Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Політичні новини України

Повідомлення Sms » 28 лютого 2014, 12:36

Semka написав:Sms а ваші знайомі мають подвійне громадянство?

Ні, вони громадяни України. Однак дивлячись на те, як майданівці нищать пам'ятники радянським воїнам, як відміняють закон про регіональну мову вони проти такої влади. Більшість кримчан, як не крути, росіяни за походженням. Це так історично склалось. І позбавляти їх зараз власних цінностей і нав'язувати ідеологію Західної України як мінімум неетично. Проти цього і бунтують. Ну не буде моя подруга, дід якої пройшов до самого Берліну в війну покладати квіти до пам'ятника Бандери. Як на мене це треба поважати. "В чужой монастырь со своим уставом не ходят".
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Політичні новини України

Повідомлення Dribchuk » 28 лютого 2014, 12:38

Sms написав:Були люди, які стояли за ідею. Однак таких використали як "пушечне м'ясо"...

це точно, я ще маю надію що людей не остаточно повалить те що зараз робиться, я знаю дуже багато близьких мені людей які були з 18 по 23 лютого на Майдані, вони зараз дуже сильно впали духом через все що відбувається. Ну не можна так топтатися по людських мріях і сподіваннях. Майдан "злили" і це факт. Зараз питання в тому чи дадуть люди злити себе остаточно чи ще будуть боротися.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 28 лютого 2014, 12:40

Dribchuk написав:
Перлинка написав:Хто за це все буде платити?

стільки скільки ми вже оплатили Янику і Пшонці то вже не убуде

Я питала хто буде і далі оплачувати майдан , якщо олігархам він вже не потрібний.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Політичні новини України

Повідомлення Sms » 28 лютого 2014, 12:44

Dribchuk написав:Майдан "злили" і це факт.

Це факт, який був ще відомий на початках. Про це ми так всі тут дружно сперічались. Проведіть паралелі: Помаранчева революція і Єврореволюція. Тоді і зараз опозиція не хотіла віддавати владу Янику. Тоді Яник пішов без бою. Поступився. Цього разу опозиція думала пройде так само. Однак Яник вцепився у "кормушку" зубами, тому опозиція мусила діяти більш радикально. Кінцева мета була - захоплення влади, а не "пакращення" життя українців. Зараз ще буде багато спекуляцій на "небесній сотні", однак як я вже писала раніше "ніяка ідея не коштує життя і крові наших співгромадян".
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення Semka » 28 лютого 2014, 12:45

Dribchuk написав:стільки скільки ми вже оплатили Янику і Пшонці то вже не убуде

буде ще більше((((( бо то було кілька людей, а зараз сотні тисяч((((( серед них значна частина таких - що везуть з майдану додому собі, те що сусідка передала на майдан(((((
Порахувати тільки ту сумум яку не отримають ті хто отримували соц.допомогу. Хтось може прожити без тих грошей, а хтось за 3 тисячі ростив 4-х дітей, а тепер їх не матиме((((
ви чули які борги в Ураїни??? Хто це буде віддавати? Та ми з вами! Он Європа допоможе, підмінуть натомість оплату на що там вони вимагають, на електроенегрію здається
Semka Офлайн

Політичні новини України

Повідомлення Dribchuk » 28 лютого 2014, 12:53

Semka за гроші тих 2х можна нагодувати сотні тисяч. Ті що везуть з майдану собі шкарпетки то не ті самі що йшли в перших рядах. Я не знаю людей, які крадуть з майдану, а з моїх особисто знайомих, які допомагають майдану і серед них не тільки люди з Західної України, а й зі Східних областей та інших держав тим паче немає таких які б крали чи щось руйнували. Ви ж розумієте що під той шумок багато чого робиться зовсім не того що потрібно. В Україні не буде покращення ще ближчих 10 років то точно, з цим треба змиритися. Чи ви пропонуєте вернути Януковича? думаєте було краще? Проблема в тому що далі всі трясуться за свою попу "ой не дадуть соцвиплат, ой субсидію заберуть" , та я так само боюся, але подивіться на Грецію - вони ж карабкаються, а що робити, самі розрушили самі тепер будемо "розгрібати" :sad:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Політичні новини України

Повідомлення Sms » 28 лютого 2014, 12:54

Semka написав:Он Європа допоможе,

Умови МВФ до України за видачу кредиту в 16 млрд дол:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення Semka » 28 лютого 2014, 12:56

Sms написав:Однак дивлячись на те, як майданівці нищать пам'ятники радянським воїнам, як відміняють закон про регіональну мову вони проти такої влади.

Думаю що і в нас таких людей достатньо, та вони просто мавчать, бо демократія нажаль не змінилася, змінилися пріоритети демократичні, якщо так можна сказати. Якщо прийняли закон про демонтаж памятників, то можна було б і почекати, а не влаштовувати акти вандалізму, ну і нема чого людям із західної України валити памятники не в себе вдома. Думаю якби приїхали харківчани і скинули в нас памятник Шевченку, то ніхто б цього спокійно не сприйняв
Semka Офлайн

Політичні новини України

Повідомлення Sms » 28 лютого 2014, 13:00

Semka написав:Якщо прийняли закон про демонтаж памятників,

Згідна. Ми ж люди 21 сторіччя, а не мавпи. Чому не прийняти ухвалу місцевої влади і не демонтувати ті пам'ятники Леніну в законий спосіб. А так для мене це ніщо інше як вандалізм. Але ж ескалацію насилля треба чимось було провокувати, щоб запалити людей....
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 28 лютого 2014, 13:04

Semka за гроші тих 2х можна нагодувати сотні тисяч
хто тобі їх дасть, щоб когось годувати?
Востаннє редагувалось Перлинка в 28 лютого 2014, 13:05, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей