Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Lenysa » 12 грудня 2013, 14:56

це не просто АЗАЦ це повна Ж..... вибачте не могла стримати емоцій, самі не знають чого там мерзнуть. :dash: :dash: :dash: :dash:
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення taranjka » 12 грудня 2013, 14:59

200 грн
там на вихідні хочуть 200 000 навезти
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Lenysa » 12 грудня 2013, 15:15

taranjka написав:200 грн
там на вихідні хочуть 200 000 навезти

от таких, як на відео? для чого виставляти себе такими телепнями, все одно всі знають(про владу)
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення taranjka » 12 грудня 2013, 15:17

багатьом погрожують звільненням з роботи. + з різних заводів провладних.
в збаражі так освітян хотіли везти, але вони "відбилися", хоч теж багатьом погрожували звільненням
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 12 грудня 2013, 15:34

Lenysa написав:все одно всі знають(про владу)

От неправда! Не всі знають і багато вірять в те, що це Євромайдан куплений. Ви російські новини хоч якісь дивилися? Можна посивіти від того маразму, що там розказують, але люди вірять. В якійсь передачі чи новинах розказували, що Євромайдан - це зібрання виключно західних українців, які сидять без роботи і їм просто нема чим зайнятись.
Ще чула, що на сході України з самого початку Євромайдану заблокували багато каналів, що висвітлюють більш-менш об"єктивно. От і дивляться люди Інтер, РТР і т.д. А інтернет не у всіх є, і не всі, хто його має, використовує його, щоб дізнатись якесь інфо.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Sms » 12 грудня 2013, 16:44

Те що на сходi заблокували канали-така ж правда,як I купленiсть майдану.Люди,не вигадуйте дурниць.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Lenysa » 12 грудня 2013, 16:54

От неправда! Не всі знають і багато вірять в те, що це Євромайдан куплений
та то не потрібно багато говорити варто лиш подивитись відео і все стає на свої місця., А на рахунок підкуплення, нормальна людина ніколи в це не повірить , бо мільйони людей не підкупиш, а от стільки скільки на анти майдані зібралось , цілком реально, вони ж самі не знають , що тут відбувається
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Lenysa » 12 грудня 2013, 16:58

а до каналів можу додати, у мене наприклад в кухні не показує 24 канал, а в кімнаті вже показує
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення taranjka » 12 грудня 2013, 17:25

по той бік барикад, що беркут пише про майдан
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

цілий день не виходить з голови те, що можна вважати дії влади ще дуже м'якими "А в нас лише пару чоловiк попали пiд кийки...
Можете вважати мене цинiчною, але я дивуюсь, чому влада досих пiр не застосувала радикальних дiй до майдану в Киевi. В державi мае бути порядок. А в нас, як завжди, бардак..."
розумію, що можна бути проти ЄС, не згідна, але вважаю нормальним, що хтось хоче бути в МС. також розумію, що можна не вірити всім політикам і тому не підтримувати майдан. але говорити про те, що тих, хто іншої думки треба розганяти ще жорстокіше, ніж побиття лежачих кийками :scare: а потім жалітися, що от погані, хотіли току закрити на базарі.
:bad: :bad:
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення denamama » 12 грудня 2013, 18:04

taranjka написав:
розумію, що можна бути проти ЄС, не згідна, але вважаю нормальним, що хтось хоче бути в МС. також розумію, що можна не вірити всім політикам і тому не підтримувати майдан. але говорити про те, що тих, хто іншої думки треба розганяти ще жорстокіше, ніж побиття лежачих кийками :scare: а потім жалітися, що от погані, хотіли току закрити на базарі.
:bad: :bad:

Мирна демонстрацiя повинна бути мирною. А блокування вулиць, органiв державноi влади, постiйне мiнування автовокзалiв i аеропорту -- це вже занадто.
Я проти вступу в ЕС i МС, бо вважаю, що тi грошi, якi повиннi були б бути компенсацiею, не дойдуть до народу i не пiдуть на благо держави. Цi грошi влада i тi хто ii поставив розiпхають собi по кишенях...
i я вже нiчому не вiрю пiсля помаранчевоi революцii, в якiй активно брала участь...
Ще раз повторюсь, що можна було б бастувати, якби було на кого мiняти цю владу. А так -- не бачу змiсту.
Не люблю заочних дискусiй, тому вихожу з теми. Лишаюсь при своiй думцi.
denamama Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Два хлопаки

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей