персонал, але одночасно з”явиться потреба в персоналі у їх конкурентів і люди зможуть перейти до іншого працедавця.
Так, хтось з працівників цих підприємств може постраждати. А тепер подумайте скільки людей вже зараз страждає від того, що отримує низьку зарплату чи пенсію через те, що влада краде з бюджету і не сприяє розвитку бізнесу.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення taranjka » 14 січня 2014, 00:58

Радмила написав:приведуть до погіршення економічної ситуації в Україні.

значно більше погіршення приносить сьогоднішня влада з її корупцією
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 14 січня 2014, 01:16

Про суттєве збільшення фінансування цього року правоохоронних органів та значне зменшення витрат на дітей, хворих на церебральний параліч, вже відомо.
Вивчення проекту бюджету України на цей рік приносить нові відкриття. Цього року зменшать фінансування виробництва українського кіна – на 31 млн грн. Водночас, на відпочинок у санаторіях народних депутатів та працівників Адміністрації президента дадуть цього року у десятки разів більше, ніж на фінансування житла для офіцерів української армії. Варто порівняти: на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців цього року виділено 10 млн грн. А на санаторії для Адміністрації президента – 102 млн грн. А така стаття витрат, як надання кредитів на будівництва житла для науковців-педагогів зникла взагалі. Минулого року на це було виділено 1,6 млн грн. Майже удвічі хочуть скоротити державну підтримку придбання житла молодими сім'ями. Так, на часткову компенсацію відсоткової ставки кредитів комерційних банків для молодих родин піде 60 млн грн замість 111 млн грн минулорічних.

Більше -
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення taranjka » 14 січня 2014, 01:24

про те, що євромайдан так довго стоїть і нічого не добився. це свідчить не про те, що вони нічого не варті і опозиція, яка його "очолює" нічого не може. ні. це свідчить про те, що сьогоднішня влада так просто не хоче здаватися, бо їй є що втрачати - мільйони, мільярди, які вони так просто відмивають.
не можна казати, що євромайдан нічого не зробив. він став поштовхом, до створення громадянського суспільства - суспільства, де громадяни хочуть контролювати обрану ними владу, хочуть мати вплив на державотворення, щоб обрані ними керівники відповідали перед народом; суспільство, де громадяни знають свої права - стільки законів я давно не читала. адвокати безкоштовно консультують. кожен, хто хоч якось причетний до майдану читав про те, як поводитись, коли тебе хочуть затримати, коли тебе зупиняє ДАІ... правда не завжди це допомагає, бо влада працює по інших законах, ще не написаних :crazy:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Любов » 14 січня 2014, 16:29

Півтора місяці Євромайдану стали для країни логічним підсумком перехідних 22 років. Спалах небаченої енергії, неочікуваної мужності та гідності мільйонів показав світові нову Україну: європейську по своїй суті й нову за змістом.

Це вже не пострадянська країна, навіть якщо на її чолі досі лишаються абсолютно радянські керівники. Це країна, яка скидає із себе головний спадок свого колоніального минулого – страх.

Це справді постколоніальна революція для нації, яка лише в 20 столітті пережила декілька безпрецедентно руйнівних наступів.

Цими днями країна й світ спостерігали процес народження нової політичної нації, яка скидає спадок тоталітарного й колоніального минулого, яка визначилася нарешті з принциповими позиціями власного суспільного договору, продемонструвала прагнення нового покоління і заявку на нову політику.

І зміна влади – лише питання часу...
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення taranjka » 16 січня 2014, 13:09

прийняли бюджет на 2014 рік
Зображення
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей