Глобальні оголошення!

Як ви ставитеся до різних субкультур?

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Як ви ставитеся до різних субкультур?

Повідомлення lore1ei » 21 квітня 2011, 10:18

Перлинко, ну от ти через це пройшла, то чому боїшся за дітей?

Я теж через це пройшла, була знайома і з хорошими, і не дуже хорошими людьми.
Не спилась, не зкурилась (я ніколи не пробувала ніяких наркотичних травок, сигарету останній раз взяла до рота для фотки десь в 2005 році), не поклоняюсь нікому поганому ;-)
До речі, батьки не контролювали жодного мого кроку.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Перлинка » 21 квітня 2011, 10:21

Ти знов за своїх гопів ?
спеціально для лорелей
і гопи зле!!!і неформали зле !!!
На рахунок символіки. Ну тут навіть християнство має її, і не зовсім християнські символи.
Якщо в це все глибоко вникнути, то можна багато чого нарити від чого будеш в шоці.

нарий ,будь ласка

На рахунок святіння пасок, яєць, то швидше слов'янські традиції, може люди цього і дотримуються.
А може не хочуть суперечити батькам.

ти знаєш моє відношення до цього колись було негативне,якось вже на цю тему спілкувались,а тепер швидше за все терпиме,дійсно щоб рідних не засмучувати,сама нічого святити не ходжу.
а питання я навела дівчатам,які в одній темі яйця святять(мабуть, вбачаючи в тому якийсь релігійний зміст),а в іншій кажуть шо субкультури-кльово і нічого поганого в тому нема

Перлинко, погодься, що дуже багато людей що відвідують церкву, не будучу неформалами, теж не є віруючими.
От по селах то як, а шо люди скажуть як не піду.
А от з моєї групи дівчата, що родом з сіл, спеціально чекали свят щоб явитись у церкву не для молитви, а щоб показати нові наряди.
Тут дуже багато підводних каменів.

погоджуюсь,але це не значить,що краще бути представником субкультури ніж несвідомим християнином(тим хто думає,що він християнин, лиш тому що в тому родився)

краще бути свідомим християнином!!!
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення lore1ei » 21 квітня 2011, 10:25

Перлинка, нарию потім, кину в пп, зараз обмеена з часом.

А для мене зле коли люди злі, і незалежно чи вони входять в субкультуру, чи ні.

До речі, є рокери що прославляють Бога.
Стиль музики християнський рок ;-)
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Перлинка » 21 квітня 2011, 10:28

lore1ei написав:Перлинко, ну от ти через це пройшла, то чому боїшся за дітей?

Я теж через це пройшла, була знайома і з хорошими, і не дуже хорошими людьми.
Не спилась, не зкурилась (я ніколи не пробувала ніяких наркотичних травок, сигарету останній раз взяла до рота для фотки десь в 2005 році), не поклоняюсь нікому поганому ;-)
До речі, батьки не контролювали жодного мого кроку.

нам з тобою просто пощастило,а раз на раз не приходиться
і тоді ще не було тих емоготів,які мене найбільше насторожують
а ще спостерігаю невтішну динаміку ,щ з кожним роком те все шириться і усугубляється
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 21 квітня 2011, 10:31

lore1ei написав:Перлинка, н
До речі, є рокери що прославляють Бога.
Стиль музики християнський рок ;-)

в курсі.славлять як вміють(це як з колядками )

вважаю,все що славить Бога -є добре

і рок музика не завжди агресивна,головне зміст
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 21 квітня 2011, 10:45

Перлинка, ти сама собі суперечиш - то рок музики 99% якийсь мрачняк, то вже не вся рок музика агресивна (чи це той 1%). якшо в фільмах кустуріци сумна музика, то ти його з кимось переплутала :?
є така субкультура - стрітейджери - не пють, не курять, сексом не займаються, переймаються екологією, про бездомних дбають, але рок слухають. чи ходять до церкви не знаю - бо це також вибір кожного.
а взагалі ти міркуєш набором стереотипів, з якими, як видно, не хочеш боротися. твоє право. не буду переконувати в іншому
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 21 квітня 2011, 12:12

taranjka написав:Перлинка, ти сама собі суперечиш - то рок музики 99% якийсь мрачняк, то вже не вся рок музика агресивна (чи це той 1%). якшо в фільмах кустуріци сумна музика, то ти його з кимось переплутала :?

читай будь ласка уважніше і не перекручуй
я писала про те що слухають сучасні субкультурщики ,найперше емо та готи ,слово рок ніде не згадується
Що слухають сучасні субкультурщики не знаю,але на 99% впевнена шо якута мрачноту.

А от що я писала про музику яку слухали мої знайомі
здебільшого та музика також була сумна та депресивна,от можу пригадати лиш Торі Амос ,різні саундртеки памятаю лиш до фільмів Тарантіно та Кустуріци,а також амелі,але то тепер вже взагалі попса.

поміть ,ніяких відсотків не наводилось,а було лиш слово здебільшого,то може бути й 51% ;-)
просто написала все що згадала ,всіх інших груп просто не памятаю
І вони не були субкультурщики,а неформали,а як ти сама кажеш -то різня речі..І якщо ти себе не зараховуєш до жодної з субкультур,то не розумію навіщо прийняла на свою адресу те що я писала про зранених і закомплексованих.

І ще мені цікаво ,де я називала всю рок музику агресивною?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 21 квітня 2011, 12:29

Перлинка написав:ти читаєш уважно чи по діагоналі?
мені вже надоїли цитувати і повторювати одне і те ж ,що я говорю не за всіх,а за більшість,бо й там бувають винятки.

Читаю я часом таки по діагоналі,але уважно
а не ти писала що 99% це гарантія захопитись наркотиками чи алкоголем...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Yummy mummy » 21 квітня 2011, 12:34

А на рахунок дітей,чесно б не хотіла щоб вони належали до якоїсь там субкультури...
Добре коли все добре, все ж таки велика кількість цих людей закінчує трагічно :( ...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Перлинка » 21 квітня 2011, 12:40

Yummy mummy написав:
Перлинка написав:ти читаєш уважно чи по діагоналі?
мені вже надоїли цитувати і повторювати одне і те ж ,що я говорю не за всіх,а за більшість,бо й там бувають винятки.

Читаю я часом таки по діагоналі,але уважно
а не ти писала що 99% це гарантія захопитись наркотиками чи алкоголем...

я від своїх слів не відмовляюсь,от лорелей перша з мені знайомих,яка нічого такого не робила ніколи,і то вона також до субкультур
себе не відносить.
з тих кого знала я - всі щось вживали ,в різний час більше чи менше,не обовязково мали залежність,але не цурались,як видавалась нагода.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей