Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення TaniaPicaSSo » 13 травня 2014, 17:05

Sms написав:Що прийдуть лідери Майдану до влади

А що при владі лідери Майдану? :confused:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Перлинка » 13 травня 2014, 22:16

Хто стояв на сцені-ті і лідери.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Sms » 13 травня 2014, 22:49

Natalinda написав:Хто з Заходу був при владі?

А причім тут місце народження? Є політичні переконання і так би мовити шлях, яким політик йде. Візьмемо того ж Юща. Він завжди був більше прозахідний президент. Сповідував політику і гасла притаманні Західній Україні. Як це відображалось на економіці не важливо. Наші люди голосують за гасла і вдалу риторику, а не конкретні дії.

Взяти хоча б нинішні перегони. Порошенко лідирує. Поважаю його як бізнесмена. Але не сприймаю як політика, бо він олігарх і відстоює тільки свої бізнесові інтереси, так само як Коломойський, Медвейчук, Ахметов... Голодний ситому не товарищ, так і тут. Однак вдала політкомпанія, яку Порох почав ще за часів майдану (появитися в госпіталі, першим побалакати з викраденими автомайданівцями, десь там когось на Банковій чи то Грушевського спробувати розборонити і т.д.) промила мозок людям. Затьмарила очі. А його гасла вочевидь подобаються Заходу , Центру країни, однак не Півдню і Сходу... Але, що конкретно він робить зараз для припинення ворожнечі та протистояння? Гонить, на Росію, яка вона какашка... Але ми непереможні і подолаємо скоро всіх провокаторів? Вливають людям в вуха те, що ті хочуть чути... От і все... На сьогодні, я не бачу жодного кандидата, який би міг примірити Схід і Захід. Який би міг стати гарантом... Одеські події і відношення до них тих самих Тимошенко, Оробець, Порошенко, Тягнибока, Ляшка,Парубія , стали точкою неповернення для України. Тепер питання лиш в часі...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Sms » 13 травня 2014, 22:51

TaniaPicaSSo написав:А що при владі лідери Майдану? :confused:

А ти вважаєш Турчинова, Тягнибока, Яценюка, Оробець, Парубія - не лідерами майдану? Я думаю саме їх прізвіща у багатьох асоціюються з Майданом... Чи може комуністи після перевороту отримали міністерські крісла?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 13 травня 2014, 23:30

Щодо питання кому це вигідно:
1 ПРИКЛАД. В Одесі правоохоронці діяли з проросійськими бойовиками на одному боці, про що свідчили червоні пов'язки на руках в тих і інших і як вони проводили обстріли за спин міліції. Фучеджи зник, як нам повідомили наші керовники, в невідомому напрямку. Слухала минулого тиждя новини , виступав зам начальника Генпрокурора України , якому задали питання щодо цього одіозного міліціонера. В плані, чого ж так довко качалися, 2 травня все відбулося, а лиш 6 (!!!) Генпрокуратура дала дозвіл на арешт.На що він сказав, що "Рішення було прийнято 6 числа ввечері на затримання і та допит Фучеджи. Ми йому подзвонили, він погодився приїхати до нас 7 зранку, Адже сказав, що сам дуже хоче розібратися хто винен у трагедії. Однак наступного ранку він не з'явився на допит. Як вияснилось пізніше , вже на момент тел.розмови його телефон був у роумінгу...." І тепер скажіть , чого ж наша прокуратура так довго панькалась? Чому не затримала його принаймі 6 числа, а чекала ранку? Як так сталось, що він втік? Невже в нас настільки слабка ланка інформування? Моє припущення - треба було, щоб втік, як свого часу Захарченко і всі решта... Тільки чому на це з людей ніхто не звертає уваги? Всі кричать про провокаторів та агентів з РФ... Невже вся міліція Одеської області провокатори чи агенти ГРУ? Чи може міліція підпорядковується таки нашому Міністерству і пану Авакову?
2 ПРИКЛАД: На ланах інтернету шириться інтерв'ю з бійцем одного з підрозділів, що беруть активну участь в антитерористичній операції на Сході (
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
От , що він говорить про саму операцію:
"Пам’ятаю, під час так званого другого етапу АТО трапився момент, коли перед нашими частинами був уже напіввільний прохід до Слов’янська. Ще трохи – і взяли б тих сепаратистів. Однак нас постійно смикали в останній момент назад. Не розумію, якого біса ми весь квітень сиділи на одному місці замість того, щоб просто розчавити ту гнилоту, яка вже вбила кількох наших. Навіщо було чекати стільки часу – щоб дати їм можливість підтягнути сили, зброю, облаштувати позиції?" або так: "А як можна було двічі відкликати нас назад, коли ми вже майже виконали завдання? До того ж у мене до останніх днів було враження, що терористи постійно знають наперед про наші плани та дії. Тобто хтось їм же зливає – і це при тому, що в нас режим радіомовчанки постійно. А коли хлопців з «Альфи» постріляли, їх же цілеспрямовано чекали, знали, де їхатимуть. Про політиків узагалі мовчу. Риба гниє з голови. І так дратує, що вони тільки говорять. Гаразд, хай би говорили, але ж виникає враження, що зливають. "
Це людина не спостерігач, як ми з вами, а з передової пише.... Складається таке враження, що дійсно Києву вигідно отак не доводити справу до кінця... Щоб потягнути з протистоянням... Щоб поглибити кризу у суспільстві...
Кожен, звістно , робить висновки сам, однак як це можна інакше пояснити? Купою агентів ГРУ РФ у Міністерствах?
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 18 травня 2014, 22:56

Natalinda написав:Sms ну невже за час майдану така стала розруха в країні? А до того як люди вийшли то все ок було в країні?

Маленьке уточнення, після майдану.
Чи було все ок? Так було все ок. І знаєте чому? Бо війни не було. Бо людей не вбивали так масово. Бо не стояли гаубіци під містами. Не бомбили жилі будинки, не палили людей, не розстрілювали машини і автобуси. І не забирали в армію воювати.
А все решту, то дурниці, а все решту можна було пережити.
Прийшла смерть. І це саме найгірше.
Знаєте як кажуть "не буди лихо , поки воно тихо". Так от майдан це лихо розбудив. Що вже гірше, якщо країна в громадянській війні?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Nin4ik » 28 травня 2014, 11:29

Ну Тернополяни, як вам така новина???
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення ІРЦЯ » 28 травня 2014, 11:49

Здуріти можна від тих новин. Кожен бреше наскільки може або наскільки хватить фантазї. Вони ще б написали що Тернопіль хоче стати одним з штатів США :ha:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення Радмила » 28 травня 2014, 19:38

Вагітним не дивитись. Славянск , вбито дитину.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення svetla » 28 травня 2014, 19:41

ІРЦЯ написав:Здуріти можна від тих новин.

ТОЧНО :dash:
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей