Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення nadusha » 22 грудня 2013, 20:18

Отака розповідь учасника майдану. Зачепило, бо багато в чому згодна з автором...

Слава Україні!! Шановні, потратьте, будь ласка, пару хвилин та почитайте. Може щось нове дізнаєтесь, може зрозумієте. Річ у тім, що вчора я з жінкою повернулися з Києва, з євромайдану. Були ми там 3 дні і намагалися за той час максимально зрозуміти картину, що там відбувається.
Одразу напишу коротко про себе, щоб у Вас не виникало якихось непорозумінь: я родом з Тернополя, живу зараз поруч Івано-Франківська. Мені 24 роки. Я, як уже розумію, таки патріот України і аж самому страшно, як переживаю усі події, які зачепили моє серце ще з 21 листопада.

Я проти влади, проти опозиції, я за СТРАТУ тої Юльки, бо через неї зараз виникає маса непотрібних питань. Вибачте за радикалізм щодо неї, але потім поясню чому.
Отже майдан: я схиляю голову перед тими людьми, простими людьми, які там зараз стоять-сидять-ходять. Шановні, це важко. Спати треба на підлозі і, власне в мене, на 3-й день уже поперек відказував... я не уявляю, як там можуть стояти старші люди. А коли ти підійдеш, привітаєшся і попросишся погрітися до вогню - то ти там як брат... це не передати... Слава українцям!!

| +
Їсти-пити усього більше ніж достатньо: чай, інколи 3в1 кава, борщ, суп, каша, картопля, канапки. ЛИМОНИ, ВЕРШКИ, ТУШОНКА!!! Я вам пишу серйозно - у мене були такі періоди в житті, що я не мав коштів так харчуватися. У перший день ми як тільки приїхали о 6-й ранку - т до 10-ї ранку усе обходили-обдивились поверхнево, та й уже думали щось помагати - як покликання саме знайшло нас: до нас підійшла дівчина і попросила записатися в волонтери на кухні. Ми погодились.
"Пекельна" кухня. В перший момент, коли я туди ввійшов - я жахнувся: робота просто КИПИТЬ!! Мені стало лячно, що я просто не зможу вклинитись в процес. Та організація, шановні, організація на найвищому рівні!! Нам продезинфікували руки, дали резинові рукавички, бахіл на голову, фартух - тобто санітарія просто на найвищому рівні. Це при тому, що майже постійно між столами ходять прибиральниці і усе миють-прибирають, а з 13.00-14.00 генеральне прибирання. Поступово освоївшись, вивчивши свої обов"язки і де що знаходиться, я відчув себе частиною того процесу... яке це задоволення... а яке ще задоволення допомагати новеньким волонтерам і бачити той же страх в їх очах )) та не передасиш людині того зразу, що за пів години та людина вже тут буде усе знати і усе добре робити.
Усе те добре... та пишу тепер свої негативні спостереження: у мене один з обов"язків був взяти ящик лемонів, занести на мийку, вимити та принести до столів... шановні, бували такі рази, що за одні ходку туди-назад місцеві робітниці (робітниці профспілки, в приміщенні якої розташовується "пекельна" кухня), "позичали" у мене до півящика. Я спочатку не розумів що до чого, та за годину уже дойшло - крадуть на місці... і що прикро, крадуть ще й самі волонтери, виносять в кишенях... питання нащо? Я не розумію. 1-2 лимона взяти дитині додому - будь ласка, підійти попросити - то хоч ящик віддали б. Нащо красти? Скільки і чого крадеться з продуктів - я написати не можу, та про факт знаю НАПЕВНЕ.
Опозиція... отут можу писати чимало.. та напишу так, як я усе бачу: на МОЮ думку, саме опозиція винна у тому, що #євромайдан досі не добився нічого. Саме нічого, тому що вчорашне оголошення невинності людей - це ще навіть не повернення на 0-ву точку, бо ж "беркут" ще не наказаний. 1-го грудня український народ піднявся і був готовий на рішучі дії!! Ми маємо усвідомлювати, що саме опозиція "обуздала" народний гнів і розпорошила його на непотрібні марші та крики + танцульки. Це позор - та людей можна зрозуміти, а от опозиції цього прощати не варто. Моя думка така, що опозиціонери - це маріонетки тих, хто керує владою. Люди, розплющте очі:
- З Кличка президент, що з мене художник, ну будьмо реалістами. Звідки у нього гроші на "кампанію"?? А його визов Януковичу на ринг?? Що це таке? Це показує рівень... і політичний, і той самий депломатичний, і стратегічний.
- Яценюк... та нехай уже, писатиму усе, не боятимусь: я працював у 2009 році, коли були вибори, на фірмі "Інтеграл" у м.Тернополі. Нам тоді пів року зарплати не платили, лиш по 200грн на міс. щоб ми з голоду не поздихали. Пояснювали, що грошей нема! А приїхав Яценюк у Тернопіль - то знаємо напевне, з нашої фірми йому передали кейси з 2-2,5 млн. грн. Вибачте мене, та це правда. Яценюк тоді пролетів, а фірму тоді чуть не вламали, бо санстанції, пожарні та різні інспектори зачастили ого... Тож Яценюк, думаю, грошей теж не має.
- Тягнибок... після того, що читав про протираковий препарат "україн", чи то правда чи ні, плюс він зараз разом з Кличком та Яценюком... думаю, це той же пройдисвіт, котрий тільки гучні слова кричати вміє. Люди скжуть, що він патріот, навіть радикал трохи - та, шановні, який документ толковий він підписав? Що він зробив? Нічого. Розумійте, нічого. Та й хто його фінансує - це велика загадка.
Напишу більше про опозицію: опозиціонерів студенти на трибуни свого часу не впустили. Що з студентами потім сталось? Ви скажете, що це НЕ МОЖЕ БУТИ ЗА ЗАМОВЛЕННЯМ ОПОЗИЦІЇ. А ви мені скажіть: а чи справді це ОПОЗИЦІЯ? А чи не штучно створений вид опозиції? Хто їх фінансує???
Ідемо далі: 2 банери Юльки на йолці, які закривають мало не половину її - ЩО ЦЕ??? Хіба люди за неї стоять? Та вона свого часу, ще у 1990-х роках такі махінації робила. ЛЮДИ, відкрийте очі, вас дурять! А опозиція не дасть зняти ті банери, бо вже одні хлопці хотіли - то їм сказали, що НОГИ ПЕРЕЛАМАЮТЬ! Отаке то. Отака то опозиція. Хочете знати більше? Добре. Маленькі речі пояснюють великі: 18 грудня, година десь 17.00-18.00, по майдані починають бігати волонтери і кричати "усі хлопці на барикади!!" У мене кров до голови і зразу адреналін. Ідемо до найближчих барикад, готуємось до бою, ще страшніше - бо ж не видно ніякої загрози!! Ніяких беркутів, нічого. А потім бачимо, що це ЦАРІ БАТЮШКИ ОПОЗИЦІОНЕРИ прибули, а ми, смерди, слуги, мали виструнчитися і показати ВОЛОДАРЯМ, як тут рабство службу служить!! Та ми хіба для них там стоїмо??!!!!
Чорт забирай, та їх перших треба "на вила" брати!!! За те, що вони зробили,, що вони гнів людський так законсервували та запечатали. Робіть висновки самі. Я знаю, що я маю далі робити - і ви собі намітьте. Сили, які виб"ють з євромайдану опозицію, уже є. Усе уже сформовано. Я це знаю напевне. Тож настав час тепер людям зрозуміти усю ситуацію.
Порошенко... переглянувши копицю відео про нього, проаналізувавши його дію, склавши докупи подію на Банковій та ще дещо з Корчинським та молодими патріотами, яких використали, я думаю таке: провокація на Банківській була спланована Владою. Порошенко від влади зв"язався з Корчинським, бо ж той має зв"язок з молодими патріотами+радикалами і запропонував Корчинському зробити хорошу справу. Там ще Дзіндзо замішаний та підставлений, а може і ні, бо ж трактор - то він підганяв. Суть в тому, що Порошенко зробив підставу, а сам вкінці вийшов таким ЗАХИСНИКОМ. Це треба розуміти і припускати.
Кияни. Шановні, це настільки різні люди. Там живуть люди з різними поглядами. І, можливо, у них не така патріотичність - та я знаю одне, і знаю це добре, бо спілкувався з місцевими і знайомі там живуть - то вони не збрешуть: кияни - це хороші люди. Як тільки ЩОСЬ почнеться - вони одразу, моментально збираються і підуть з народом. Я був надзвичайно здивований цим - тому як у них, здається, рішучості греблю гати. Там люди дії. Слава киянам!
Напишу і таке: на третій день я сидів біля вогню і мало не плакав. Як мені жалко людей, котрі тут стоять. Котрі не усвідомлюють, що опозиція тут і піариться, і владі допомагає, і від неї буде бариші мати, і сама в дамках, бо ж люди уже Кличка в президенти тягнуть... а як підійшов старий дідо, я не знаю з якого він району та й каже:

"Синки, давайте вставайте і ідемо! Я перший на кулі піду, я перший на кулемети ляжу, ви тільки за мною ідіть. Я уже своє віджив, я воював за німців і тепер мені не страшно, я вас закрию від куль, вставайте..." я сидів і плакав - бо ж старші люди вірять у цей майдан. Вони останнє віддають туди. Ці су... беруть ту банку тушонки і навіть крадуть її - та вони не розуміють, що це бабця з села передала, що вона усю зиму буде животіти на картоплі, якщо і та ще є. Ті опозиціонери там не розуміють, що це кров людська остання. Що люди життя ладні віддати - а для них то ігра!! Та їх повбивати мало!!! Та вони втоптують там в асфальт усе найщиріше, найпатріотичніше, останнє!!!!!
І я сидів та плакав... та як згадався мені марш січових стрільців... Боже, як серце болить за людей. Вони вірять! Ми не маємо права зламати ту віру, розумієте, не маємо просто права. Це я повинен захистити того діда від тої низької пенсії, від ВЛАДИ! Від бідності, в якій він живе!!! Та ви усвідомлюєте, що ми живемо зараз у рабстві!!
Потрібна зброя! Потрібні КОЗАКИ! Потрібна СИЛА народу!! Пора закінчувати ті концерти на Євромайдані - треба оправдати віру наших батьків та дідів! Слава Україні!!!!

Олександр Макар

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення TYulia » 22 грудня 2013, 23:37

щось Україні ніяк не везе з владою. А зараз, то взагалі не зрозуміло кому можна вірити...
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення nadusha » 23 грудня 2013, 16:05

Ще стаття Ірени Карпи з ВК

Кілька днів тому, коли лише починалися ці масові екскурсії "бюджетників" на Антимайдан, мені подзвонив знайомий і розповів, як особисто переконав двох приятелів із Сімферополя вийти з автобусу й нікуди не їхати. Пообіцяли тим двом працівникам ковбасного цеху заманливу перспективу: "Мачіть бандеравцев". Знайомий просто пояснив їм, що "бандеравцев" у фашистських одностроях вони тут не знайдуть, а от працювати м’ясом для Режиму будуть – та ще й таким, яке за потреби владні провокації запросто пустять на ковбасу.

Бюджет для бюджетників на вихідні вилився народу України в круглу суму – 60 млн гривень. Це ви вже чули. А от те, що Генпрокуратура в себе на сайті офіційно визнала Антимайдан - Антимайданом, не може не смішити. Ага, прямо так і написали: "Ведучого Антимайдану було жорстоко побито". (Посилання, на жаль, нема – сторінку свіжовидалено).

Хтось із нас, майданівців, запустив був чудову ініціативу: писати на плакатах "Ласкаво Просимо" і "Давайте поговорим", звертаючись до людей, котрих за гроші чи через погрози звільнити з роботи, привезли сюди. Мовляв, у вас тут ложка кашки і стакан горілки (і хто вас звинуватить, якщо то єдиний спосіб грітися?), а у нас організований обігрів, медична допомога, чай і смаколики. Переходьте на світлу сторону, ми всі українці, а не жлободром безрідний.

Можна було просто ходити цими днями Майданом і робити дуже зворушливі замальовки. Ось іде дідусь зі старим армійським наплічником і каскою на лікті, ось бабуся, що півгодини тому вибирала в магазині найсмачніші, найдорожчі цукерки, роздає їх людям, ось двоє пенсіонерів, вдягнені саме так, як можна в цій країні вдягнутися на пенсію, дістають з гаманців акуратно складені пачечки – гривенька до гривеньки (це ж скільки треба було відкладати?..) і опускають у прозору скриньку кожен десь по тисячі, так що моїй подрузі стає ніяково за її сотню.

Ну і останньою драматичною краплею моєї дійсності став вчинок двох пенсіонерів-інвалідів з Івано-Франківська, що віддали геть усі свої збереження на Майдан. Щоби врятувати Україну. Ну і ким я буду, якщо їх підведу?..

| +
Думаю, це питання задає собі кожен із нас. І кожному з нас задають питання: "Що буде далі?". Чи "Що робити?"

Після неділі часто від знайомих і журналістів чую скарги про дещо змінену енергетику Майдану. Мовляв, купа бомжів (Андрухович в колонці cтверджує, що певна порція тих бомжів має звання не нижче майора), купа агресивних гопників, народ втомлений, злий, все пахне деморалізацією.

Мені й самій кілька разів довелося пояснювати сімнадцятирічним "охоронцям", що я не олень, а співачка, аби пустили до сцени, на що вони кричали, що не зобов’язані знати кожну співачку в лице. Не можу не погодитися. Але тон варто було б вибрати дещо інший. Ну і не посилати нас із журналісткою "Громадського ТВ" в відомий бік, коли вона намагалася зазняти коломийки на тлі барикад.

"Вот ви наснімаєтє, а патом правакациї!" - кричав самореалізований молодик, хоча так і не зміг пояснити, як пов’язані між собою відеозйомка і провокації.

Дехто каже, що то ми перестаралися з запрошеннями, і ті, хто раніше стверджував, що не підуть на страйк, бо вони "страну кормят" таки вирішили залишитися й покормитися на Майдані. Вдягаються в прапори, клеять наклейки, беруть бейджі волонтерів, але поводяться так само, як і поводилися "на районє".

І що це провокація, і що заслані козачки покликані псувати дух Майдану. І що такої кількості бомжів в одному місці вже давно не було. І що треба бодай якийсь фейс-контроль запровадити, дивитися в очі цим людям зі словами "Слава Україні" і просити процитувати бодай щось із Шевченка.

Веселий, романтичний спосіб, на жаль, не дуже загальний, бо може комусь просто в школі Шевченка не донесли, а людина прагне євро-інкарнації все одно. Але ротація Майдану потрібна, бо люди нудяться і втомлюються. Треба, щоби приїздили нові, а "старі" хоч трохи відпочивали вдома, а потім мінялися. Так ми зможемо вистояти довше.

Для "відсіювання" підісланих козачків, агресивних п’яниць і провокаторів ефективною є внутрішня добровільна (але добре організована) поліція. Карма Поліс, якщо хочете.

Ну і музика – це добре, але людям варто би ще й руки чимось зайняти, щоби цікавіше було на Майдані перебувати. Художники-прикладники, агов сюди! Давайте проводити ваші улюблені майстер-класи з виготовлення іграшок, приміром. Мій особистий герой – тернопільський будівельник Юрко Яцьків з його розмальованими в стилі наївного мистецтва касками. Каже, згодом продасть їх на аукціоні, а гроші віддасть на потреби майдану.

Що ж робити поза майданом?

Взагалі добре було би, як радила вже в інтерв’ю Саша Кольцова, відловлювати по 5 бабусь і пояснювати їм просту, як два плюс два, арифметику. Якщо вже "абстракції" про громадянські свободи їх не зворушують, зачіпати треба загальнолюдське - гроші.

Приміром, десь так: "Розумієте, в Україні теж видобувається газ. І продається дуже дешево – по 53 долари за тисячу кубів. Половина того, що купує Нафтобаз, продається підприємствам за 410 доларів за тисячу кубів. Увага запитання: в чию кишеню йдуть ці "два процента"? Відповідь: у сімейну. Тільки не вашої сім’ї, з усіма дітьми, що загрузли в непідйомній іпотеці, і не внуками, котрим не завжди видається купити добротне зимове взуття, а в кишені родини "хазяйствєнного мущіни" - Баті Віті.

Вчора на пошті на Оболоні довелося мені постояти в черзі. Подзвонила подруга, котрій я голосно розповідала, яку саме ялинку на Майдані ми будемо прикрашати до Святого Миколая. Вже й не знаю, що я такого драстичного сказала, але за спиною в мене почався жвавий полілог. Початок я пропустила, але кінцівку почула добре.

Дядько: "І што ви тоже, может, хатітє в Єврасаюз?"

Тітка: "Я?! Да я што – сумашедшая?!"

Дядько, видихаючи: "А то я думаю… Ну правільно тогда!"

Тітка: "Нєт, я канєшно хочу жить, как оні, но для етого же надо ТУТ ШОТО ДЄЛАТЬ, а нє разводіть, как еті с Майдана, кабалу по самиє уши!"

Була б я геть неполіткоректна, то мала би сказати: "А ви й не зможете в Євросоюз піти. У вас дупа не пролізе!" Але нащо мені ще більше ображати так уже ображеного "етімі, с Майдана" споживача?

Люди в черзі вкрай знервовані, сплата комунальних до двадцятого – задача серйозніша за будь-які розмови про те, що образили їх трохи інші дядьки, того мене з черги випихають, і я розумію, що в такому кількісному співвідношенні (мене – одна штука, людей в черзі – тридцять), переконувати жителів Оболоні в тому, що "еті с Майдана" там стоять не так за Європу, як за себе і за них, буде вкрай важко.

Особливо, коли жіночки переходять на верескливі істерики. Отже, треба нам із себе ще й буддійських монахів кувати, окрім вуличних психологів… Радує одне – притомні люди все-таки є, й у всі часи саме вони міняли історію.

Притомні люди зараз розуміють, що результат – зміна системи, перезавантаження суспільства - не може прийти ні за одну ніч, ні за три тижні. Це довготривалий процес, який не терпить опускання рук, ниття й розчарування. Притомні люди розуміють, що це боротьба ситуативна, і винаходи приходять як рішення конкретних проблем.

Як ота ідея Лещенка про пікетування приватних осель членів Режимного зоопарку. Це ж такий веселий флеш-моб: понаписувати плакатів із роз’ясненням англійською чи німецькою, в чому звинувачується ця людина, і стояти під її вікнами де-небудь в Лондоні чи в Відні. Хай добропорядні сусіди цих любителів Росії, що дивним чином живуть і вчать своїх дітей у Європі, трохи понервують.

Притомні люди усвідомлюють, що боротьба не обмежується територіальним Майданом, котрий може розійтися через владний тиск чи погодні умови, хоча до останнього, не зважаючи на втому, стоятиме.

Притомні люди, пройшовши майстер-клас із самоорганізації, повернувшись додому, будуть створювати громадянські активи, рухи, справжні, а не бутафорські совєцькі профспілки, котрі насправді захищатимуть людей, що вирішили по страйкувати чи не діяти згідно рішення уряду, якщо те рішення не захищає інтереси громади.

Притомні люди розуміють, що слід стояти один за одного у повсякденному житті так, як стояли на Майдані. І що силове захоплення влади Майданом, якщо воно не було реалізоване під час перших, масових віче, щоби не пролилася невинна кров, явно не може реалізуватися зараз, коли всі втомлені. Діяти треба хитріше, заходити до ворога з тилу. Диверсії, тролінги, флеш-моби, партизанська боротьба.

Про способи громадянського спротиву невтомно раджу читати дві книги – "Як вижити в країні поліцейської демократії" та "Від диктатури до демократії". Дещо полярні, але на будь-який смак.

Що б ми не робили, користуючись рецептами з цих книг – головне не попастися їм.

Підключаймо творче бачення – кожен з нас може вигадувати способи тролінгу влади, навіть якщо вони маленькі й, на перший погляд, не надто дієві. Особисто я почала з коломийок – сміх розслабляє, прибирає страх і сприяє гуртуванню. Влада повинна знати, що для нас вона просто карикатурна. Роздруківка й розклейка фотожаб зі справжньою інфою, доступною для широкого споживача (котрому рідко доступні незалежні медіа) – ще один дієвий, хоч і малий тролінг.

"Головна наша задача — каже моя дніпропетровська подруга Віка Наріжна, - не дати владі забути про нашу присутність, не дати відволіктися від нашого дихання в потилицю. І виконувати цю задачу можна стоянням на Майдані, а можна — щоденним десятком дзвінків чи листів в одні й ті самі установи з тими ж непримиренними скаргами. Головне: щоб ця влада чула і бачила свого розлюченого виборця, аж поки в неї нерви нарешті не здадуть. щоб кусок чорної ікри в горло не ліз і золотий унітаз у дупу тиснув".

І ще: притомні люди не верещать, що "нада шота дєлать", але власне "шота дєлают". Тут і тепер. Бо на відміну від тлустої тітки, радої вгріти мене по голові сумкою з ковбасою лише за те, що я говорю українською, ті двоє стареньких інвалідів не хочуть "жить, как в Європє".

Вони хочуть, аби в нормальному, цивілізованому світі жили всі наступні покоління українців.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 26 грудня 2013, 13:16

Євромайдан може дати лідерів нової хвилі

В України є потенціал мати сильне громадянське суспільство. Євромайдан може допомогти українцям змінити заскорузлі політичні еліти, прогнозують експерти.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 28 грудня 2013, 16:49

Учасники Євромайдану записали новорічне звернення до президента України Віктора Януковича. Відео вийде 31 грудня о 23:55. На ньому активісти акції протесту в центрі Києва мають намір звернутися до глави держави. Тема звернення поки невідома.
Більше читайте тут:
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 30 грудня 2013, 10:51

Якщо Бог хоче покарати людей, то відбирає в них розум. Де ж тут європейські ціності,звичайне хуліганство, якщо не сказати гірше. :bad:
Хто там казав ,що якщо до вас прийдуть додому??? То це тепер теж від амністію? Чи якби вам поломали паркан, то теж, можна не звертати увагу.
М-да. Не має чим народ на майдані втримати, то займають людей всякою :bad:
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення taranjka » 30 грудня 2013, 13:37

жесть. бідного кегебіста на краденій державній землі в маєтку побудованому на крадені гроші і взяли налякали. паркан зламали. вандалізм! а ще його пописали!
а ще паркан міністра, який дав наказ на побиття людей пописали!!! жах. купа нелюдів. нападають на бідних мільярдерчиків
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Marichka » 30 грудня 2013, 13:40

Радмила,читай все і таке теж

А то так жаль зламаного паркану стало...Люди поламані-то нічого?!
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Sms » 30 грудня 2013, 14:58

Marichka написав:Люди поламані-то нічого?!

так а нафіг було лізти... ти б не захищалася, якби до тебе в квартиру ломали двері...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Sms » 30 грудня 2013, 15:28

А ще мене добили деякі наші політичні "деятели"

В час скрути це першочергові питання чи як? Поясніть мені?

Найбільше вбило оце :

Краще б садочки профінансували, щоб у деяких криши полагодили, чи дороги нарешті зробили людські... Та ні, в нас в час скрути народ вимагає видовища! "Бал во время чумы" :dash:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість