Глобальні оголошення!

Як ви ставитеся до різних субкультур?

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Як ви ставитеся до різних субкультур?

Повідомлення Перлинка » 21 квітня 2011, 12:44

taranjka написав:є така субкультура - стрітейджери - не пють, не курять, сексом не займаються, переймаються екологією, про бездомних дбають, але рок слухають. чи ходять до церкви не знаю - бо це також вибір кожного.
а взагалі ти міркуєш набором стереотипів, з якими, як видно, не хочеш боротися. твоє право. не буду переконувати в іншому

от і добре що сексом не займаються,ці точно не розмножаться :lol: :lol: :lol:

якщо б я висловлювалась тут про те що десь чула чи читала,то можна було б сказати-стереотипи

а я говорю про те що бачила своїми очима.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Yummy mummy » 21 квітня 2011, 12:52

Ми тут майже всі про одне і теж говоримо,ніхто з нас нікуди не відносится, категорично ніхто не проти субкультурщиків..серед яких є як і розумні,цікаві,творчі люди,а так і не дуже-люди з низьким інтелектом,пусті,брудні та агресивні...
Більшість нажаль вживає наркотики та алкоголь,говорять трьох поверховим матом,все і всі їм по барабану..
А є які просто відносять себе до того чи іншого культу слухаючи якусь конкретну музику,носять відповідний одяг,просто катаются на байках і тащатся від цього ...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Перлинка » 21 квітня 2011, 13:05

Yummy mummy написав: категорично ніхто не проти субкультурщиків.

а що в твоєму розумінні категорично не проти?
Ти вважаєш вони мають право на існування та самовираження ,знаючи що більшість з них закінчує погано,при цьому також не хотіла б щоб твої діти колись з цим зіткнулись.

А те що це також чиїсь діти,які гинуть,байдуже?І якщо всі так будуть до того відноситись

моя хата з краю,лиш би мене не чіпали,то їх буде ставати все більше і більше

помітьте навіть в російських фільмах про школу та підлітків,обовязково вже має бути десь хоч один гот.

а скоро так буде в кожному класі,якщо вже так не є,і ці діти будуть спілкуватись з вашими дітьми

Цікаво як людство жило 20 ,50 ,100 років тому без самовираження таким способом?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 21 квітня 2011, 13:08

Перлинка, а ти знаєш що таке рок? яку музику ти до цього відносиш? те що слухають емо і готи також рок - різні його види і відгалуження. крім того, готи і емо не такі вже й нові течії. так в тернополі емо десь недавно зявилися, а взагалі десь в 80-х. а готи в Тернополі вже 10-15 років тому були - якраз самі віддані, які й досі не змінили своєжму стилю. є реалізовані, веселі і щасливі люди. хоча може для всіх вони так не виглядають - зовнішність оманлива.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 21 квітня 2011, 13:12

я б тільки була рада, щоб в кожному класі було по кілька представників якоїсь субкультури (крім скінів і гопів - вони агресивні) і шоб моя дитина слухала якийсь рок а не тупу попсу в виконанні силікону, чи взагалі якогось шансону.
по менше дивіться телевізор :)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sawwku » 21 квітня 2011, 13:16

в мене однокласник гот, одружився теж з готкою. мають нормальну дитину. нікого не вбили, не покалічили, та й самі начебто живі :?
в мене чоловік був затятим репером, навіть мазюкав по стінах, тепер нормальна звичайна людина
я сама була ким тільки не хочеш. і навіть якийсь період зі скінами. і ні про що не шкодую. було всяке, але нічиє здоров"я через мене не постраждало (крім власного). зате це була прекрасна школа для формування характеру, для того, щоб навчитися сміливо казати НІ тому, що тебе не влаштовує.
маю також багато знайомих, котрі теж через це пройшли. тепер навіть пива не п"ють. до наркотиків жодного разу не торкалися!!!

так що кожному своє. і ті, хто по 7 днів на тиждень бігав до церкви, мало не розбивав голову (так поклони бив), не є застраховані від алкоголізму і наркоманії.
якщо людині судилося скотитися на дно, то не варто в цьому винити лише субкультури!!!!
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Перлинка » 21 квітня 2011, 13:19

taranjka написав:Перлинка, а ти знаєш що таке рок? яку музику ти до цього відносиш? те що слухають емо і готи також рок - різні його види і відгалуження.

я знаю що таке рок,і написала що емоготи слухають мрачнякову музику,мрачняковий рок в тому числі,а не рок у повному розумінні цього слова ,бо він буває і сумний і веселий і агресивний
,і не треба чіплятись до моїх слів.
крім того, готи і емо не такі вже й нові течії. так в тернополі емо десь недавно зявилися, а взагалі десь в 80-х. а готи в Тернополі вже 10-15 років тому були - якраз самі віддані, які й досі не змінили своєжму стилю.

яка різниця?це лиш хронологія,яка суті абсолютно не міняє.
є реалізовані, веселі і щасливі люди. хоча може для всіх вони так не виглядають - зовнішність оманлива.

я ж не спорю шо є,але більшість які?
Напевно бувають і повії ,які щасливо заміж виходять
або ректири ,що поставали депутатами та олігархами,але скільки з них свого часу перевелось.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marta » 21 квітня 2011, 15:02

Перлинка написав:най ваші діти дружать з готами,я для своїх шукатиму інше середовище.

Перлиночка, знаєш, як буває, те, чого категорично неприємлиш- таки входить в твоє життя для того, щоб розширити твій кругозір і стати менш категоричною в любих питаннях. Ти не можеш зі 100% гарантією захистити дітей від цього, просто не можеш. Варто з дітьми дружити, налагоджувати добрі стосунки, на довірі, приймати вибір дітей з повагою, тоді і до тебе будуть прислухатися. (це я не до тебе особисто, а й до себе на майбутнє)..
Бо в любому середовищі дитина як захоче, то знайде т е, що їй потрібно, а от чи будеш знати про це ти- то вже не факт....(
Я забороняти самовиражатися не буду, забороняти пити чи курити не буду, я просто буду пояснювати, чим це чревато. І от знаєш, знаю просто багато знайомих. Одним батьки все забороняли "таке", сильно сварили, міняли середовище, т.д., то все одно ті діти, як виростають і стають незалежними від мами, пускаються у всі тяжкі, щоб ото надолужити, а в старшому віці набагато легше спитися і важче зупинитися.
А от ті, в кого батьки лояльніше ставились, звичайно, не попускаючи дійсно, щоб дитина в школу не ходила чи постійно п"яна валялась, а просто дозволяли трошки більше, за запах сигарет не били, залишали більше простору для самовираження, ті те пережили, коли було потрібно, а з 20 років приблизно чи далі стали на "праведний шлях", відмовились від алгоголю та сигарет, просто вони це вже пройшли, зрозуміли, і більше це їх "не пре").
Так що я буду так робити, як мої батьки.
Старатись бути друзями з дітьми, розуміти їх і їхній світогляд, зі свого боку просто пояснювати, чим це може закінчитись, але давати вибір.
Marta Офлайн

Повідомлення Yummy mummy » 21 квітня 2011, 23:03

Перлинка написав:по перше я тобі задала питання,чекаю на нього відповідь.

на це?
Перлинка написав:дивно,скажи де ти живеш і де той базар з такою страшною статистикою.шоб я знала куди не можна ходити?

Та в Тернополі я живу ;-) , і говорю за наш базар,автовокзал,або ще краще вокзал,де часом просто страшно ходити...Особливо зараз ,коли на базарі немає як пройти(бо всі закупляются перед Великим Святом),можна відчути ту "доброзичливість"людей, почути "цензурщину"від якої в"януть вуха, ще й штурхана получити(навіть коли ти з дитиною на руках)....І це все адекватні люди,які й поняття немають про якісь там субкультури...
Звідки стільки такої злості та агресивності один до одного...
Так вот я приводила приклад за той Кемден маркет,де кожен другий неформал,але там все мирно,спокійно,дружелюбно..Я там цілий день провела,отримала море задоволення(без грибочків :P ),навіть додому не хотілося їхати..Чого нажаль не можу сказати за наш базар,де неформалами і не чути...
Так шо все дуже індивідуально і залежить тільки від самих людей...

Чи це?
Перлинка написав:а що в твоєму розумінні категорично не проти?
Ти вважаєш вони мають право на існування та самовираження ,знаючи що більшість з них закінчує погано,при цьому також не хотіла б щоб твої діти колись з цим зіткнулись.

Не маю нічого проти субкультурщиків
Yummy mummy написав:які просто відносять себе до того чи іншого культу слухаючи якусь конкретну музику,носять відповідний одяг,просто катаются на байках і тащатся від цього

Але як вже писала не признаю гопніків і скінів.
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Перлинка » 22 квітня 2011, 09:27

Marta написав:Перлиночка, знаєш, як буває, те, чого категорично неприємлиш- таки входить в твоє життя для того, щоб розширити твій кругозір і стати менш категоричною в любих питаннях.

навіщо ?ти вважаєш це ступенем еволюції?потрібно розрізняти осуд чи переслідування від невизнання.Я про це вже писала, і прекрасно розумію що -це живі люди такі ж як ви та я які можуть бути добрими та люблячими щирими та вразливими ,але ступили на хибний шлях,який веде до загибелі а не до спасіння та вічного житття.
З твоїх слів мені треба розширити кругозір і спокійно дивитись як поряд зі мною люди йдуть в пекло,тому що це їх особистий вибір ?

Ти не можеш зі 100% гарантією захистити дітей від цього, просто не можеш.

я не можу,але може Господь,на якого я маю надію.

Варто з дітьми дружити, налагоджувати добрі стосунки, на довірі,

100 %,хіба я десь колись писала протилежне?
приймати вибір дітей з повагою, тоді і до тебе будуть прислухатися. (це я не до тебе особисто, а й до себе на майбутнє)..

навіть якщо дитина обирає наркотики,схильність до суїциду та служіння темним силам?

Бо в любому середовищі дитина як захоче, то знайде т е, що їй потрібно, а от чи будеш знати про це ти- то вже не факт....(

треба зробити все для того,аби не захотіла
а якщо ти зазделегідь не вбачаєш в субкультурах зла та небезпеки,то й відповідно не будеш насторожі,бо готова прийняти цей вибір
що й підтверджує нижче написане

Я забороняти самовиражатися не буду, забороняти пити чи курити не буду, я просто буду пояснювати, чим це чревато.

коли до чи після?
я прекрасно розумію що ти маєш на увазі що запретный плод сладок.так і в Біблії написано,що все нам можна,але не все на користь,але не зрозуміла з чого ти зробила протилежні висновки про мене,я ніби своїми планами методів виховання в підлітковому віці не ділилась?
я лиш писала що не хочу щоб діти ступали на такий шлях,і якщо треба буде то й мінятиму середовище і взагалі робитиму все від мене можливе аби дитина знала що то зло ,але ні в якому разі не пускатиму насамотік і не спостерігатиму осторонь бо поважаю вибір.
Як ви думаєте почувається мати в якої дитина померла від наркотиків ?
Я думаю,що до скону картає себе за те що не захистила,не вберегла,не застерегла,щось упустила,не передбачила.
А може свого часу також з повагою віднеслась до вибору .
І от знаєш, знаю просто багато знайомих. Одним батьки все забороняли "таке", сильно сварили, міняли середовище, т.д., то все одно ті діти, як виростають і стають незалежними від мами, пускаються у всі тяжкі, щоб ото надолужити,

а я знаю ,що там де діти ростуть і виховуються в любові і в щирій любові до Бога ,дітям навіть в голову не приходить вступати в субкультури.але коли сімя насправді благополучна ,а не вдавано.
а в старшому віці набагато легше спитися і важче зупинитися.

ну тут ти шось заговорилась :shock: :omg:

А от ті, в кого батьки лояльніше ставились, звичайно, не попускаючи дійсно, щоб дитина в школу не ходила чи постійно п"яна валялась, а просто дозволяли трошки більше, за запах сигарет не били, залишали більше простору для самовираження, ті те пережили, коли було потрібно, а з 20 років приблизно чи далі стали на "праведний шлях", відмовились від алгоголю та сигарет, просто вони це вже пройшли, зрозуміли, і більше це їх "не пре").

а якщо таки не хоче ходити в школу чи постійно пяною валяється ,що робити?
або побриє соб череп як та готка чи наробить дірок на обличчі в решето?
не у всіх же одинаковий спосіб самовираження?
ти впевнена що втигнеш проконтролювати ,щоб не зайшло за межі тобою допустимі?

я не вважаю субкультури способами самовираження
люди приходять в цей світ чистими та світлими ,природнім самовираженням є те як вони виражаються в ранньому дитинстві,а вся оця чорнота,то вже набуте:бунт,якісь внутрішні переживання з якими дитина не справляється,вплив поганих авторитетів і.т.д.

Старатись бути друзями з дітьми, розуміти їх і їхній світогляд, зі свого боку просто пояснювати, чим це може закінчитись, але давати вибір.

а я вважаю що треба всіма силами старатись недопустити,щоб питання вибору постало.
І починати треба від тепер.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей